Hirdetés
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazska15
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Igen, sajnos alig kivehető a képen, és elmagyarázni is nehezen tudom, az oldalán futó műanyag ami kipattant, kitört a helyérő, így 1-2mm-re eláll a telefon többi részétől, valamint az alsó sarkánál ez a puhább műanyag, gumis rész is sérült egy kicsit, ezen kívül még a hangerő gombok felett, szintén ezen a műanyagdarabon lepattant a festék, amit ugyan fekete filccel javítottam, így legalább nem olyan szemet szúró. Tudom, hogy semmiségnek hangzik, de lévén, hogy új telefonról van szó és sosem történt még velem ilyen így eléggé zavar a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Batocera Linux
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4568
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete 3 év garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest