- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Sajnos a 0650-ben olyan kicsi a hely, hogy ezekből az OPV-t lehet csak belehekkelni.
Fragola csinálta először tudomásom szerint. Én legalábbis róla másoltam: [kép]
De ehhez is kell egy közcsavar, amit csak esztergáltatni lehet, venni nem. (nekem Fragola küldte)
A visszazaccolásra a legegyszerűbb, ha a 3 járatú csövét nem a tartályba vezeted, de itt ezt megintcsak nehéz megoldani, ill a fém váz megfúrása nélkül nem is lehet.
A 0625/0800 ebből a szempontból szerencsésebb, mert sokkal nagyobb a hely lent. Lagoon pl épített a 0625-be (espresso sprint 2000) manométert is: [kép], én meg hőmérőt teszek ide, ha megjön Kínából.
Ill itt és a 0800-nál is egyszerűbb a 3 járatú csövét egyszerűen a csepptálcába vezetni, mert egyrészt nagyobb a csepptálcs, másrészt nem kell fúrni semmit: [kép]
Ez mondjuk annyira nem vált be, mert valamiért ezen a csövön mindig szivárgott a víz és nem volt elég hozzá a csepptálca... De most kipróbálom, hogy az elektromos 3 járatút beépítettem. Az biztos jobban zár.
Jó lenne, ha lehetne valami hálós, jobb minőségű felsőszűrőt venni rá, de eddig nem találtam.Szerk: most, hogy nézem a manométert talán bele lehet tenni, de akkor tényleg zsúfolt lesz az alja (de nem biztos, lehet nem férne már el az elágazás..)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest