Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varlaisaran
senior tag
Azt hozzáteszem, nekem új az iOS7, iPad1-ről ültem át pár napja ebbe, nem ismerem a bugjait, bár valami ilyesmire gyanakodtam titkon. Főleg hogy azóta megszűnt, de a lényeg hogy ez úgy nem hiba.
A reboot hiba meg... ahogy olvasgatom, sokaknál a JB utáni első rebootnál borul szét így, nade itt gyári felállásban is csinálja. Hardverhibát konkrétabban hogy értetted? Elvégre hibátlanul működik ha már felállt, erő is megvan, tölt, aksi is jó, gép is látja, bugzás sincs. Talán bootnál valamin fennakad, amin egy idő után, vagy bizonyos körülmények által valahogy véletlenül továbbmegy, és azért jó boot után, mert arra a valamire normál müködés közben már nincs szükség? Nem tudom így ennek van-e értelme, csak pár gondolat. Nameg hátha járt már így valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- XPEnology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Warships
- Crimson Desert
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest