Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
seneca07
tag
@Noxy, köszönöm a válaszodat, sikerült az AppZapp-ot beállítani.Lenne még egy kérdésem, fel szeretném rakni az IOS 8.1.1-et de kevés a helyem.Lehetséges úgy alkalmazásokat mozgatni, akár az Itunes-al, hogy alkalomadtán, ha kellene, vissza lehet rakni az Ipad-re.Előre is köszönöm a válaszodat. Üdv.
-
seneca07
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni!Letöltöttem az AppZapp alkalmazást, de nem tudom beállítani a magyar vagy legalább német v. angol nyelvet. Minden vmilyen ázsiai írásjelekkel van a programban. Használta már vki?
Előre is köszönöm a segítséget. Üdv. -
seneca07
tag
Sziasztok! Letöltöttem az "Appzapp Pro HD" alkalmazást, de vmilyen ázsiai nyelven van rajta minden! Nem tudjátok hogyan lehet magyarra beállítani, vagy legalább angolra?! Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv. -
seneca07
tag
Szia!
Tisztában vagyok azzal, hogy "a kijelzőnek mindegy, hogy mit nézek rajta", a kérdésem a következőre vonatkozott. Amikor (pl.windows-on) böngészünk, you-tube videokat nézünk a cache, ill.a temp mappa telítődik ideiglenesen letöltött file-okkal, amiket egy idő után érdemes törölni mert hosszabb idő után több gb-nyi is lehet. Ezért kérdeztem azt, hogy az iOS-on ezt hogyan lehet/kell e kezelni, tisztítani, hogy ne okozzon lassulást. Nyilván elképzelhető az is, hogy az iOS, Mac másként működik mint a win. Erre is vonatkozott az eredeti kérdésem.Üdv.
-
seneca07
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! iPad 1-em volt, most adtam el kétévi használat után a következők miatt. A Safari sokszor nem nyitotta meg az oldalakat, kilépett alaphelyzetbe. Elsősorban on-line filmek nézésekor jelentkezett ez a probléma. Újraindítás után ideig,óráig megoldódott a probléma. A végére már rendszeressé vált ez az anomália! You-tube videók nézésekor és jétékok közben is kilépett a gép. Az Apple store-t is sokszor nem lehetett elérni!
Mivel ez már hardveresen egy régi konstrukció, ezért vásároltam egy 3-as modellt.
Kérdésem a következő: okozhat e egy iPad-en problémát az, hogy napi szinten You-tube videókat néznek, ill. online filmeket rendszeresen?
- létezik e vmilyen rendszerkarbantartó szoftver az ios-hoz (mint pl.a windowsnál a ccleaner, stb.), amellyel lehet/kell az oprendszert tisztítani, optimalizálni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topik
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest