Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sesy
aktív tag
sziasztok
az lenne a kérdésem, hogy az ipad mini 1-et amin jelenleg ios 7.1.1 van frissíthetem-e ios9-re
ha igen, akkor az milyen következményekkel jár? lassabb lesz? stb...ha nem, akkor melyikre tudom, illetve melyikre érdemes? és ezt hogyan tudom megtenni? szoftver frissítésnél ki tudom választani, hogy melyikre akarok frissíteni, vagy automatikusan a legfrissebb elérhetőt fogja telepíteni?
előre is köszönöm a segítséget
üdv:
g. -
Sesy
aktív tag
sziasztok
a következő lenne a kérdésem:
adott egy i5s, egy ipad mini és egy laptop (pc win 8.1)
szeretném valahogyan elérni, hogy a fotók amit a i5s-el vagy a mini-vel készítek automatikusan megjelenjenek a laptopon, illetve minden eszközönbe van kapcsolva a icloud, be is vagyok lépve ugyanazzal a fiókkal, engedélyezve van a fotostream (mindenhol), ekkor elvileg otthon a wifi érzékelésekor meg kéne történnie a szinkronizálásnak, ha jól gondolom
de nem történik semmi...
hol lehet a hiba, hogyan próbálkozzak?
előre is köszi a segítséget
üdv:
g. -
Sesy
aktív tag
valahol korábban olvastam, hogy mostanában jön/jöhet egy új ipad mini amiben már a legerősebb proci lesz, van ennek valóság alapja? ha igen akkor nem veszek most ipad mini 3-at, hanem megvárom az újat... ha csak ősszel jön az új akkor bele vágok...
-
Sesy
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
ok
köszi -
Sesy
aktív tag
sziasztok
mivel soha nem játszottam még autó szimulátort az ipad minimen (mást sem nagyon, mert nem arra használom), segítséget szeretnék kérni
a kisfiamnak szeretnék letölteni valami olyan autós játékot, amit a gép jobra-balra mozgatásával lehet esetleg kormányozni... nem tudom van-e ilyen, ha esetleg valaki tudna nekem segíteni, akkor nagyon sok időt spórolna meg vele nekem azt gondolom
ha ilyen nincsen, akkor valami hasonló, de egyszerű autóverseny (szimulátor) játék is jöhet
nem baj, ha fizetős de ha ingyenes a még jobb
előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Háztartási gépek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest