Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazika
senior tag
Hali! tudom kicsit hülye kérdés, de ha veszek egy lightning to hdmi adaptert, és rádugom a tvre azzal tudok nézni tvn apple tv+-os műsorokat ugye? Az egyik oldalon azt írták, hogy nem jó netflixre stb...amit nem értem miért ne lenne jó. Tudok ajánlani esetleg ilyen adaptert ami nem 18K? Köszi
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Süvi
őstag
válasz DaveNo1 #26400 üzenetére
Van olyan hátlaptok, amit együtt lehet használni a billentyűzettel, sőt le is lehet csatolni a billentyűzetet, amikor pl. otthon vagy és nem kell a cover rész.
(Én egy 10,5-est vennék, a különbséget félretenném a következő készülékre és Pro-t csak egy kicsit később vennék (következő generáció váltásakor) vagy amikor már lesz Touchpados billentyűzet.
[ Szerkesztve ]
-
kátú
őstag
Valaki tud valamilyen megoldást, hogyan kéne megetessem az iPaddal, hogy mikor az Affinity Designer megvan nyitva, akkor a billentyűzet legyen alapértelmezetten lebegő, és mikor zárom az appot, vagy háttérbe küldöm, akkor pedig álljon vissza a bill? Vagy erre nincs opció?
It still works!
-
Csabee.
nagyúr
Valaki váltott ipad pro 10,5-ről 11-re? Vélemények tapasztalatok? Megérte?!
Üdv: Csabee.
-
Ringman
nagyúr
válasz DaveNo1 #26406 üzenetére
zagg rugged messengert nézd meg, ha kell tok (tolltartóval)+lecsatolható billentyűzet.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
jófejsrác
senior tag
válasz Csabee. #26405 üzenetére
Én arról váltottam, kényelmi funkció miatt . Nem akartam plusz tápot használni egy külső eszköz racsatlakoztatasa végett. Csak így cserélni kellett a ceruzát és a tokot is. Nekem ez így plusz 90 ezer Ft-ot jelentett amit szerintem nem ért meg, de ugyanúgy szeretem használni továbbra is . Cserébe 3-4 évig biztosan elfutkoraszik a ketyere.
szerintem a régebbi home gombos dizájn szebb mint ez a teljes keretes.
-
Ringman
nagyúr
válasz r3dsnake #26408 üzenetére
nem is azért vettem, hanem hogy védjen - aka rugged.
amit meg is tett már 1 alkalommal, amikor felbuktam és pofáraejtettem a betonjárdán az ipadet.a billentyűzetes részét nem szoktam hordani, max ha utazom és nem viszek laptopot.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Teljesen átlagos használat során mennyivel gyorsabb egy 11-es iPad Pro, mint egy Mini 4? Kezdem kicsit lassúnak érezni. 11-es Prora szeretnék váltani, ha úgy van.
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Ha emlékeztek még nekem volt az a kijelzőhiba ami úgy látszik Sokatokat érintett, miszerint nem vette néha be az érintést. Most úgy tűnik hogy ez megszűnt, de megjelent egy másik amiről a neten úgy tesznek említést mint ghost touching. Nálatok is megjelent ez? Ez annyit tesz, hogy ha pl nézek egy YouTube videót, akkor egyszer csak ellép a videóról egy másikra, vagy éppen bejelöli megnézendő videókként és hasonlók...
-
Scholes9
nagyúr
Jól látom, hogy a Mini 4 és az 5 mérete ugyanaz? Tehát mindkettőre jó ugyanaz a tok!?
-
Süvi
őstag
Vásároltam egy Lenovo Yoga egeret az Ipadhoz, egyenlőre tetszik.
Nagyon könnyen mozog, és mivel összehajtható pont elfér a táskában, amiben hordozom az Ipad-ot.
Mivel van hozzá már billentyű is, tesztelem, hogy milyen esetekben vált ki nálam egy laptopot (Ha már nyaralásra nem kell vinnem magammal, akkor már megérte).[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
De nézem a 10.5-ös iPad Airt is, jóval olcsóbb, mint a 11-es Pro és teljesen átlagos felhasználásra gondolom az előbbi is bőven megteszi. Bár nem tudom mennyire lenne nehéz átszokni a Mini 4-ről. Szeretem a méretét, de jó lenne abban is előrelépni. Meg nem tudom mennyire kényelmes az Airt kézben használni A Mini 4 ugye elég könnyű a maga 300 grammjával.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz Scholes9 #26423 üzenetére
Ha szereted a Mini 4-et, a Mini 5 nem játszik? Sokkal frissebb a hardver (A8 vs. A12), de a ház megegyezik.
Air 3-at nem vennék, hiába régebbi, a 10,5-ös Pro annál sokkal jobb vétel, ha a 11-es árát túlzásnak érzed.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Scholes9
nagyúr
Lehet Mini 5 lesz Pláne, hogy van pár darab üveg fóliám ami jó rá
[ Szerkesztve ]
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Ezt a tokot el lehet érni máshol is?
[link]Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
kátú
őstag
válasz sharp4 #26433 üzenetére
[link] Tessék, nekem ilyen van, csak a fekete verzió. De tekintettem, hogy te is kéket mutattál, azt linkelem én is. Aktív a fedél, ha rácsukod lezár ha kinyitod felvillan, ahogy kell. Az ára barátságos szerintem nagyon. És amit abszolút pozitívumként tudok felhozni, hogy ebben a tokban gyakorlatilag lehetetlen letakarni a hangszórót.
It still works!
-
szecska24
tag
Safari alatt ha megnyitom az apple oldalan az uj 16os mbp leirasat es gorgetek, akkor fixen lehal egy ponton az iPad... legujabb fw ipad air 3
-
HIJ
őstag
válasz Blue@X #26444 üzenetére
Igen, nekem is ilyen gondjaim voltak, de most ez mintha megszűnt volna. Most viszont bejöttek ezek fantom érintések. Van hogy filmet nézek ügy hogy az asztalon van a tablet és egyszercsak megjelenik a mediaplayer státuszablaka, tehát mintha megérintettem volna a kijelzőt...
Hova vitted gariba és hogy kezelték?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én meg most jutottam oda, hogy végre lecseréltettem mert volt egy szösz a kijelzőben. Gyorsan mielőtt lejár az 1 év garanciám. (külföldi)
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
Blue@X
senior tag
iStyle-ban cserélték, teljesen segítőkészek voltak. Felírták a hibát, két hét múlva kaptam az újat (náluk vásároltam anno). Engem már őrületbe kergetet hogy gépelésnél is néha nem vett betűket. Az érdekes az volt hogy amikor nem reagált akkor egyből próbáltam pencillel érinteni, azzal nem volt gondja.
-
Elektrosokk
addikt
használja valaki a duet display-t Catalina-val ? mennyire működik jól, gyorsan és stabilan ?
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
aktív tag
Sziasztok! iPad vásárlás előtt állok, olvasgattam a fórumot látom többen írják hogy inkább 2017 pro mint air 3. Miért jobb vétel ? Amiket olvasgattam eléggé össze vethető a kettő , kijelző , teljesítmény téren is. Segítsetek dönteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest