Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ferikek
üzenetére
ezért jó, hogy sok dolgot inkább magam csinálok. Így csak magamra tudok mutogatni, ha valami nem jó, de legalább nem dobok ki annyi pénzt. (Tegnap egyik barátom se2 telójába cseréltem a töltőaljzatot, mikrofon hibás volt, de ugye egyben van). Okos volt aki így tervezte, hgy ki kell szedni még az alaplapot is...
. (Nyilván kis erőszakkal biztos meg lehetet volna oldani, hogy nem kell kiszedni a lapot, de inkább biztosra mentem. Szedtem ahogy kell. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. (Nyilván kis erőszakkal biztos meg lehetet volna oldani, hogy nem kell kiszedni a lapot, de inkább biztosra mentem. Szedtem ahogy kell.