Hirdetés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gekkito #2005 üzenetére
Azt írja, hogy egy olyan készülék szériaszámát adtad meg, amelyet már kicseréltek.
Nem tudom, honnét olvastad le a szériaszámot (esetleg a dobozról), de azt gondolom, hogy egy garanciában kicserélt készülék számáról beszélünk. Nem arról amire - tehát újra - kicserélték, hanem a rossz, régi készülék számáról.
Szerk: újraolvastam a hsz-edet: iPhone-nál lövésem sincs a dolgokról, de az angol szöveg továbbra is arról szól, hogy egy lecserélt készülékről beszélünk.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Gekkito #1990 üzenetére
Tabletfronton még mindig az iPad az egyeduralkodó, minden más modell mögötte kullog, így jól döntöttél.
Szerintem megéri azt a plusz árat a retinás Mini, ha újonnan veszed úgyis, mivel gondolom hosszútávra tervezel vele és az még jóideig támogatva lesz + gördülékenyen fog működni, illetve a retina kijelző minden pénzt megér.
Minden iPadre világgari van, így mindegy hol veszed és az aktiválás napjától számít az 1 év. Ha bontatlan a gép, akkor aktiválatlan mindenképp, de ha nem bontatlan, akkor nem tudod megállapítani biztosra,h aktiválták-e már valaha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest