Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gekkito
tag
Rendben, szerintem felhívom őket holnap.
Amúgy 2 éves iPhone 4 amit kéz alól vettem, állítólag garanciába cserélt, 0 percesnek ígérve. Ha felhívom őket és kiderül hogy nem szabadna forgalomba lennie, akkor lehetséges hogy letiltják? Meg pl ha felmegyek vele app store-ra nem kéne kiszúrniuk nem szabadna forgalomba lennie?
Amúgy az a szám szerepel a telefonban is mint az iTunesban.
-
Gekkito
tag
Hm.. beírtam a telefonom sorozat számát amire ezt írta: "We're sorry, but this is a serial number for a product that has been replaced" Nincs angol nyelvvizsgám,de ha jól értem azt írja hogy ezt már aktiválva van?!
Amúgy köszi a tippet, bemegyek majd valahova vásárlás előtt és összehasonlítom a Mini retinát a 4-el.
-
Gekkito
tag
Sziasztok.
Szeretnék venni következő hetekben egy iPad mini-t. Sose volt még tabletom, max másét próbáltam ki eddig, de azok mind iPad-ek voltak, így nincs viszonyítási alapom. Viszont rengeteg telefonom volt már életben, de az iPhone-al vagyok eddig legjobban megelégedve mind közül, ezért is gondoltam hogy tabletból is almásat veszek.
Azért fordulok hozzátok, hogy hátha megtudjátok könnyíteni a döntésemet, ezért szeretnék nektek feltenni pár kérdést;
iPad-en kívül esetleg ajánlotok e valami más tabletet, ami hasonlóan jó és megbízható vagy jobb? (bár ez gondolom hülye kérdés egy ilyen topicban.)
iPad mini-t szeretnék venni (régebbi generációsok amiket használtam nekem kényelmetlenül nagyok voltak), de még nem döntöttem el, hogy retinásat vagy simát. Tudom mik a különbségek, csak kérdés megéri e azt a plusz 30-40 ezert?
Igazság szerint nem iStyle-ba szeretném venni, olcsóbban akarok kijönni, de ne legyen használt, vagy max 1-2 hónapos. Tudtok ajánlani korrekt boltot vagy esetleg eladót a hardveraprón?
Garancia hogy van? Sok mindent olvastam, hallottam már. Aktiválástól számítva 1 év EU gari. Van ilyen? Honnan tudom hogy aktiválatlan? Ha újra rakják az egészet úgy kapcsol be mint egy 0 perces készülék, nem? (A telefonomat így vettem hardveraprón keresztül magánembertől, elvileg 0 perces, aktiválatlan, de semmi hivatalos garancialevelet nem kaptam. Kicsit paráztam is, de szerencsére lehúzott 2 évet probléma nélkül.)Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- darkFlash CF8 Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi