Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
soldi3r
üzenetére
A Docky (és néha a Conky) duplán-triplán jelenik meg altatásból élesztés után, ez valószínűleg KDE bug.
Meg volt olyan is már, hogy rendszerfrissítés után nem reagált sem billentyűzet, sem egér/touchpad/pöcök, ki kellett kapcsolni, majd vissza, onnan rendben volt. Igaz, ilyen talán kétszer volt, amióta kb. három-négy hónapja átváltottam Elementary OS-ról Kubuntura.
A Muon szerintem meglehetősen instabil, tök sokszor összeomlik, miközben appot telepítene.
Átlagban nem csinál gyakrabban és nagyobb hülyeségeket, mint a Windows 7, de megnéznék azért egy olyan disztrót is, amit a közvélekedés stabilabbnak tart.
Meg hát a Kubuntu az R61-en van, a CentOS meg az X200-ra menne (egyelőre a belakott Kubuntut az R61-en csak akkor cserélném le minden apró hülyeségével együtt, ha annyival jobbnak bizonyulna másik disztró).
Tudom, próbálkozhatnék virtuális gépen is más disztrókkal, fogok is majd, de az X200-on sem csinálok semmi olyat, amihez Windows kellene kötelezően, úgyhogy teszek vele egy próbát élesben. Így, hogy van három gépem épp, megtehetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Energiaital topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Vallás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JV gamer laptop
- Acer Aspire Nitro ANV15 , i5 13420H , RTX 4050 6GB , 16GB DDR5
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest