- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
Kristof9094 #66899 üzenetére
Az olyan, amilyen, sztem azt nem lehet tuningolni. Integrált Intel tuningról nem is hallottam még....
-
Francia91
veterán
válasz
Scooter #66897 üzenetére
Ezzel próbáld meg, T500-as HD3650-esét lehet ezzel húzni
-
Scooter
tag
Sziasztok
Nem tudja esetleg valaki, hogy a T400asba levő Ati hd 3400ast lehet valamivel kicsit felfelé húzni?
Néztem ccc-ben de ott nincs rá mód, más progit meg nem találtam ami segíthet.
Köszönöm. -
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66876 üzenetére
Van azzal tobb gond is, 1 honap alatt amig nalam volt talan 2x neztem meg, de csak 1x kapcsoltam be
-
DarkChild
senior tag
válasz
Vassili_Zait #66887 üzenetére
Alapvetően webdesign + kis printes feladatkörről van szó, semmi 3D renderelés, szóval megteszi az Intel 4400
Korábban egy VAIO S15 volt a "hű társam", abban két generációval korábbi proci volt és az is szépen ellátta a feladatát, csak hát kellett egy kisebb masina, mert sokat kell hurcolom, így a méret és a súly döntővé vált.
Szóval így lett ez a 12,5 colos - a VAIO-t meg hamarosan feldobom Hardverapróra -
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #66888 üzenetére
Ezen nem tudom, hogy milyen paszta van, és asztalon van (T9600).
Alulfeszelni BIOS-ban lehet simán?
-
-
válasz
FoxiestFox #66888 üzenetére
A 9900 azért szeret melegedni .
-
-
scream
veterán
Az normális, hogy Win 7 frissítések telepítése alatt a CPU 85 fok körül, a GPU meg 75 fok körül van?
-
aclandiae
senior tag
válasz
scarbantia #66836 üzenetére
Szia!
Egyáltalán nem jó hír.
Akkor most jön az hogy kísérletezgetés és hátha valami megoldja?A modemet és BT-t Eszközkezelőben letiltottam (egyiket sem használom) és este kipróbálom.
Nekem is az volt a gyanúm hogy valamilyen folyamat a háttérben nem fejeződik be.Aztán gyanakodtam még driver gondra is, de azokat megoldottam. Pár hsz-el feljebb írtam is egy megoldási javaslatot, hátha segít még valakinek!
Nálad hol írt hibakódot?
-
-
DarkChild
senior tag
válasz
_adaml21_ #66880 üzenetére
Nem. NGFF 2242-es kell bele, ez a Kingston meg 2280-as (itt egy kompatibilitási táblázat).
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
Thinkpad Edge E531-be (link) ez a Kingston m.2 SSD belemegy?Köszi
-
DarkChild
senior tag
válasz
FoxiestFox #66876 üzenetére
Köszi
(A "tapi" alatt a burkolat tapintására gondolsz, vagy a tapipadra? Előbbi tényleg nagyon kellemes, de ez az új tapipad a beleintegrált gombokkal elég gáz sztemMég jó, hogy egérrel használom.)
Egyébként azért nem értem ezt a "nem cserélhető" besorolást az M.2-nél, mert ugyabba a slotba lehet WLAN modult is tenni és az már CRU jelöléses. Szóval ezért nem volt nekem világos, hogy ugyanabba a slotba az egyik eszköz miért CRU, a másik miért nem...Na mind1.
(#66877) Tikakukac: nyilván nálam sem a szín volt a döntő
Hanem egyedül ez volt az, ami önálló modul (tehát nem KIT-es kiszerelés), 1600 MHz-es és CL9-es késleltetésű. A többi általában CL11 volt... Remélem legalább ebből az időzítésből nem lesz gond
-
-
DarkChild
senior tag
Üdv! Újdonsült Lenovo ThinkPad X240 tulajdonos vagyok, és volna egy-két kérdésem a szakértő urakhoz
A készülékben 4GB RAM van és egy 500-as HDD, utóbbi egy 16 GB-os SSD "cache"-sel van megtámogatva. Pár nap használat után kiderült, hogy ez így kevés lesz nekem a grafikai munkavégzés mellé, így máris bővítenem kell, ami valószínűleg nem is lesz annyira egyszerű, mint elképzeltemSzóval, a terv az volt, hogy az 500-as HDD-t meghagyom és a 16 gigás M.2-es helyére teszek be egy 128-as SSD-t (sikerült találnom egy méretben megfelelőt a slotba). Két gonddal szembesültem most: az egyik, hogy az M.2-es meghajtó nem kapott CRU jelölést, a nem cserélhető elemek között szerepel. Támadhat ebből valami gondom ha kicserélem? (A szervizkönyv és YouTubeos videó alapján nem tűnik bonyolultnak, teljesen hozzáférhető helyen van a modul.) Működne egyáltalán rendszermeghajtóként az új SSD, vagy a rendszer mindenképp cache szerepbe kényszerítené?
A memóriamodulnál egy HyperX-re modulra esett a választásom. Szoktak gondok lenni a más gyártók által készített külső modulokkal, vagy simán működhet vele a nem Levono által gyártott modul is? Nagyon hangsúlyozzák a Lenovo oldalon a "low voltage" tulajdonságot... ezt nem nagyon értem, lehet, hogy a gyári RAM más feszkón megy, mint az általam kinézett HyperX?
Köszönet előre is a segítő válaszokért
-
-
DeRP
csendes tag
válasz
V.Stryker #66835 üzenetére
Sikerült kiolvasni a kulcsot (matrica az nincs se a gép alján, se az akksi alatt), de amikor beírom az aktiválásnál azt írja, hogy ez egy sima win8-as kulcs, ami win8 proval nem működik.
Azóta már ezt is megírtam a boltnak, jelenleg is a válaszukra várok.
Az előző hibaüzis mailemre ők a telefonos aktiválást javasolták, de várok, hátha a másik levelem hatására mást tanácsolnak.A weblapos kérdéskör pedig spontán megoldódott azzal, hogy újraindítottam a gépet és töröltem a chrome-ot. Most ie-vel simán tudok böngészni.
Még évekkel ezelőtt egy megtört IDE kábel miatt kellet utoljára ennyit szívnom számtech cuccal -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66866 üzenetére
Matt
Ha jó a feketéje első reves LG-P. Pár T61-nél találkoztam vele. -
Dhampir
félisten
válasz
Vassili_Zait #66870 üzenetére
Az én gépemen nem dobálja le.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Jól le van véve a fényerő, azért olyan jó a feketéje. Ha megnézed, amikor belép, és megnyit valamit, akkor a T61-nek is villog a kijelzője, tehát nem teljes fényerőn megy. (a régi panelek is PWM-esek, csak a CCFL nem azonnal alszik ki mint a LED, ezért inkább csak ingadozik a fényerő, nem pedig vibrál)
Amúgy meg valamelyik 1680x1050-es, de fogalmam sincs. -
-
soldi3r
veterán
válasz
Valoszinuleg LCD
-
Milyen kijelző lehet abban a T61-ben? Elég jó a feketéje a másik kettőhöz képest.
-
Francia91
veterán
válasz
scream #66862 üzenetére
De ha nagyon ragaszkodsz az uj Win-hez, nem megoldhatatlan a tema. Csak sok idot elvesz. Minden eszkozt es drivert egyesevel telepitesz, Windows 7 kompatibilitasi modra allitva a telepitofajlt, amit pedig nem tudsz feltelepiteni (FPR, TPM chip, stb), ahhoz leszeded a fajlokat, majd Eszkozkezelobol betallozod neki egyenkent. Tudom, mert nekem T500-asom van, vegigjartam ezt az utat vele, de inkabb visszatertem Windows 7-re, pedig a W8-as mar teljesen fel volt driverezve.
-
Francia91
veterán
válasz
scream #66862 üzenetére
Ha nyugodt eletre vagysz a W500-assal, akkor maradsz a Windows 7-nel. Szamtalanszor targyaltuk itt a topikban, hogy ezzekkel a gepekkel nem erdemes eroltetni a Windows 8-at/8.1-et.
Kerdesedre valaszolva: jol gondolod, nincs Windows 8(.1) ala hivatalos tamogatas szoftveresen es driveresen sem. -
scream
veterán
Sziasztok!
Végre újra sikerült szereznem egy W500-ast, viszont egy olyan problémám volna, hogy Win8.1 telepítés után döbbentem rá, hogy Win8.1-et már nem támogatnak a ThinkVantage-es programok, ez lehetséges? Sőt, több driver sem támogatott a legújabb Win alatt. (FingerprintScan pl)
-
válasz
FoxiestFox #66857 üzenetére
Háde pont a felharmónikusokon van a hangsúly!
-
-
MrSealRD
veterán
Thinkapd T61-be milyen BT adapter van pontosan és milyen BT verziót tud?
-
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66851 üzenetére
Azert annyira nem rosszak azok a sok.1-es erositok sem. Vannak kifejezetten jol muzsikalo verziok is. Pl az emlegetett markanevu Yamaha RX-V6-os szeriatol felfele levo Direct Stereos megoldasa elegge jo, de az Onkyo Pure Audioja is. Igazan zenere pedig meg mindig a csoves meg a lemezjatszo.
-
lacus83
senior tag
válasz
FoxiestFox #66851 üzenetére
Vili
Ahogy te is írtad átlag felhasználásra film,youtube,játék simán jó a Logitech.
Zenére tényleg kevés,de pl ami nekem van már az is sok.Sosem volt meg valszeg nem is lesz igazán feltekerve,mert már az én fülem is bántja.
Watt és hangzás is relatíve,mert egy a most újra visszatérő jó "öreg" technika a csöves erősítő.
2*10 -20 W az egész,de olyan tisztán tud szólni hogy az itthoni cuccaim sose lesznek olyan tiszták.
Digitális technika ide vagy oda. -
Dhampir
félisten
válasz
Peet91 #66831 üzenetére
Én a Windows használatát javaslom, ha "teljes" támogatottságra és kényelmes felhasználásra vágyódsz.
SSD- kérdés terén nem vagyok jártas.
Például a Zipitnél várható volt a kis memóriakártya felőrlődése a lecsupaszított Linux futtatása során, ahogyan zdanee, a Zipit mestere ("idomárja") írta: A memóriakártyán lévő swap amúgy a kártya gyors elhasználódását vetíti előre, fél év után a 2 gigás Sandisken ennek már megjelentek apró előjelei.
Gondolom, hogy az SSD más tészta (?).Linux topicokban vannak a szakértők:
-
válasz
lacus83 #66846 üzenetére
Ugye az megvan, hogy a hangerő és a hangminőség nincsenek igazából köszönőviszonyban egymással?
Ezek a sokpontegyes, és bluetooth gyerekjátékok nem zenehallgatásra valók.
Persze a többség igényének megfelelnek, de ettől még egyáltalán nem lesznek jók, sőt, hiszen köztudott, hogy a többség igénytelen.
Egy megfelelő sztereó erősítő, normális kábelezéssel, és a hozzá illő hangfalpár a nyerő zenére, esetleg egy fejes-erősítő dac, szintén egy normálisabb fejessel (nem, a logitek szépenfluoreszkáló továbbra sem az).
Csak azok kedvéért írtam le mindezt, akik zenére vennének x.1-es izéket - NE. Játékra, mozira igen, zenére ne. -
Tim82
félisten
válasz
lacus83 #66848 üzenetére
Öööö, nem az "én elgondolásom", a Logitech cucc teljesen ugyanúgy használható adapter, mint az eBay-es Yamaha, amit az előbb linkeltél (ugyanúgy BT receiver-ként működik, amit az erősítőre lehet kötni tyúkbéllel), csak épp majdhogynem feleannyiba kerül.
Részemről amúgy egy Maxell BT03 van tervben, de azt nem akartam idekeverni, köze nincs a minőségibb hangcuccokhoz ezeknek a kis hordozható BT-s hangfalaknak.
-
lacus83
senior tag
Annyira még nem mélyedtem bele,jack kábel itt az asztalon megy azzal is,de persze az emberi kényelembe belerondít ha húznod kell magad után az ágyba gépestől.
Ha valaminek meg rossz hangzású a hangszórója az az X200.
Előtte volt T500,T510 na azok jobbak voltak.De a te elgondolásod sem rossz,de az ilyen hangkártyákra integrált erőforrás igencsak véges.
Abban igazad van hogy sokkal modulárisabb.De ha nem a teljesítmény a lényeg ,akkor egy ilyennel se lősz mellé [link] persze ez csak 2*5 W.
-
Tim82
félisten
válasz
lacus83 #66846 üzenetére
A Logitech-nek is van valami hasonló BT adaptere, jókat is írnak róla és hát azért jóval mérsékeltebb az ára.
-
lacus83
senior tag
válasz
soldi3r #66840 üzenetére
Sok stereo hangfalpáros egybeépített cuccot megettem én is.
pl Logitech pedig az nem sz@rr@l gurigázik.Eljön egy pont amikor megunod,kevesled és veszel minimum egy ilyet [link] de lehet bármi más ebben a kategóriában.Hozzá raksz egy pár hangfalat,valami közép mélyet.
Idővel mélynek veszel egy ilyet [link] vagy bármi mást.Na ez olyan szintre elég hogy a szomszédaid pl egy általad rendezett kerti parti után még egy hétig félrehallanak
Az enyémhez csak a bluetooth adapter hiányzik és kanócozni se kellene,de egy 20ast nem ér meg [link]Nem kell újban gondolkozni,használtban is megéri.
Az én cuccaim most kb 5 évesek,de hibátlanok.Nem döglős fajták.Egyszer kell megvenni,de persze izlések és pofonokKinek milyen igényei vannak.
-
Dio111
tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy t400-ba tudok e rakni msatát és ha igen hol találom meg a csatit?
-
Chaser
legenda
westlake "kollegával" ha valaki jót akar magának szóba se álljon...
A kb fél éve nála levő alkatrészeimet mivel bejelentettem hajlandó lenne visszaszolgáltatni, úgy, hogy moderátor kereste meg... Hirtelen megjavult a látása. De elnézést se kért, és szerinte evidens hogy én majd elmegyek valahová átvenni az alkatrészeket. Persze mint kiderült két fillért nem érnek a szavai, de fél éve azt ígérte postázza, ezért is küldtem hozzá az alkatrészeket. Szerinte ezzel le van zárva. sztem meg majd a rendőrség eldönti ez minek minősül. sajnos a privátjainkat nem másolhatom be, de aki ismer tudja hogy nem szoktam fantáziálni...szóval csak óvatosan.szerk: Elírtam a nevét
-
soldi3r
veterán
-
Francia91
veterán
válasz
soldi3r #66838 üzenetére
Nemtom, hangtechnikában nem vagyok oly' jártas. De lehet, hogy először meglesem majd, hogy a T500 mit tud kihajtani belőle, és majd aztán kezdek el agyalni, ha nem lesz elég
Csak az a nyavajám, hogy hétvégén hallottam ilyen hangfalat élőben, és a Genius SP-HF 2020-asom eláshatja magát mellette lazán. Az SP-HF-et kaptam, így nem okozna fejfájást a cseréje, majd megy a szüleimhez a TV-re rákötve. De zenére a linkelt hangfal a tökéletes nekem. -
Francia91
veterán
Valaki használ-e a TP-jében Express Card-os hangkártyát? November környékén veszek egy komolyabb hangfalat, de van olyan sanda gyanúm, hogy ehhez már kevés lesz az integrált Conexant hangcucc... Néztem egy ilyen EC-s hangkártyát, adatok alapján nem tűnik rossz cucc-nak, meg aránylag ismerős számomra a Creative hangkártya család, nem szólnak rosszul. Tapasztalat van-e valakinek? Nem használnám rendszeres az EC-ben a kártyát, csak ha a hangfal is rá van kötve. Vagy az integrált hangkártya meddig képes kb kihajtani a cuccot?
-
scarbantia
aktív tag
válasz
aclandiae #66832 üzenetére
Nálam is volt hasonló jelenség, egyszerűen nem akart elmenni aludni(T61p). Aztán asztalinál is kezdte, de ott hosszas semmittevés után egy kékhalállal leállt. Keresgéltem a hibakód után, és rájöttem, hogy a mobilnet modeme csinálja. Sajnos még nem jutottam megoldásra. Olyan olvastam, hogy valahogy hülye a Win, hogy megszakítsa a kapcsolatot a két végpont között...
Ha kihúzom a mobilnetet, akkor egyből elmegy aludni.
Mondjuk laptopnál ez nem segített, csak a kikapcs. Főleg akkor van gond, ha idővel magától menne aludni, ha én adom ki a parancsot, akkor ritkábban fordul elő. Amióta wifi-n kapcsolódik a laptop, azóta nincs gond. (a probléma átmászott az asztalira)
-
V.Stryker
nagyúr
A noti alján nincs kód, esetleg az akku alatt?
A másik lehetőség, hogy az alaplapon van a kód. Ezt ki lehet olvasni, beírni, telefonos aktiválást választani...nekem az előző notimnál ez sikerült.
-
DeRP
csendes tag
Sziasztok,
ide is leírnám a problémámat, miszerint ma jött meg a Lenovo Thinkpad E540-em és lenne két kérdésem is:
A notit előre telepített win8-al vettem, viszont a vezérlőpultban azt írja, hogy nincs aktiválva, a megadott kulcs blokkolva van és még van egy 0xC004C003 hibakódom.
Ilyenkor mit kell tenni? Nekem kéne vhogy beaktiválni (semmilyen termékkulcsot nem kaptam se leírva sem pedig e-mailben eddig), vagy a boltot hívjam fel, esetleg a Lenovo v. MS supportot?
A másik problémám, hogy nem tudok weblapokat megnyitni. Hülyén hangzik, de a wifi-re sikeresen felcsatlakozik, a windows update-et gond nélkül lehúzta, majd újraindult és feljött ez a böngészőválasztósdi, amire rányomva a modern UI-s ie jött be és nem történt semmi. Felraktam egy chrome-ot (a telepítőt desktop pc-re szedtem le, majd pendriveról telepítettem) és az sem tölt be egyetlen weblapot sem. Viszont a Lenovo update-eket gond nélkül lehúzta és telepítette.
Próbáltam wifi helyett kábellel rácsatlakozni a netre, ami sikerült is, de a weblapok továbbra sem töltődnek be.
Még soha nem volt dolgom ilyen előre telepített rendszerrel, de még notebookkal sem, így eléggé tanácstalan vagyok. -
-
aclandiae
senior tag
válasz
Gondwana #66789 üzenetére
Szia!
Nálam is nagyon hasonló probléma van. Ha megnyomom a bekapcs gombot kb 15-20sec-ig semmi nincs, a ledek felvillannak és utána kezd tölteni a W7.
Probléma az Alvó állapot, Hibernálás és néha a Leállításnál van. Kijelentkezik a W7-ből, majd fekete lesz a képernyő és ennyi. Itt megáll. Nem kapcsol/áll le teljesen: pl. a BT ledje világít. Ha ismét szeretném folytatni, sem bill-re, sem egérre, sem a bekapcs gombra nem reagál. Nyomva kell tartanom a bekapcs gombot, amíg leáll és újraindítani.Ez a BIOS van fent:
Merre keressem a hiba okát?
-
Peet91
aktív tag
válasz
Dhampir #66830 üzenetére
Sajnos hiába masszírozom napok óta az ubuntut, rendszerdiagnosztika terén nem túl rózsás a helyzet. aida64 pótlék van, de alig olvas ki néhány dolgot, a HDSentinel meg hiába van ingyen, ha az SSD-ről szinte semmit nem tud kiolvasni.
Más: Hogy is van ez a TRIM vs. linux dolog? Azt tudom, hogy ilyen scheduled trimmeléssel kell mókolni, hogy időszakosan takarítson, de nem para, hogy esetleg az ubuntu, vagy bármi más disztró hamarabb megesz egy ssd-t mind a win vagy az osx?
-
-
Dhampir
félisten
válasz
soldi3r #66820 üzenetére
+1
Erre a remixre kíváncsi-fáncsi vagyok.
(#66810) V.Stryker
Ez a T530-as, nem repeszti meg a dobhártyát.
-
YumeD
tag
Nekem másodlagos rendszernek a Xubuntu jött be...
-
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork #66816 üzenetére
A CTO-val (Configured To Order rövidítése) nem vagyunk kint a vízből, nézd meg a gép alján lévő matricát, hátha fel van tüntetve, hogy min is alapul a "CTO".
Ha beszerzel egy modemet, én szívesen beledobom neked a gépbe, ha Bp.-n jársz, kb. 3-4 perc és egy csillagfejű csavarhúzó, ami kell hozzá.
-
-
Chaser
legenda
válasz
bitpork #66812 üzenetére
Van ám, nekem meg modemem is van
szerk: jah hogy te magát a modemet kérded, az nincs, előkészítés van, csak bele kell dobni a gépbe
Tim82 Mindegy melyik verziója van, modemet opciósan adom, nem kérte, lehet akkor nem is volt modemem. De egyébként nem is volt alapból egyikben sem.
-
Tim82
félisten
válasz
solaris7 #66813 üzenetére
Köszönöm, Mint-en is gondolkodtam (plusz még Chakra Linuxon is), de igazából kipróbálnék valami más vonalat az Ubuntu-származékokon, illetve a KDE-n kívül.
Elvileg már a CentOS 5-öt sem nagyon kellett reszelgetni X200/X200s-en, remélhetőleg a 7-et még kevésbé kell.
bitpork: ha jól rémlik, ugyanolyan T500-ad van, mint nekem (2056-Y39), alapból csak az előkészítés (antennák + LED ikon a faceplate-n) van meg, modem nincs.
Ericsson F3507g kell neked, fejből nem vágom a Lenovo FRU-t, 5k körül szokott lenni itt HA-n.
-
solaris7
tag
Nem vagyok egy linux guru,csak felhasználói szint. De már inkább linuxot használok mint a windowst.Nálam T500-on tökéletes és stabilan fut. De azt írták a 13-as a legstabilabb.Nekem bejött a 17-es wifi-t felismeri van fény - hangerő visszajelzés a képernyőn 6-700 mb memória használat.Alvó állapotból vissza térés után azonnal van internet kapcsolat.Windows alatt eltelik egy kis idő mire megtalálja a routert,jó nem sok idő.
Én ezt ajánlanám, próbáld meg.X200-on is jó kell hogy legyen. -
-
Chaser
legenda
Sztem ezt a gépet hirdették régen 50-ért. x200s 120-as ssd-vel+ultrabase. elég gyorsan eltűnt a hirdetés, már lehet a lakatlan szigeten használja
Mekkora kötsög az usb ultranav billzet...mindig be akarom vele kapcsolni a pilácsot megszokásból, fél úton veszem észre hogy nincs hozzá gombgamereknek is kitűnő, win gomb sincs
-
Dhampir
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
soldi3r #66800 üzenetére
A Docky (és néha a Conky) duplán-triplán jelenik meg altatásból élesztés után, ez valószínűleg KDE bug.
Meg volt olyan is már, hogy rendszerfrissítés után nem reagált sem billentyűzet, sem egér/touchpad/pöcök, ki kellett kapcsolni, majd vissza, onnan rendben volt. Igaz, ilyen talán kétszer volt, amióta kb. három-négy hónapja átváltottam Elementary OS-ról Kubuntura.
A Muon szerintem meglehetősen instabil, tök sokszor összeomlik, miközben appot telepítene.
Átlagban nem csinál gyakrabban és nagyobb hülyeségeket, mint a Windows 7, de megnéznék azért egy olyan disztrót is, amit a közvélekedés stabilabbnak tart.
Meg hát a Kubuntu az R61-en van, a CentOS meg az X200-ra menne (egyelőre a belakott Kubuntut az R61-en csak akkor cserélném le minden apró hülyeségével együtt, ha annyival jobbnak bizonyulna másik disztró).
Tudom, próbálkozhatnék virtuális gépen is más disztrókkal, fogok is majd, de az X200-on sem csinálok semmi olyat, amihez Windows kellene kötelezően, úgyhogy teszek vele egy próbát élesben. Így, hogy van három gépem épp, megtehetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest