Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- hcl: Amúgy mi a terv?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Gravity1234
üzenetére
Nekünk a klímánk wifis gyárilag. Mindenki azzal jön már vagy 4 éve, hogy juuuuj, a gonosz hekkerbácsik meghekkelik oszt majd nyáron jól befűtenek, télen meg lehűtik a lakást. Egyrészt ha sikerül neki, akkor egészségére, télen 18 fok alá, nyáron meg 30 fölé nem fogja tudni, szóval borzalom..
Ráadásul örülnék, ha a hekkereknek ez lenne a legnagyobb gondjuk, hogy az én klímámat baszkurálják. Igazából a hálózat is viszonylag védett, plusz maga a szolgáltatás is az, vagyis nemcsak a hálót de a klímavezérlés saját rendszerét is fel kell törnie. Én biztos nem szánnék erre időt. (eddig még nem csinálták)
Viszont arra jó volt annakidején, hogy jöttem haza repcsivel, és a Blanes-Barcelona reptér helyközi buszjáraton jutott eszembe hogy ha már úgyis van wifi, ránézzek, és mivel reggel 7-kor már 26 fok volt, hát bekapcsoltam 24-re. Kis repkedés után mire hazaértem kellemes hűvös volt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul örülnék, ha a hekkereknek ez lenne a legnagyobb gondjuk, hogy az én klímámat baszkurálják. Igazából a hálózat is viszonylag védett, plusz maga a szolgáltatás is az, vagyis nemcsak a hálót de a klímavezérlés saját rendszerét is fel kell törnie. Én biztos nem szánnék erre időt. (eddig még nem csinálták)