- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Sajnos a 0650-ben olyan kicsi a hely, hogy ezekből az OPV-t lehet csak belehekkelni.
Fragola csinálta először tudomásom szerint. Én legalábbis róla másoltam: [kép]
De ehhez is kell egy közcsavar, amit csak esztergáltatni lehet, venni nem. (nekem Fragola küldte)
A visszazaccolásra a legegyszerűbb, ha a 3 járatú csövét nem a tartályba vezeted, de itt ezt megintcsak nehéz megoldani, ill a fém váz megfúrása nélkül nem is lehet.
A 0625/0800 ebből a szempontból szerencsésebb, mert sokkal nagyobb a hely lent. Lagoon pl épített a 0625-be (espresso sprint 2000) manométert is: [kép], én meg hőmérőt teszek ide, ha megjön Kínából.
Ill itt és a 0800-nál is egyszerűbb a 3 járatú csövét egyszerűen a csepptálcába vezetni, mert egyrészt nagyobb a csepptálcs, másrészt nem kell fúrni semmit: [kép]
Ez mondjuk annyira nem vált be, mert valamiért ezen a csövön mindig szivárgott a víz és nem volt elég hozzá a csepptálca... De most kipróbálom, hogy az elektromos 3 járatút beépítettem. Az biztos jobban zár.
Jó lenne, ha lehetne valami hálós, jobb minőségű felsőszűrőt venni rá, de eddig nem találtam.Szerk: most, hogy nézem a manométert talán bele lehet tenni, de akkor tényleg zsúfolt lesz az alja (de nem biztos, lehet nem férne már el az elágazás..)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Napelem
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera + tartozékok
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest