Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ferikek
üzenetére
ezért jó, hogy sok dolgot inkább magam csinálok. Így csak magamra tudok mutogatni, ha valami nem jó, de legalább nem dobok ki annyi pénzt. (Tegnap egyik barátom se2 telójába cseréltem a töltőaljzatot, mikrofon hibás volt, de ugye egyben van). Okos volt aki így tervezte, hgy ki kell szedni még az alaplapot is...
. (Nyilván kis erőszakkal biztos meg lehetet volna oldani, hogy nem kell kiszedni a lapot, de inkább biztosra mentem. Szedtem ahogy kell. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Steam topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. (Nyilván kis erőszakkal biztos meg lehetet volna oldani, hogy nem kell kiszedni a lapot, de inkább biztosra mentem. Szedtem ahogy kell.