Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fragola.6035
üzenetére
igen, tudom, hogy nem jelent semmit, ha nem tudja az ember kontextusba helyezni. apám kávéját viszont rendszeresen iszom én is (egy ideje, amióta jókat készít).
ami meg a casmót illeti: maximálisan kompetensnek tartom mindhárom srácot. ezzel együtt erősen sarkos, nyilvánvalóan nem tényként kezelendő állítások ott is elhangoznak, nem is egyszer. hogy mást ne mondjak, a roburt is messzire kéne dobnom (és vennem helyette egy lidót), ha készpénznek venném, amit mondanak.
egyébként egy percig sem vitatom, hogy a graef jó filterre annyira, amennyire mondjátok. se filtert nem csináltam még magamnak, se graef darálóm nem volt. nekem adp kritikátlan és roppant határozott kinyilatkoztatásaival volt bajom, ami miatt billentyűzetet ragadtam.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest