Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Sziasztok, Mini Retinához keresnék tokot. Igazából a Smart Cover (ki-bekapcs, két féle "háttámla állás" funkcionalitása tetszik, de élőben még nem láttam. Csak kicsit drágának találom 21k HUF-ért
Van esetleg valami nagyon hasonló alternatíva, vagy törődjek bele, hogy ez ennyi és kész?
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Hát egyenlőre vegyesek az érzéseim az ios-el kapcsoltban. Maga a cucc gyönyörő, a kijelző (nexus7-hez hasolítva) ég és föld, ez után a Nexus képe már homályos
Viszont nagyon nem vagyok elájulva a rendszertől, egyelőre körülményesebbnek érzem mint a 4.4-es Androidot... a telefonom is Android, így szükségem van a google-es alkalmazásokra, de valahogy ios-en a gmail pl egy szar... próbáltam a beépített mail programot is, hát arról sincs sokkal jobb véleményem.
App Store sem tetszik így elsőre, bár lehet, hogy csak túl nagyok voltak az igényeim Még barátkozunk.
Olyan felülete nincs az Apple-nek, mint a play.google.com? Telepíteni programokat a tabletre egy böngészőből? itunes.apple.com-on nem találok ilyet
MZ/X
-
DopeBob
addikt
válasz Mela Kehes #685 üzenetére
Egyertelmuen meg.
Csak a kijelzo miatt megeri, de a proci is nagyon gyors
MZ/X
-
DopeBob
addikt
-
DopeBob
addikt
válasz Mela Kehes #716 üzenetére
Toktól függ. Szerintem aminek keményebb anyagból van a széle, és rá kell húzni a minire, az nem jó, mert nem elég magas hozzá, nem tartana rendesen.
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Nekem 1-2 oldalnál is újratölt, ha böngészőből átlépek másik appba majd vissza. Ami külön idegesítő, hogy forumnál pl nem jegyszi meg a pozíciót.
Lassan egy hónapja van meg a mini retina, de hatalmas csalódás nekem ez az egész ios ökoszisztéma. Maga a cucc gyönyörű, a kijelző felbontása is jó ( a színei már annyira nem ) de az ios kiborít. Gyűlölöm a korlátai miatt, nekem ennél több szabadság kell. Nehogy már egy filmet ne másolhassak rá, vagy ma mégis akkor is csak egy app lássa... Remélem nem csak pletyka a Nexus 8, és a Hearthstone is jön Androidra
MZ/X
-
DopeBob
addikt
-
DopeBob
addikt
Valaki nem tudja, hogy mi a fenétől lehet a következő jelenség? Gépre biztonsági mentést készítettem az ipad-ről. Ennek következtében a szabad hely 0 byte-ra fogyott, az "Egyéb kategória" pár száz Mb-ről addig nőtt, még el nem fogyott az összes hely. Program alig van telepítve, zene/film nincs rajta.
Neten keresgélve a megoldás: factory reset... Mást nem lehet vele kezdeni?
MZ/X
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest