Hirdetés
- potyautas: Törpilla
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HThomas: Outcast
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
Kedves Fórumozók! Ipad air 4 kijelzője berepedt, először a toll csatlakozó környékén, majd az egész kijelző mentén pókhálós lett. Nem garanciális már, traumára sem emlékszik a tulaj. Állunk előtte értetlenül, 1,5 éves készülék.
Mennyibe kerül kijelzőcsere hivatalos szervízben? -
DaveHutt
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszönjük Apple.
-
DaveHutt
őstag
Gyors kérdés: 13.0 public beta profil van telefonon és ipaden is fennt nekem. Stabil 13.0-ra szeretnék majd áttérni, ha megjelenik szeptemberben. Jól sejtem, hogy innentől ne update-eljek tovább public 13.1-re?
Mindenesetre a beta profilt töröltem az eszközökről es az automatikus frissítést bekapcsolva hagytam.
-
DaveHutt
őstag
Teoretikusan kérdezem: ipados 13 beta 4-et feltettem. Usb OTG-n keresztül rádugnék külső hddt hétvégén. Vajon lejátszik róla .mkv videofájlt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest