- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Tapasztalt mar valaki olyat, h ha meg van nyitva jo pár lap Safariban, s pl. lap betoltese közben (mondjuk index.hu) gyorsan belegorget, egyszerűen összeomlik a Safari? Elfeketedik kb fel másodpercre a kép es az iOS fokepernyoje jelenik meg.
Ezt követően ugyanúgy vissza tudok menni, nem zárja be a bongeszot, de na, azert ilyet ne csináljon.
Retina Mini, 7.1.1Jah es igen, a másik. Elkezdek írni egy posztot ide, de felbehagyom, atnezek másik oldalra mondjuk. Ha, pár perc múlva visszamegyek eltűnik a francba az egész eddigi leírt tartalom. Ahogy megfigyeltem folyton ujratolti az adott oldalt, ha a megnyitottak között mozgok. Ez így fassag számomra, valahogy tudom deaktivalni?
Tegnap este mérgemben leszedtem a Chrome-ot, ott meg a konyvjelzok több lepeses elérése nem tetszik. A Safari gyorsgombja sokkal jobb.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Formula-1 humoros
- Vezetékes FEJhallgatók
- SUSE Linux
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest