- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
soldi3r #66800 üzenetére
A Docky (és néha a Conky) duplán-triplán jelenik meg altatásból élesztés után, ez valószínűleg KDE bug.
Meg volt olyan is már, hogy rendszerfrissítés után nem reagált sem billentyűzet, sem egér/touchpad/pöcök, ki kellett kapcsolni, majd vissza, onnan rendben volt. Igaz, ilyen talán kétszer volt, amióta kb. három-négy hónapja átváltottam Elementary OS-ról Kubuntura.
A Muon szerintem meglehetősen instabil, tök sokszor összeomlik, miközben appot telepítene.
Átlagban nem csinál gyakrabban és nagyobb hülyeségeket, mint a Windows 7, de megnéznék azért egy olyan disztrót is, amit a közvélekedés stabilabbnak tart.
Meg hát a Kubuntu az R61-en van, a CentOS meg az X200-ra menne (egyelőre a belakott Kubuntut az R61-en csak akkor cserélném le minden apró hülyeségével együtt, ha annyival jobbnak bizonyulna másik disztró).
Tudom, próbálkozhatnék virtuális gépen is más disztrókkal, fogok is majd, de az X200-on sem csinálok semmi olyat, amihez Windows kellene kötelezően, úgyhogy teszek vele egy próbát élesben. Így, hogy van három gépem épp, megtehetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest