Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
Ez a botot nem ismeri valaki; [link]
Csabee.: Grat!
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz Csabee. #12251 üzenetére
2es kb nem?
áhh elég gány idő van lehűlt az idő igy nem megyünk hétfőn szerintem.pláne eső lehet bármikor.inkább napozzak mint dideregjek.
ugysincs magmixem...én 1x horgásztam kevlár előkével csukára..faja volt.hiába nyelte és reszelte aztnem reszeli el.10m fonott+kevlárkeverék.terepzöld szín jo teherbirás és nem gubancolodik.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
becsitibi
senior tag
válasz jozsi252 #12247 üzenetére
Vissza kell varrni a fonott zsinórt,így az ellenáll a harcsa gereben fogainak,pont most nem találok róla leírást...
Ezekről az oldalakról is sokat tanultam:SGHT,Harcsahorgásziskola
A zsinórra visszatérve,a prémium kategória ez a három fajta zsineg:power pro,WFT strong,Berley Whiplash pro a legjobbak,ezekről még nem hallottam panaszt.
-
sketchifun
senior tag
Mai eredmény:
4 jegy, 8 bot. Reggel 1 3-mas ponty. Kivettem a többit, és felszereltem mindet arra, amivel azt a pontyot fogtam: Kifli Bojli + Pufi.
Egyik botra sem jött semmi, csak arra amivel az elsőt fogtam. De arra a következő egy 11-es amúr volt(A boton 3 éves, 0,20-as 4,56 kilós monofil zsinór volt, fonott előkével, 1-es horoggal.). Aztán fogtam még kilenc pontyot(3-tól 6kg-ig), meg vagy 5 kárászt.
Eredményes nap volt, és hálistennek a nyurgák nem szerették a kiflit, csak egy tőponty jött. Holnap nem kell pucolni.
SUM: 47kg ponty + kárász, meg a 11-es amúr.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
őstag
-
dragonfx
veterán
válasz sketchifun #12258 üzenetére
vagyis tükröst fogtál.
Hát az amur necces volt nem?
eég lazába irod.
ésmindet az első bottal??igen néah vannak ilyenek amiket mi pecások ne érzékelünk de egy szerelés ptn ideálisna áll a többi meg nem...a vízbe...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
sketchifun
senior tag
válasz KonzolKartel #12259 üzenetére
A pontyoknál meg az amúrnál ez nem volt baj, de a kis kárászok is arra a horogra jöttek. Egyszer sem szakadt, az a horog húzta mindet. A kárászok kisebbek voltak, mint a tenyerem.
Na de hát halászlének jó.
dragonfx
Az amúr kb fél óra után volt hajlandó partra fáradni, többször is partközelbe került. Ilyenkor adok hálát azért, hogy sosem húzom be teljesen a féket.Kivettem, csaliztam, visszadobtam, 5 perc múlva ponty volt rajta.
[ Szerkesztve ]
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Steady74
Topikgazda
válasz sketchifun #12261 üzenetére
11-es amúr fél óra alatt? milyen terepen pecáztatok?
Jellemzően tökig behúzott fékkel pecázok, az orsót visszafelé forgatva fárasztok, szerintem ezzel kímélem a legjobban a zsinórt és tuti kivédem, ha a fékkel van valami. Meg nagyobb élvezet is, kb olyan mint szimulátorozni segítségek nélkül
-
sketchifun
senior tag
válasz Steady74 #12263 üzenetére
Sima mesterséges tó.
Egész könnyen jött, ő sem kapkodott, és én sem!
Mikor először megláttam, majdnem eldobtam a botot örömömben, életembe először fogtam amúrt.
Nem volt vele sok baj, kiért, feljött a vízre, vágtázott tíz métert, addigra megfogtam a fékkel, szépen vissza megint. Mire megszákoltuk, már nem ugrált.Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Steady74
Topikgazda
válasz sketchifun #12265 üzenetére
Merre voltatok?
-
dragonfx
veterán
válasz sketchifun #12261 üzenetére
na az kemény beállt a raj hozzád.az a fél ora az kb korrekt.
Csabee>>ez az esti hány kilos ez is így ránésére elég szép forma.4-5?
nekem 7.5es a legnagyobb halam.persze ponty prérin.nem kis repülőrajtos kapással.
úszóval nekem a tavalyi a rekord 16os zsineg 5kilos potyka a moby2ön.huu királyság volt. ....
előtte a deritőn volt .3.5es amur, maconkán 3.5es ponty, és gunarason is 3.5es ponty amit uszoval szedtem ki.
5-6 kilos volt többször is már....mostanság nem mérem csak tippelek."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
veterán
Szeretek úszózni nagyobb viharba is. Ugye a hullámzás miatt elég szarul lehet látni az úszót, főleg ha messzire is dobom el, illetve ha pont másik boton van kapás, akkor meg aztán végképp nem tudok ráfigyelni. Hülyén hangzik de van olyan kis szerkezet amit az úszó víz feletti részére kell ráhúzni, és ha víz alá kerül teljesen, akkor elkezd valami hangot kiadni? Természetesen nem az ami az úszón van, mert ugye víz alatt eléggé gyéren terjed a hang hanem mondjuk a vevő része ami ott van nálam?
Szóval valami úszós kapásjelzőre gondoltam én.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Csabee.
nagyúr
válasz sketchifun #12264 üzenetére
Nem volt ott majd legközelebb... de azért vigyáztam rá szépen!
dragonfx: az szép eredmény. Ez csak 3 kg-os volt amúgy..
Üdv: Csabee.
-
nickwaren
tag
Grat mindenkinek a szép hétvégi fogásokhoz!
Nekem elég rosszul indult, egész péntek éjjel egy mozdításom se volt, szombat reggel tört meg a csend, addigra már szinte minden csalivariációmat kipróbáltam. Aztán szombat este helyet változtattunk, mert egy akadóba egyszerre két szerelékem is beakadt, hiába próbáltam bemenni érte, egy árok alján akadt el, de legalább fürödtem egy jót. Ma délutánra a végeredmény 8 db ponty, összesen 91 kg összsúllyal. Nem messze tőlem fogtak egy 16 kilós pontyot is, meg egy vízparti ismerősöm szombat délután egy 22 kilós kantáros busát fogott, legalább egy órán keresztül fárasztotta, de meg lett neki.
A nyitó hal és egyben a hétvége legnagyobbja (13,5 kg) [viszont eltörném annak a kezét, aki jelölgeti a halakat ]:
Az utolsó és legszebb hal a hétvégén, a súlyához képest kegyetlenül küzdött, sokkalta nagyobbra saccoltam fárasztás közben (11 kg):
choco01: Szerintem inkább pontyzsákot nézzél, nem tudnak úgy belegabalyodni a halak és meg is nyugszanak benne, én tavaly keszeget is tároltam benne és teljesen megfelelt nekik is.
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
-
nickwaren
tag
válasz choco01 #12273 üzenetére
Én is a múlt héten vettem a mérlegeléshez zsákot, a Carp Zoom merevítővel ellátott változatát, a pontymatracom is használható erre, viszont régebben a legolcsóbb megoldásnak az ikeás szatyrot találtam, nem magas az oldala, viszont könnyen visszaereszthető belőle a hal. A halaknak nem volt benne bajuk és az uszonyaik se tudtak sérülni, míg egy ilyen ritka hálósnál elég nagy rá az esély.
-
-
nickwaren
tag
-
choco01
addikt
válasz nickwaren #12277 üzenetére
Esetleg valaki itt használ ilyen mérőzsákot?
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
nickwaren
tag
válasz dragonfx #12280 üzenetére
Köszi fiúk.
A megszokott helyen Isaszegen a Park HE taván, ott vagyok tag. Egy kicsit többet vártam ettől a hétvégétől, de itt valahogy nagyon érvényesült a front. Most többet etettem a megszokottnál, kb 2,5-3 kg-ot csöveztem be a hétvége alatt. A nagy része Carp Zoom-os Weekend etető bojli volt, így nem került sokkal többe, mintha valami minőségi etetőanyagot használtam volna, viszont legalább a kishalak elkerültek.
-
choco01
addikt
Hali!
Ez a GoldStar Hercules 360 B akciójú 100-300gr dobó súlyú 3,60 méteres bot milyen kategóriába tartozik?
Köszi.[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
L_YKing
addikt
Hazaértünk a horgásztúrárol. Az eredmény 2Balin és 1harcsa. Képeket megpróbálok este fele felrakni.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
GrooveHero
addikt
Jónapot ho-ho-horgászok
Ma bementem levizsgázni meg engedélyt kiváltani, meg állami jegy, meg egyesületbe belépes=9600Ft.
A nő elémrakta a vizsgalapot, meg egy megoldást is, kb 2 perc alatt meg is voltam vele. A többi meg negyedóra papírozás vótszombaton Kis Balaton, kányavári sziget, cucc bekészítve, pénteken veszek napijegyet 2600Fté, meg etetőanyagot és csalit is. Csonti, giliszta, ilyesmi. Oszt már indulhat is a majd' 24 órás horgászat szombat reggel 10-től vasárnap reggel 10-ig, de éjféltől reggel 4-ig nem lehet a vízben a bot. Addig józanodunk
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Csabee.
nagyúr
-
nickwaren
tag
válasz dragonfx #12285 üzenetére
Nem szoktam több napos előetetést csinálni előtte, fölöslegesnek tartom itt és nincs is rá időm. Mind két helyen a botok bedobása után csöveztem be kb 4-5 marék bojlit, majd egy-két marékkal (kb 10-20 szem) frissítéseknél. Próbáltam egy sávot húzni a golyókkal a két bot között, ez nagyjából összejött. Távra olyan 80-90-eneket dobok, nem mértem soha, ezt nagyjából el is tudom érni csővel. Ezen a távon van egy árok, ami lemegy 2 méter mélység alá.
Köszi Laki
Grat GrooveHero, aztán csak annyit igyál, hogy még lásd a kapást!
Hétvégén egy napot én is rászánok a harcsára, annyit beszéltetek itt róla. Szereztem iszapgilisztát, meg egy kis májat, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Csütörtök reggel már irány a part, azután hétfő délutánig, ami a csövön kifér, meg közben egy kis ivászat (szülinap, meg ha meglesz az 500. kg a hétvégén).
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Köszi a gratulációkat fiúk. Remélem is, hogy görbülni fog. Keszeg meg kárász van sok, na meg szúnyog is. Ponty rtika, bár állítólag most már az is lesz majd. Csak egy botom van, szóval nem kapkodom el, szépen felszerelem, kiülök a székbe, sör a kézbe oszt hadd szóljon
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest