Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Toma
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gekkito
tag
Rendben, szerintem felhívom őket holnap.
Amúgy 2 éves iPhone 4 amit kéz alól vettem, állítólag garanciába cserélt, 0 percesnek ígérve. Ha felhívom őket és kiderül hogy nem szabadna forgalomba lennie, akkor lehetséges hogy letiltják? Meg pl ha felmegyek vele app store-ra nem kéne kiszúrniuk nem szabadna forgalomba lennie?
Amúgy az a szám szerepel a telefonban is mint az iTunesban.
-
Gekkito
tag
Hm.. beírtam a telefonom sorozat számát amire ezt írta: "We're sorry, but this is a serial number for a product that has been replaced" Nincs angol nyelvvizsgám,de ha jól értem azt írja hogy ezt már aktiválva van?!
Amúgy köszi a tippet, bemegyek majd valahova vásárlás előtt és összehasonlítom a Mini retinát a 4-el.
-
Gekkito
tag
Sziasztok.
Szeretnék venni következő hetekben egy iPad mini-t. Sose volt még tabletom, max másét próbáltam ki eddig, de azok mind iPad-ek voltak, így nincs viszonyítási alapom. Viszont rengeteg telefonom volt már életben, de az iPhone-al vagyok eddig legjobban megelégedve mind közül, ezért is gondoltam hogy tabletból is almásat veszek.
Azért fordulok hozzátok, hogy hátha megtudjátok könnyíteni a döntésemet, ezért szeretnék nektek feltenni pár kérdést;
iPad-en kívül esetleg ajánlotok e valami más tabletet, ami hasonlóan jó és megbízható vagy jobb? (bár ez gondolom hülye kérdés egy ilyen topicban.)
iPad mini-t szeretnék venni (régebbi generációsok amiket használtam nekem kényelmetlenül nagyok voltak), de még nem döntöttem el, hogy retinásat vagy simát. Tudom mik a különbségek, csak kérdés megéri e azt a plusz 30-40 ezert?
Igazság szerint nem iStyle-ba szeretném venni, olcsóbban akarok kijönni, de ne legyen használt, vagy max 1-2 hónapos. Tudtok ajánlani korrekt boltot vagy esetleg eladót a hardveraprón?
Garancia hogy van? Sok mindent olvastam, hallottam már. Aktiválástól számítva 1 év EU gari. Van ilyen? Honnan tudom hogy aktiválatlan? Ha újra rakják az egészet úgy kapcsol be mint egy 0 perces készülék, nem? (A telefonomat így vettem hardveraprón keresztül magánembertől, elvileg 0 perces, aktiválatlan, de semmi hivatalos garancialevelet nem kaptam. Kicsit paráztam is, de szerencsére lehúzott 2 évet probléma nélkül.)Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- iPad gen 7
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest