- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Óriási +1, szerintem sem váltható ki egy laptop egyik tablettel sem vagy max jelentős kompromisszumok árán.
Én még átlagfelhasználásra sem mondanám, hogy kiváltható a laptop tablettel, bár ez nagyban függ attól is, hogy mennyit használja az ember. Ha mondjuk csak napi 1-2 órát netezésre, zenehallgatásra, fb-ra, akkor tényleg kiváltható, de aki jóval többet használja ennél a gépet naponta, annak esélytelen, mert egyrészt kicsi a 10" folyamatos használatra + nekem például hihetetlenül zavaró, hogy nem lehet több ablakban dolgozni egyszerre (bár ezt az iOS8 talán részben meg fogja ugye oldani), sokkal kényelmetlenebb így bármit is csinálni. Ráadásul maga a tárhely mérete is lekorlátozza nagyban a használatot, megnézem, amikor valaki mondjuk egy nagyobb zene/fotó adatbázist akar tableten tárolni és akkor filmekről még nem is beszéltünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest