Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
Ahogy elnézem a fórumot mióta megvettem azt kell mondjam,hogy tényleg elég nagy különbségek vannak V3 és V3 közt hardverilag és összeszerelésileg is. Én szerencsésnek tartom magam,mert elejétől kezdve minden szuperul megy rajta. Látom mások mennyit szenvednek pl. a gps-el,hát nekem a tökéletes kategóriát súrolja,sosem volt vele baj. LG kijelzőshöz van szerencsém és a viritó napfényben sincs gondom,szépen látszik. Szóval ki lehetett jót fogni és remélem nekem sikerült.Persze ha lutri,akkor az ember inkább egy biztosabb irányt választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Apple Watch
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest