Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Valaki nem tudja, hogy mi a fenétől lehet a következő jelenség? Gépre biztonsági mentést készítettem az ipad-ről. Ennek következtében a szabad hely 0 byte-ra fogyott, az "Egyéb kategória" pár száz Mb-ről addig nőtt, még el nem fogyott az összes hely. Program alig van telepítve, zene/film nincs rajta.
Neten keresgélve a megoldás: factory reset... Mást nem lehet vele kezdeni?
MZ/X
-
DopeBob
addikt
-
DopeBob
addikt
Nekem 1-2 oldalnál is újratölt, ha böngészőből átlépek másik appba majd vissza. Ami külön idegesítő, hogy forumnál pl nem jegyszi meg a pozíciót.
Lassan egy hónapja van meg a mini retina, de hatalmas csalódás nekem ez az egész ios ökoszisztéma. Maga a cucc gyönyörű, a kijelző felbontása is jó ( a színei már annyira nem ) de az ios kiborít. Gyűlölöm a korlátai miatt, nekem ennél több szabadság kell. Nehogy már egy filmet ne másolhassak rá, vagy ma mégis akkor is csak egy app lássa... Remélem nem csak pletyka a Nexus 8, és a Hearthstone is jön Androidra
MZ/X
-
DopeBob
addikt
válasz Mela Kehes #716 üzenetére
Toktól függ. Szerintem aminek keményebb anyagból van a széle, és rá kell húzni a minire, az nem jó, mert nem elég magas hozzá, nem tartana rendesen.
MZ/X
-
DopeBob
addikt
-
DopeBob
addikt
válasz Mela Kehes #685 üzenetére
Egyertelmuen meg.
Csak a kijelzo miatt megeri, de a proci is nagyon gyors
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Hát egyenlőre vegyesek az érzéseim az ios-el kapcsoltban. Maga a cucc gyönyörő, a kijelző (nexus7-hez hasolítva) ég és föld, ez után a Nexus képe már homályos
Viszont nagyon nem vagyok elájulva a rendszertől, egyelőre körülményesebbnek érzem mint a 4.4-es Androidot... a telefonom is Android, így szükségem van a google-es alkalmazásokra, de valahogy ios-en a gmail pl egy szar... próbáltam a beépített mail programot is, hát arról sincs sokkal jobb véleményem.
App Store sem tetszik így elsőre, bár lehet, hogy csak túl nagyok voltak az igényeim Még barátkozunk.
Olyan felülete nincs az Apple-nek, mint a play.google.com? Telepíteni programokat a tabletre egy böngészőből? itunes.apple.com-on nem találok ilyet
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Sziasztok, Mini Retinához keresnék tokot. Igazából a Smart Cover (ki-bekapcs, két féle "háttámla állás" funkcionalitása tetszik, de élőben még nem láttam. Csak kicsit drágának találom 21k HUF-ért
Van esetleg valami nagyon hasonló alternatíva, vagy törődjek bele, hogy ez ennyi és kész?
MZ/X
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest