Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Gravity1234
üzenetére
Nekünk a klímánk wifis gyárilag. Mindenki azzal jön már vagy 4 éve, hogy juuuuj, a gonosz hekkerbácsik meghekkelik oszt majd nyáron jól befűtenek, télen meg lehűtik a lakást. Egyrészt ha sikerül neki, akkor egészségére, télen 18 fok alá, nyáron meg 30 fölé nem fogja tudni, szóval borzalom..
Ráadásul örülnék, ha a hekkereknek ez lenne a legnagyobb gondjuk, hogy az én klímámat baszkurálják. Igazából a hálózat is viszonylag védett, plusz maga a szolgáltatás is az, vagyis nemcsak a hálót de a klímavezérlés saját rendszerét is fel kell törnie. Én biztos nem szánnék erre időt. (eddig még nem csinálták)
Viszont arra jó volt annakidején, hogy jöttem haza repcsivel, és a Blanes-Barcelona reptér helyközi buszjáraton jutott eszembe hogy ha már úgyis van wifi, ránézzek, és mivel reggel 7-kor már 26 fok volt, hát bekapcsoltam 24-re. Kis repkedés után mire hazaértem kellemes hűvös volt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fotó állvány eladó
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul örülnék, ha a hekkereknek ez lenne a legnagyobb gondjuk, hogy az én klímámat baszkurálják. Igazából a hálózat is viszonylag védett, plusz maga a szolgáltatás is az, vagyis nemcsak a hálót de a klímavezérlés saját rendszerét is fel kell törnie. Én biztos nem szánnék erre időt. (eddig még nem csinálták)