Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz randras #15351 üzenetére
Ez esetleg ?
TPU soft matteEgy ilyet rendeltem a Pro-ra, még nem jött meg, nem tudom, hogy lágy-e vagy kemény.
(Én ragasztottam az Pro és az Air2 hátára is fóliát, és így a kemény, bepattanós tok sem tesz kárt.
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
válasz randras #15094 üzenetére
Jailbreak semmiképp nem segít. Viszont én is kíváncsi lennék rá, hogy hol akad annyira? Amikor én felraktam a mini 2-re a 10.2-őt semmi bajom nem volt vele, csak megijedtem a hozzászólásoktól. Attól féltem nekem is előjön majd később a forrósodás, laggolás ezért biztosra mentem és vissza raktam a 10.1-et amíg lehet.
-
silmatauki
őstag
-
blakey
titán
válasz randras #15038 üzenetére
Beállítások/iTunes és App Store, ott kapcsold ki az Alkalmazásokat, Így nem fogja letölteni a másik eszközön.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Ragnar95
félisten
válasz randras #7477 üzenetére
Mondjuk azért szerintem nem árt kipróbálni vétel előtt, annyira nem rossz a helyzet, mint ahogy páran lefestik, 1GB RAM-mal nem lehet csodákat várni, ha egyszer van egy fix RAM igénye a weboldalaknak.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
erdoke
titán
Igen, és ezt most onnan írom. Beillesztés teszt:
TO MAINTAIN YOUR CURRENT WEIGHT:
To maintain your body weight eat 2,875 calories.You have decided to eat 50 grams of carbohydrate a day. This is 7.0% of your total caloric intake.
Required Protein Intake: 90 grams of high quality protein.
This would be supplied by: 15.0 ounces or 420 grams of a high quality protein food like meat, fish, eggs, or cheese, which typically contain 6 grams of protein.
These recommendations are based on the fact that you are eating a ketogenic diet with an intake of 50 grams of carbohydrate a day.
Maximum Fat Intake: 257 grams.
For every 1 gram of protein you eat over 90 grams of protein, reduce your fat intake by .5 grams to stay within calorie limits.
A legjobb aláírás a héten
-
TXT
őstag
-
Süvi
őstag
-
Mela Kehes
addikt
Legnagyobb problémám az, hogy rengeteget Pesten lehet megvenni, ez meg itt van 30 km-re. Meg tudnám nézni, nem lenne postaköltség. Egyébként wifin és a külső kinézetén kívül mást nem kell megnézni?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
B-L-A-C-K
titán
Második része vicc volt? Akkor jó hogy feleslegesen írtam Nekem az iOS egy gyors stabil rendszert ad, ez a 7.1 már teljesen jó (vagyis eddig nálam minden rendben van). Androidban lehet több a személyre szabhatóság, de itt ennél pont az tetszik hogy annyi van amennyi kell, se több se kevesebb, és ráadásul jól kezelhető. Persze már az android is elég jó ahogy nézegettem G2-n, de valahogy nem tudott megfogni mégse. Na meg maga az i5/5S mint készülék nekem külsőleg is jobban tetszik, méretben pont akkora hogy még normálisan kezelhető, vékony, könnyű....Normális androidos telefonok G2/Nexus 5...stb meg már nekem nagyok, és kényelmetlenek.
Sose osztok netet, iPad 2-be van egy 8 giga/hó-s kártya az bőven elég nekünk, így nincs szükségem osztogatni.
Amúgy meg kár ezen vitázni, nekem bejött a váltás androidról, de mindenki azt használja ami tetszik neki. Csak meglepődtem hogy itt mennyien szeretik az iPad-et, viszont az iPhone-t nem használják sokan (mármint itt).
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Általában reggel leveszem a töltőről, este megint rárakom, így nem érdekel a hamar merülés, ha 1 napomat nem bírná ki akkor nekem sem kellene.
"na meg olyan egyedi sem szeretnék lenni, ami vele jár."
Ezt már vagy 28x leírtam hogy mielőtt megvettem bő 1 éve az első iPhone-om előtte parasztvakításnak gondoltam az egészet, meg majdnem "leköptem" akinek az volt (persze nem de a lényeget érted)... Akkoriban már azaz bő 1 éve az i4-nek nem volt olyan vészesen magas a használt piaci ára így gondoltam veszek egyet, csak megnézem...Na 2 hét alatt úgy megtetszett hogy azóta a jelenlegi i5-öm a 10. iPhone-m...Próbáltam visszatérni androidra, de pl legutóbb is G2 1 napi nyomogatása után is azt mondtam nekem iPhone még mindig a telefon....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest