Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
Esetleg mellé miért nem veszel mondjuk egy HP TC1100 Tablet PC-t? Olcsón (talán már 30 körül is) megkapod. Akkuval simán bírja a másfél-két órát, a 32 bites Windows 8.1 felhekkelhető rá (én is azt tettem), és azzal kifejezetten jól és gyorsan műxik, ha rax be egy 32-es SSD-t (én is így használom Wacom-ra). Jegyzetelésre, rajzolásra tökéletes, még GIMP-pel, Inkspace-szel is. Összehasonlíthatatlanul jobb a tollkezelése, mint az iPad-é.
(Droidos Wacom táblákat viszont nem ajánlok, mert ha komolyan rajzolni akarsz, akkor messze van a Windowstól. Én is szórakoztam Inkspace-szel a Wacom-os Note4-emen, de sebességben, használhatóságban közel nincs az SSD-s, Windows 8.1-es TC1100-esemhez, pedig ez utóbbi 11 évvel öregebb... nagy droidos Samu Note táblákon meg még sz@rabb)
Persze jó a Surface Pro 1 is, de még az is jóval 100 fölött van, nem beszélve az újabb modellekről. És az a 16:9-es képernyő az 1/2-ben elég felejtős egy 4:3-hoz képest...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- reMarkable 2
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest