Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni Tőletek egy kis segítséget! Kaptam még régebben egy iPadet, nem igazán van kihasználva és szeretném eladni, viszont nincsenek meg sem a papírjai, se a dobozza. Hogyan tudom megnézni pontosan, hogy milyen iPadem van és egyáltalán mennyit érhet? Mert felmentem a jófogásra, hogy megnézzem mennyiért lehet eladni és akkor szembesültem vele, hogy milyen sok fajta van....
A másik kérdésem, hogy milyen módon tudnám én lepucolni teljesen? Mert elég sok adat van rajta, ami nekem nem kell, de másnak meg nem adnám oda úgy.Köszönöm szépen előre is segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- EAFC 26
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest