Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lamberd
tag
Nekem is szagát egy hete a Safari nagyon idegesítő van valakinek ötlete, hogy szüntethető meg.
-
Lamberd
tag
Sziasztok!
Újra iskolás lettem, és matekhoz, fizikához és rajz tantárgyakhoz keresek tollat max. 5000 ft ig.
Nem érintő ceruzát keresek, hanem amivel rendesen tudok jegyzetelni matek órán, vagy szabad kezes rajzokat csinálni.Tudtok ilyet ajánlani Retina minihez.
Előre is köszi.
Lambi
-
Lamberd
tag
válasz
Lamberd
üzenetére
Sziasztok!
Nekem a wifivel sincs gondom. Igazából semmi változást nem érzek. Minimálisan valtozott a Safari , a levelezésben is kicsi változás van. Elég készülék függőek a hibák a társaságba van vagy 10 apple készülék egy sima minivel vannak gondok a többin semmi gond.
Szerintem elhamarkodott a fórum alapján dönteni, mert általában akkor fórumozók ha gondom van a több ezer elégedett felhasználó nem jön ide hogy minden rendbe.
Lambi
-
Lamberd
tag
Nekem hiba nélkül felment retina minire, nincs lassulás nincs lag.
-
Lamberd
tag
Sziasztok!
Van itt olyan akinek egyáltalán hiba nélkül megy a 8 as óta az IPadja?
Lambi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest