- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
hihetetlen, hogy tényleg még magyarázkodnom kell. te nem azt látod bele, engem nem érdekelne úgy amúgy (le is írtam, épp ezért, hogy ne a személyes preferenciáimnak tulajdonítsa senki), pisti is leszarná stb. viszont van ötszázezer regisztrált tag, abból - tapasztalatból mondom - lenne x, akik elkezdenek pampogni, hogy ha itt lehetett orbánt linkelni, akkor neki miért nem lehet.
hát, ezért. mert ez a szabály. igen, a szabály kiönti a fürdővízzel is a gyereket néha, de legalább rend és békesség van a fórumon.
aki ezt képtelen felfogni azok után, hogy mégis megmagyaráztam, az tartsa meg a véleményét magának. könyörgöm, titeket ennél értelmesebbnek gondollak, mint hogy épp ebben a topikban kezdődjön a szokásos jogászkodás a szabályokkal, a szólás- és véleményszabadság sárbatiprása stb. (a képről egyébként más is kiderült, csak most átsiklasz felette, de ha nem lett volna rajta orbán "nem közszereplő" gáspár, akkor is ugyanúgy állna minden, amit írtam)
tisztább, ha nincs orbános kép, mert lesz, aki félreérti és másra használja fel. ezért tiltjuk. mivel tilos, ne csináljátok, jóindulatból sem. pont.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest