Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Van valami tuti tipp töltő ipad-hez? Gyári mellé vennek még egyet. Az se baj, ha esetleg gyorsabb a gyárinál😆
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
CharlieDrop
veterán
Az iPad OS-nek is meg kellett jelennie tegnap, ugye?
vajon az Air2-mnél miért mutatja azt, hogy a 12.4.1 a legfrissebb?Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
aktív tag
válasz CharlieDrop #25405 üzenetére
Szept 30.-án jön az IpadOS.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
kkdesign
senior tag
válasz CharlieDrop #25405 üzenetére
szeptember 30-án jön az ipadOS(ez a része dupla lett, megelőztek ), 13.1el indít, az ios13.1el együtt adják ki.
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz CharlieDrop #25408 üzenetére
Még várni kell másfél hetet. Remélem nem hiába, mert bétát nem teszteltem és direkt nem is nagyon olvastam róla / néztem teszteket.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
aktív tag
válasz Alex91 #25410 üzenetére
Köszi
Kisegítjük itt egymást a dátumokkal. (iPad 2018-am van, várom már én is)
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
sid87
senior tag
Milyen nagy változás lesz a végleges ipadOS-ben?
Mert akinek kell, már a bétát használja (mint én is) és hiba nélkül mindenben jó.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
*Mukeey*
addikt
Semmilyen változás. Ez a beta lesz stabillá nevezve sztem. Hibamentes, napi használatra teljesen alkalmas.
Egy bug van nálam, de lehet egyedi. Smart cover ébresztése után lefagy a képernyő, csak feloldás után vált arra pozicióra, ahogy tartom. De ez apróság.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
-
lacy86
addikt
Hello,
ipad Air2-t szeretnem cserelni.
Két verzio kozott vacilalok 🤪
A mostani legfrissebb kiadas es az ipad pro 10.5 verzio ( ami most akcios az istyle nal )
szerintetek melyik “érné meg jobban”? -
-
-
kchris78
veterán
válasz Luck Dragon #25430 üzenetére
nagyon erezni mindenfele scrollozáskor. a dizajn meg annyira nem erdekel.
-
kchris78
veterán
A folioban meg a meret is jo, de ami nekem az igazi plusz a gombok pontja hogy erezni a lenyomast.
-
őstag
válasz Luck Dragon #25430 üzenetére
És szerinted 3-4 évig bőven kiszolgálna még a Pro 2017? IStyle ajánlata nagyon csábító félek hogy később nem lesz ilyen jó lehetőség..
-
Ádám16
addikt
válasz koxkids #25433 üzenetére
Simán ki.
A10-zel ad ki az Apple új tabletet, az is ki fogja húzni 3 évig még.
Attól függ, mik az igények. Én egy 2017-es sima iPadet használok, amire szükségem van, tökéletesen megoldja, pedig nem mai vas.
Így, hogy lett iPadOS, szerintem számos új funkcióval fog bővülni a jövőben a termekvonal, kérdés, mennyire lesznek eroforrasigenyesek, és emellett te miket szeretnél használni belőlük.
Filmre, böngészésre, kis játékra bőven elég lesz még a 2017Pro -
őstag
válasz Ádám16 #25434 üzenetére
Ezek a fő dolgok amiket csinálok jelenleg is. Böngészés, YouTube, kép vagy videó szerkesztés. A plusz feature a Pencil lenne, szeretnék komolyabban megtanulni rajzolni (jelenleg az Air2-n ez nem lehetséges).
4k videót, amit a sportkamera készít egyszerűbb az iPaden szerkeszteni, szerintem ez is bőven menni fog, jelenleg kicsit döcögős.
Az új 2018 Pro-t feleslegesnek érzem, túl drága erre a felhasználásra, plusz azért 199.000 Ft a 256GB iPad Pro, ahol nem kell nagyon félnem hogy betelik, ezért kecsegtető nekem ez az ajánlat
-
válasz koxkids #25435 üzenetére
4-5 év múlva számos frissítés fog még érkezni , az már más kérdés hogy milyen erőforrásokat fog felemészteni. Továbbra is képes leszel majd videó vágásra , rendelésre , stb. Sajnos nem lehet előre tudni.
De én is azt mondom ahogyan fentebb is írták hogy még bőven ajánlott.
Főleg hogy a rajz és a ceruza kezelés esetében még jobban jön a 120-Hz.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
lacy86
addikt
Koszonom Sracok!
-
válasz *Mukeey* #25438 üzenetére
Ilyenkor nehéz megtalálni a pénzünkért az arany középútat.
4K videó szerkesztésben az is jó ha van megfelelő tárhely. Gondolom nem is hiába nézte a 256GB-os kiszerelésű példányt.Csak az a kérdés hogy neki mi is éri meg a legjobban.
1, Vagy lecsap 200,000-Ft nézet 10,5 Prora ami “kisebb “ teljesítményt nyújt de ugyan úgy képes a munkára való elvégzésére, ugyan úgy sokáig támogatástban részesül , benne van a 120-Hz kijelző és négyszer akkora háttértárral rendelkezik mind a többiről szó eset készülékről .
2, Vagy 350,000-Ft megveszi a piacon legfrissebb IPadet , ami teljesítményben előrelépés lesz, kisebb háttértárral , hosszabb támogatással .
“És még lehetne ecsetelni de már így is többet írtam mint szerettem volna , lényegében nem hiszem hogy érdemes 150,000-Ft többletet kiadni az újabbra , az általa kívánt felhasználásra bőven kielégíti a 10,5 is.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kchris78
veterán
válasz Luck Dragon #25436 üzenetére
ebben nincs a neural hulyeseg. en erre gondolok mikor megvettem hogyha erre epito valami jon azt nem fogja tamogatni - szerintem ITT lesz a kovetkezo tamogatasi vagaspont, de nem ma.. egyelore az AR epit erre.
-
válasz kchris78 #25440 üzenetére
Én úgy gondolom mire neutrális motor és a hozza tartozó netes támogatás egy elfogadható fogyasztói tartalommá válik az pont 3 & 4 évet vesz igénybe az Applenek.
Arra nagyon kiváncsi vagyok hogy az offline része Neural engine (NE) mennyire és milyen minőségben tudja majd felgyorsítson, optimalizáljon és végrehajtson minden olyan műveletet, amely bármilyen módon a mesterséges intelligenciához köthető. Ilyen például a kép- és a hangfeldolgozás egy része, a kiterjesztett valóságra stb.
Mert kimondható hogy jelenleg ebből semmit sem érzünk , legalábbis én mivel nem foglalkoztam vele. Meg nem is teszi az arcomba hogy figyelj csak, szerintem ezzel jobban járnál.Másik neural network (NN) ki tudja még milyen fázisban van , lehet csak azért mutatták be hogy szabadalmi részét ezzel is megerősítette.
Ha meg fizetős részét nézzük ,mert tudjuk hogy az Apple a szolgáltatásokra gyúr akkor gondolom ez is fizetős lesz , na meg valamivel finanszírozni is kell a neural projektet. Harmadrészt mire kis hazánkban lesz ebből is lesz valami , mint mondjuk pont a mesterséges intelligenciába integrált új Síri innovációinak kiaknázására magyar nyelven ez lehetetlen lesz sok-sok embernek.
Én úgy gondolom ezzel bőven ráérünk még, A11 chip már sehol sem lesz mikor 3-4 év múlva (feltételezve ) beindulna addigra az akkori A14-A15 chip olyan neural engine chip lesz hogy csak nézünk.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kchris78
veterán
válasz Luck Dragon #25441 üzenetére
igen, osztom a velemenyed! a mostani pro a legtobb embernek perpill a dizajnt jelenti inkabb.
-
Csak majdnem. Itt található róla a leírás.[link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #25448 üzenetére
Ez most valami optikai csalódás, vagy 10.5-esnek tényleg nagyobb (szélesebb) a kijelzője?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest