- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na, 1. 0625V-nál egy óra full terhelés után kékhalált kaptam, 11-es szorzón. No mindegy, azért bennhagyom ezt az értéket, lévén full terhelésen úgysem fog gép menni ilyen sokat, max ha sokszor lefagyok vagy kékhalálozok akkor adok kis feszt neki még. Jöhet 10-es szorzó tesztelése 1.05V-on.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hülye kérdés, de van értelme apróra feltenni T61 DVD olvasóját? Jön ugye majd optibay, ODD-t meg évek óta nem használok, nem is kell. (mit lehetne érte kérni 1000ft-ot?
)
-
xcds
őstag
Aki alulfeszelt T9400-t, milyen feszültségeket sikerült elérni. Nekem eleve 0.9V alá nem engedi. Mutassatok már egy rmclock képet.
-
medium84
aktív tag
Sikerült tönkre tennem a sim foglalatot egy microsim adapterrel...
Tanácsot kérek, ki, mi, hol tudja megjavítani, kicserélni?
Ja, X230...
Előre is köszi. -
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudtok valakit aki budapesti és lehet nála venni SSD/HDD beépítő keretet DVD helyére T61-be?
-
Surfym@n
senior tag
Ma veszek T9600-os professzort a T500-ba.
2.8-GHz-es frekvencia meg 6MB cache illetve 35W-os TDP mennyi plusszt okozhat hőmérsékletben a P8600-hoz képest?
A P8600 eddig 1-es ventiálláson (TPFC) most nyáron 47-48fok körül volt alapon s 74-ig menne fel "elvileg" (fél óra PS és LR után, ha maradna végig 1-es álláson).
Kinek mi tapasztalata van ebben? Alulfeszt mennyire szereti a T9600? (Lehet P-szériás feszültségszintet elérni vele?) -
azbest
félisten
Kifogás van
Videós útmutató szereléshez van [link]
Egyébként valami pc boltba vagy szerzizben valószínűleg meg tudják csinálni, ha néhány ezrest rászánsz.
Nekem akkor ment 90 fok fölé, amikor már nagyon koszos volt a hűtő és a venti. Persze környezeti hőmérséklettől is függ, azért 80 alatt szokott lenni (T7100, T7300, T8300 procikkal használtam már).
T61 akku kapcsán ma reggel ilyesztgetett az utángyártott, amit nemrég vettem. Azt jelezte, hogy meghalt. De most meg megint jónak tűnik. Lehet kontakthiba volt valahol. Remélem nem csinál rendszert belőle.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MrSealRD #65861 üzenetére
Persze tudom, csak nagy átlag miatt kérdezem.
Jó lenne levinni 1V alá mint előző HP-nál, de nem sok esélyt látok rá.
Feszelés előtt mennyi volt neked a proci hőmérséklete? CPU-ra 94 fokot írt a HW monitor, alaplapra meg 98-at. Lehet illene egy újrapasztázás meg takarítás a kicsikének:
szerk:
Megtaláltam, régi HP-m ilyet tudott alulfesz után:
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hello mindenki, végre én is T61 tulaj vagyok. Villámkérdés. Max terhelésen egy normál T61 kb hány fokra melegszik fel. Most kezdtem alulfeszelni, kicsit soknak tartom az értékeket.
Aki már alulfeszelt, azoktól kérdezném, hogy meddig sikerült levinni a a T7500 VID értékét? Jelenleg 1.1V-on vagyok 11-es szorzónál.
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Megbízható forrásból keresek R60e-hez aksit. Újat.
Gyártanak ilyet még vagy ami a polcon van az is régi?
Mennyi lehet a reális ára egy ilyennek? -
Chaser
legenda
Nah elküldtem a lenovo sw-eseket oda ahova valók, biztos csuklanak
Múltkor hirtelen megjavult az osd, csak fn+f2 ablak nem olyan volt.
Ezt a hdd-t átraktam egy x200-ba, ott már az ablak is olyan volt, pár restartig jó volt, eltűnt az osd
500-asra új rendszert raktam, feltettem előző verziós pwm-et, drivert, hotkeyt, egyből volt is osd. SU-ból nem tudom mit rakhattam fel ami hazavágta, de ezeket biztos nem, talán az amt kavart be neki, osd megint nincs. fn+f2-re viszont beugrik a csúszkás managementtöbbi műxik, kivéve fény és hang, pilács, capslock.
-
Dhampir
félisten
válasz
soldi3r #65834 üzenetére
Sajnos Windows alatt is halk a beépített hangszóró, környezettől függően. A Gnome-ot azért szeretem, mert ott a Hangbeállításokban szerepel lehetőségként a 100%-nál hangosabb engedélyezése. Jobb megoldás a külső hangfal használata. Multimédiás laptopokba kicsit jobb hangszórókat pakolnak, ez van.
-
Francia91
veterán
válasz
dorkapapa #65844 üzenetére
Jolvan, 2D-vel boldogul viszonylag jol, sok helyre az is eleg. De 3D-nel mar erzodik a kulonbseg. Meg a HD4000 fenyevekkel erosebb a T500/400 grafikus hardverehez kepest. De en probalgattam, hogy meddig tudok elmenni a GMA 4500MHD-val 3D-s rajzokkal, nem birta tul sokaig. 2D-ben meglepoen jol dolgozott, de ennyi.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
fermacht1994 #65838 üzenetére
Partíció eltolás rendben? Más ötletem hirtelen nincs. Hőmérséklet normális szerintem.
-
Sziasztok!!
Létezhet T410-hez valami infrás kártya, kütyü? Van egy barátom aki rendelkezik ezzel a notival, búvárkodik és a búvárórája infrán hajlandó csak csatlakozni.
THX!!
-
brd
nagyúr
válasz
fermacht1994 #65835 üzenetére
Semmi baj a hőmérsékletével, olyan 50 °C felett kezdhetsz aggódni.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
fermacht1994 #65835 üzenetére
TRIM be van kapcsolva? SATA3 csatin van az SSD?
-
fermacht1994
aktív tag
Sziasztok! Mi lehet a baj? Elég meleg az ssd-m. Minden program 100%-ot ír, de össze vissza ugrál az írás olvasás. Valamikor a felét sem éri el az írás olvasásnak. Lenovo x230.
[link] -
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #65831 üzenetére
Na végre sikerült Ubuntu alatt a Kubuntus KDE Network Manager rátelepítésével és konfigurálásával megoldani Linux alatt azt, ami Windows 8.1 alatt a nem kompatibilis AccessConnections programmal nem sikerült.
Megosztom e hasábokon, hátha másnak is jól jöhet. Itt olvasható lépésről-lépésre a megoldás.
Valószínűleg egyszerűbb eleve Kubuntut futtatni, mert eszerint annak használhatóbb Internet-megosztási célra a KDE hálózatkezelő menedzsere.
-
dkpisti
tag
Köszi sztem akkor ez is lesz ennyit bőven megérnek.felbontás ? asztaliban otthon vagyok
tudom h mire valo egy ilyen a youtube,filmlejátszás volna a fő hogy ne akadjon
-
Francia91
veterán
válasz
dkpisti #65820 üzenetére
YouTube 1080p es barmilyen mas 1080p-s
s anyag sem problema neki, siman viszi.
Bar a P8400 elgondolkodtat, lehet, hogy minimum P8600 nem artana bele. De mennie kene, amit felsoroltal. Ha nem szerkesztesz rajzokat es kepeket, akkor eleg a felbontas. Marpedig az integralt grafikaval nem csinalsz ilyet -
dkpisti
tag
Hello egy t500/t400 p8400,4Gb ddr3,GMA X4500MHD-al mennyire használható netre yt videok 720p,1080 stb filmnézés szintén hasonlo kaliber illetve 15collra 1280x800-as felbontás használható? durván 60k körül kapni ilyeneket.Újat feleslegesnek tartok 90-100-ért kapnák egy tejfölöspohár minőséget..
-
Francia91
veterán
válasz
Barcsik #65816 üzenetére
En a kovetkezo sorrend szerint telepitek minden gepet:
1. Windows install, elott melyformazas, nem a gyors
2. Virusvedelem
3. .NET 4.5 keretrendszer
4. Drivereket pakolom, az alabbi sorrendben, ha nem System Update progival telepitek:
1. Chipset driver es AHCI vezerlo, ha nincs benne
2. Hang es videovezerloAnno en is szenvedtem W8 alatt, de ez a sorrend mukodott. Ha nem megy a DropBox-os cuccal, akkor a Lenovo honlapjarol szedd le a Windows 7-es Switchable Graphic drivert, es azt telepitsd a kovetkezo modon: csomagot elinditod, majd ez kicsomagolja magat a C: / Drivers mappaba. Q telepitest nem engeded neki, a kicsomagolas utan kilepsz a telepitobol. Megkeresed a Setup.exe fajlt, arra jobb klikk, kompatibilitas ful, Windows 7 komp. mod es Rendszergazdai jogok, majd Alkalmaz es Ok. Eztan duplakatt es telepited. Mielott a VGA-t telepitened, legyen fent a Power Management Driver es a Power Manager, szinten a leirt modszerrel telepitve. Win8/8.1 alatt legyen bekapcsolva a .NET 3.5, mert az kell a Catalyst-nak (Programok es szolgaltatasok a Vezerlopultban).
Telefonrol potyogok most, bovebben nincs energiam kifejteni, csak ha majd a notirol gepelek.RazorGTR1: nyugodtan mehet a 13.9-es Catalyst is, az az utolso, ami tamogatja a HD3000-es szerias Radeon-okat.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Francia91 #65752 üzenetére
Üdv!
Win8-ra hogy tegyem fel ezt? Friss telepítés után próbáltam azonnal, mielőtt a Windows leszedi magának az Intel és AMD drivereket.. Nem működik. Próbáltam fordítva is,szintén semmi. Írtam, hogy sikerült, de utána újratelepítettem a gépet, mert tele volt már szeméttel a sok próbálkozástól. 19-szer volt eddig reinstall. Kezdek kiakadni.
Ez user error, ennyire balga lennék? Kérhetnék szépen egy picit szájbarágósabban valakitől, hogy mit mikor sorban, engedjem-e netre a gépet, mert akkor ugye szedi le a drivereket automatikusan. Köszönöm a segítséget!
-
YumeD
tag
válasz
soldi3r #65808 üzenetére
i7-720QM, kb mint Prescott asztaliban
Tétlen kb. 55-60, egyhe terhelés 60-70 (1es ventifokozat), virtuális gép(ek)/gnuradio/videókodolás 80-85(5-7 fokozat) fok. Passzívban jószerivel csak szigorú energiatarékos profillal megy le, pl. esti torrentezéshez, filmnézéshez. Cserébe pattogós, fürge gép -
r3dsnake
nagyúr
Lenovo-nál amúgy hogy megy a gari. Országon belül hol lehet leadni, és mennyi idő, amíg elkészül? Koromfekete képnél látok egy ferde csíkot a kijelző (tök fura jelenség), tehát csak win betöltésnél látszik, ha egy kicsit színesebb a kép, már semmi. De most nézem, hogy amit vettem gépet használtan, volt rá kiterjesztett gari júl 24-ig.
Neten ezt írja rá. A gép külföldi, de ez esetben is mehet itthon a dolog?
Serial number:
LR8H8H7Start Date:
2011-07-25End Date:
2014-07-24Warranty:
TDJ ActiveDescription:
3yr limited warranty with Mail-in Service or Carry-in Service. Under Mai l-In or Carry-In service, your product will be repaired or exchanged at a designated service center, with shipping arranged for and paid by you. For Mail-in Service, the product will be retur ned to you at Lenovo's ex pense, unless specified otherwise. Customers may call their local servic e center for more information. -
Letöltöttem a Levonótól.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65805 üzenetére
Az mit jelent, hogy manuálisan?
-
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65803 üzenetére
Nálam is ugyanez volt.
(#65788) Chaser: Teljesítménycentrikuson is ugyanaz a helyzet. Úgy állítottam, ahogy mutattad.
-
A System Update feldob egy ablakot, hogy frissíti magát, de nem sikerül neki.
Másnál előfordult? -
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox #65800 üzenetére
Istentelenül(T61hez mérem), persze tpfancontrol-lal javítható a helyzet, de akkor a konyhában marad renderelni estére
Konzumer egyetemista/ballagásos gépekhez képest azért nem olyan durva, csak mióta zasszony x61t-jét alulfeszeltem, maximalista lettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest