Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Első generációs iPad mini tulajok véleményét várom az iOS 7.1-ről.
-
randras
veterán
válasz Mela Kehes #467 üzenetére
Hát 71-ért kapni újat szürkeimportból 1 év garival. 30% használatból eredő veszteséggel is 50, ami 7 hónaphoz képest elég szerény, tehát én 50-nél többet nem hiszem hogy adnék érte, ha nem patyolat.
-
randras
veterán
válasz Mela Kehes #469 üzenetére
Nem tudom. Kijelző sárgásodás keret mentés, bluetooth? Jack? Én mindent kipróbálnék, szörnyű vevő vagyok.
-
randras
veterán
válasz HUNNIA1920 #486 üzenetére
Én inkább azt mondanám, azonos árú csamcsungoknál sokkal jobb, de tény, hogy újabb játékoknál gyakran beakad sajnos.
-
randras
veterán
válasz univerzita #764 üzenetére
Én is megvettem, mikor megjelent. Pocket-ba mentésnél crash-el, ez volt az első, amit kipróbáltam vele... mondanom sem kell azóta sem nyitottam meg.
-
randras
veterán
Kösz a válaszokat, tényleg frissült hetedikén, azt mondják sok bug fix volt, megnézem majd.
-
randras
veterán
válasz Mela Kehes #804 üzenetére
Akkor titeket egymásnak teremtettek.
-
randras
veterán
Sziasztok,
lassan megint kezd úrrá lenni az android utálat rajtam, lehet hogy vennék egy iPad Minit immár harmadjára, 2-est vagy 3-ast. Komolyan az ujjlenyomat-érzékelő az egyetlen különbség? Az első iPad Miniben a memóra kevés volt nagyon, ezeken a csoda iOS8 hogy teljesít multitasking téren? Mert ha itt is újratöltene a böngésző ha kilépek, meg vissza, akkor biztos hogy szétverném az asztalon.
A másik dolog amit utáltam, a billentyűzet volt. Azóta lett ugye 3rd party bill a rendszerben swype-osak is, ilyet használ valaki? Androidon nagy Swype fan vagyok, elsősorban amiatt, mert itt a magyar ékezetes billentyűk is meg vannak jelenítve (ö, é, á, ü) a billentyűzeten, itt is így van? Általánosságban hogy működik?
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Köszönöm a válaszokat, akkor semmiképp sem veszek.
-
randras
veterán
Helló!
iPad mini 4-et ha ma veszek, ugye nem iOS 10 van rajta?
-
randras
veterán
-
randras
veterán
iPad Mini 4 10.1.1-el nektek milyen folyamatosságra, sebességre?
-
randras
veterán
válasz silmatauki #15088 üzenetére
Én nem tudom mit csináljak ezzel (Mini 4, 10.2), hogy ne laggoljon, akadozzon mint az állat, 10.1 jobb volt, vagy JB segítene rajta?
-
randras
veterán
Srácok meguntam a kísérletezést/kutatást, ezért feltennék két tartozékkal kapcsolatos kérdést, aztán maximum nem kapok választ. iPad mini 4-hez keresnék
- ehhez hasonló tokot, ami TPU/szilikon/nem felpattintós (mert az alá bemegy a por), és matt a hátulja. Ez sajnos szarul illeszkedik, eláll, igénytelen. Még ez is jobban tetszik, pedig hát...
- matt fóliát, aminek a leszedő stickerei a hátulján a home gombnál vannak alul, szóval fel is tudom rakni normálisan. A Nillkin nem ilyen. Vagy már akkor egy drágább is jó lenne helyi boltból, amit felraknak normálisan helyben, mert nekem így nem sikerült. -
randras
veterán
Nem nagyon ismerem a játékot (Life is Strange), de letöltöttem most mert ingyenes, és megtetszett, de borzasztóan sokat tölt és akad, ilyennel meg ezen az iPaden még nem találkoztam (iPad 4 Mini, iOS 10.2)
Szerintetek ez ilyen, vagy az iPaddel van baj? Mert veszem észre egyre gyakrabban, hogy nagyon lassú a feloldás, meg framedroppol egyszerű appoknál is.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest