- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gekkito
tag
Rendben, szerintem felhívom őket holnap.
Amúgy 2 éves iPhone 4 amit kéz alól vettem, állítólag garanciába cserélt, 0 percesnek ígérve. Ha felhívom őket és kiderül hogy nem szabadna forgalomba lennie, akkor lehetséges hogy letiltják? Meg pl ha felmegyek vele app store-ra nem kéne kiszúrniuk nem szabadna forgalomba lennie?
Amúgy az a szám szerepel a telefonban is mint az iTunesban.
-
Gekkito
tag
Hm.. beírtam a telefonom sorozat számát amire ezt írta: "We're sorry, but this is a serial number for a product that has been replaced" Nincs angol nyelvvizsgám,de ha jól értem azt írja hogy ezt már aktiválva van?!
Amúgy köszi a tippet, bemegyek majd valahova vásárlás előtt és összehasonlítom a Mini retinát a 4-el.
-
Gekkito
tag
Sziasztok.
Szeretnék venni következő hetekben egy iPad mini-t. Sose volt még tabletom, max másét próbáltam ki eddig, de azok mind iPad-ek voltak, így nincs viszonyítási alapom. Viszont rengeteg telefonom volt már életben, de az iPhone-al vagyok eddig legjobban megelégedve mind közül, ezért is gondoltam hogy tabletból is almásat veszek.
Azért fordulok hozzátok, hogy hátha megtudjátok könnyíteni a döntésemet, ezért szeretnék nektek feltenni pár kérdést;
iPad-en kívül esetleg ajánlotok e valami más tabletet, ami hasonlóan jó és megbízható vagy jobb? (bár ez gondolom hülye kérdés egy ilyen topicban.)
iPad mini-t szeretnék venni (régebbi generációsok amiket használtam nekem kényelmetlenül nagyok voltak), de még nem döntöttem el, hogy retinásat vagy simát. Tudom mik a különbségek, csak kérdés megéri e azt a plusz 30-40 ezert?
Igazság szerint nem iStyle-ba szeretném venni, olcsóbban akarok kijönni, de ne legyen használt, vagy max 1-2 hónapos. Tudtok ajánlani korrekt boltot vagy esetleg eladót a hardveraprón?
Garancia hogy van? Sok mindent olvastam, hallottam már. Aktiválástól számítva 1 év EU gari. Van ilyen? Honnan tudom hogy aktiválatlan? Ha újra rakják az egészet úgy kapcsol be mint egy 0 perces készülék, nem? (A telefonomat így vettem hardveraprón keresztül magánembertől, elvileg 0 perces, aktiválatlan, de semmi hivatalos garancialevelet nem kaptam. Kicsit paráztam is, de szerencsére lehúzott 2 évet probléma nélkül.)Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest