- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hermanyi
addikt
válasz
L_YKing #34223 üzenetére
Elvileg nincs megszabva . A területi engedélyt kiadó szigoríthat ,hogy mivel . Van ahol csak úszós készséggel engedik . Boltosom azt mondta itt RSD-n pergethet is ,csak 1 db horog legyen fen az a lényeg .
Ezt küldte FB-n ,hogy ide ez vonatkozik " 14. életévét be nem töltött gyermek, kizárólag nagykorú személy felügyelet mellett, egy horgászbottal azon egy horoggal horgászhat. A gyermek naponta - a törvényi előírás szerint - egy darab méretkorlátozással védett halat, 3kg kősüllőt és a méretkorlátozás alá nem eső halfajokból (pl. kárász, keszegfélék, stb.) 5 kg-ot foghat. Az egyes vízhasznosítók, területi engedélyt kiadók szigoríthatják, korlátozhatják gyermekhorgász által használható horgászmódszereket (így több helyen csak úszós készség használatát engedélyezik ), illetve fogási lehetőségeit is korlátozhatják (pl. csak méretkorlátozással nem védett halfajokra engedve meg a horgászatot). Ezért a horgászrendi előírásokat minden esetben át kell tanulmányozni. " -
-
-
-
joe979
aktív tag
válasz
L_YKing #30852 üzenetére
Én most élem a sufixos időszakot
igaz Dunán, de bírta az ólmot
Gondolom feljebb lépnétek ... Nagyon átmentet nincsen minőségben .
Gardner vagy Nash madzagok ?(#30853) hermanyi Nekem pont ezek maradtak ki . Rakót próbálnék, spicc jó lehet, mondjuk ilyen 8méter környékén, azt szerintem csípném
Mavernek volt még tuti süllyedős damilja, valami ritka randa rozsdabarna színe van ...
-
-
LazacX
tag
válasz
L_YKing #30377 üzenetére
Én a C&R-t elfogadom, a halelvitelt is(ez utóbbihoz tartozom én is) mértékkel. Amit nem, az az eladásra történő halelvitel, mondhatni törvényes halrablás. Én magára a hobbinkra értettem azt, hogy a halakra nézve nem igazán barátságos. De hát ez van, akinek nem tetszik, inkább kötögessen otthon halas pulcsikat.
-
-
-
Steady74
Topikgazda
válasz
L_YKing #25233 üzenetére
Én is ezt gondoltam, amíg el nem vitte egy (gyanítom izmos 2 kg-os) ponty a botomat. Nem is lett meg, ez bosszant a legjobban. 2-3 tekerés elég szokott lenni, de ekkor nem volt az. Éjszaka pecáztunk, elvittem a szemetet a 3 méterre lévő kukához, mire odaértem volna a bothoz már nem volt ott
Ekkor döntöttem el, hogy MAP ACS-es orsót veszek, ahonnan kiakad a klipsz, ha kell. Volt már rá példa, hogy kellett, amíg éppen fertőtlenítettem a halat, füstölős kapás, ami simán elvitte volna megint a botot.
-
-
-
Zola007
veterán
-
L_YKing
addikt
válasz
L_YKing #22259 üzenetére
Na osszegzek: Karszt tavon voltunk horgaszni, 6kor erkeztunk 6-ig voltunk. Megtalaltuk a nekunk kedvezo helyet ahova etettunk es rahorgasztunk (halibutos pellet, epres etetoanyag, majas pellet, fuszeres pellet, epres bojli ezekkel etettunk). En egyik pecan halibutos bojli (16mm) megvagva + ananaszos popup felezve (20mm) masikon ananaszos bojli (20mm) fuszeres popuppal (12mm), ezeket kombinaltam egyszer igy egyszer ugy.
Osszesen 4 amur (9.06, 8.30, 7, 4.75) 1 ponty (5) 1 tok (3.9 ez ananaszos bojli ananaszos kukoricaval teljesen mashol etetestol 20m-re feederre) 2 karasz. -
Zola007
veterán
válasz
L_YKing #22169 üzenetére
úgy legyen
persze lehet user error is, elvégre amiből sokat adnak el a nagy számok törvénye alapján több a hiba is,
200 ezres Shimano bot hibáról nem nagyon hallani, mert eladnak évi kettő
mondjuk 8-10 ezres bottól nem lehet várni, hogy örökké tartson és ezeknél végképp illik betartani a dobósúlytartományt. ahogy a kolléga írja, az sem mindegy mekkora erővel küldi meg valakiLehet, hogy én ugyanazt a 90 grammos kosarat fele akkora 20-30%-al kisebb gyorsulással engedem el, de mivel ez négyzetesen hat, eredő erőben az ő dobása kétszer annyi newton
-
fess
őstag
-
Recon666
Közösségépítő
-
becsitibi
senior tag
válasz
L_YKing #13427 üzenetére
Nem teljesen értem
A lényeg hogy a behúzó ólom elé is not-a-knot van téve,és az van beakasztva abba az erős forgó kapocsba,egyedül a horognál van csomó kötve,ott egy folyamatosan feszítő ami az egyes horgon van,a hármas horgon pedig palomar kötés van,az a lényege a not-a-knotnak hogy a fonott zsinór ott képes leadni a legerősebb szakító erejét,a csomókötésekkel ellentétben,így költségesebb,de ha életünk hala megy el,ott már mást jelent.A palomar csomó jó harcsára,vagy most a legújabb ötletem hogy visszavarrom az előkezsinórt,az még rárak egy lapáttal a gereben fogak ellen.
-
tigipuf
senior tag
válasz
L_YKing #12929 üzenetére
Hát nagyon sajnálom a fene egye meg,de ilyenkor egyből az jön át,hogy tényleg a víz az úr
" A kályhából mindent kormot kimosott."-ez azért jó jel,majd jönnek a halak is.
Tényleg szörnyű lehet minden sporttársnak akinek üdülője,telke van a duna mentén a mostani árvíz után. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged