Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Amint írtam tetszik külsőre a rom, de csak tetszett, mert 1 órát volt fent.:-( Direkt kérdeztem a görög csávót, hogy Miui romról van-e szó, hát nem. Az egész egy Miui skin-es Android, minden Miui ikon az eredeti Android alkalmazást hívja elő. A Miui telefon alkalmazása miatt tettem volna fel. A flip tok nálam nem működött, ezek után ment a levesbe. Az air gesture működik, de talán azért nem tette bele Inew, mert elég béna. A kezeddel 5 cm-en belül kell lassan elhúzni, így 3-ból 2x működött a ficsőr. A közelség érzékelőt használja, de csak ott lehet ahol beállítottad: launcher, galéria, stb.
Azért a következő frissítésben szívesen látnám, de szerintem karácsony előtt a 3A fog kapni, majd utána leghamarabb januárban kapunk mi is valamit, reméljük már nyakókát.:-)
Az awake ficsőrt nem tudtam működésre bírni ennyi idő alatt, lehet, hogy jó az, csak hát 1 óra kevés volt rá.
A felrakás egyébként az 1.0.13 scatter fájljával ment. A régi Sp F Tools-ban ment rá a Recovery.img Download only-ban, majd leírás szerint recoveryben a zip fájl installálása.
Download only-val sinán ment vissza az 1.0.13, de a root-ot geniusroot-tal tudtam visszacsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest