Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Hát, az "új" és "fóliás" sajnos nem fér össze iPadeknél
Nameg ha már be van regisztrálva, akkor használva is volt - nálam az új azt jelenti, hogy én csomagolom ki, de ez lehet csak az én defektem.Apropó regisztrálás: hogyan lehet? Mikor megcsináltam az Apple ID-m, megkérdezte, hogy csatolom-e az Airem a profilomhoz, ez egyenértékű a gép beregisztrálásával?
@Kalandor: igen, ez a elgalapabb bölcsesség, de sokszor csak így lehet megvenni a terméket a térbeli szakadék miatt, továbbá egy régóta üzletelő és rengeteg pozitív visszajelzéssel (ahol mondjuk említik, hogy utaltak és rendben volt minden) rendelkező tag nagyobb valószínűséggel nem fog meglépni a pénzzel. Én is utaltam már, nekem is utaltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ipad 9 64gb wifi+sim makulátlan
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Új Thinkpad X12 Gen2, 12.3" FHD IPS érintő, Ultra 5 134U, 16GB, 256GB NVMe, IR kam, gar
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nameg ha már be van regisztrálva, akkor használva is volt - nálam az új azt jelenti, hogy én csomagolom ki, de ez lehet csak az én defektem.