Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
Van egy pár többujjas mozdulat, amivel egyes funkciókat lehet elérni (program váltás, futó programok, program bezárás). Alapból nincs időjárás, számológép app
. Maga az iOS szinte ugyan az csak az ipadre tölthető programokban van különbség. Szerencsére nagyon sok programnál megoldották, hogy ipad kijelzőjét hasznosan kihasználják, tehát a programok nem egy telefonról felnagyított valamik.Az első, ami feltűnt nekem használat közben, hogy iphone után nem nagyon akar lemerülni. Sőt még néha most is elcsodálkozok, hogy mennyire jól bírja szuflával.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- iPad 10th 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4774
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Maga az iOS szinte ugyan az csak az ipadre tölthető programokban van különbség. Szerencsére nagyon sok programnál megoldották, hogy ipad kijelzőjét hasznosan kihasználják, tehát a programok nem egy telefonról felnagyított valamik.
Én azt vettem és elégedett is vagyok vele.