- Matteo005: 9800X3D
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
-
Tim82
félisten
válasz
radamsky #88803 üzenetére
de a weboldalakhoz?? oda nem találtam megoldást
Ehhez szükséges volt a Lenovo Password Manager is, aminek ez a jelenlegi változata.
Amúgy kb. így lehetett beállítani, elvileg IE és Chrome alatt működött, más böngészővel nem.
-
amargo
addikt
válasz
radamsky #53504 üzenetére
Hányas driver van fent Neked?
Fura, mert az x220-hoz csak 6.5.1.5 van, de az x230-hoz 7.2.5.4/7.1.2.Szerk:
Nekem mindig percek mire jelet talál.. -
cildren
tag
válasz
radamsky #52641 üzenetére
Nem tudom, hogy melyik szolgáltatónál vagy, de erre a sim-es megoldásra a T-Mobilnál van egy olyan szolgáltatás, hogy DuoNet SIM kártya. Ez csak mobilnetezésre van kitatlálva ennél valszeg nem kell PIN kód. Az említett telefonálás dologra viszont semmi ötletem sincs.
-
Fifi
őstag
válasz
radamsky #52641 üzenetére
Csak két napot kellett volna visszaolvasni.
Ha okostelefonod van, akkor egyszerűbb lenne a telefon net-jét megosztani a notebooknak. Ha nem ilyen a telefonod, akkor esetleg egy társkártyát igényelni a szolgáltatódnál, ha van erre lehetőség?
-
-
Tim82
félisten
válasz
radamsky #49333 üzenetére
Ericsson F3507g, és Lenovo FRU-s legyen (vagy tegyél fel egy whitelist mentesített bios-t (Google keresés: T400 no whitelist bios site:forum.mydigitallife.info -> keress a T400-ad típusszámának és/vagy hardveres tulajdonságainak megfelelőt) és akkor nem kell ragaszkodnod se a típushoz, se ahhoz, hogy Lenovo firmware legyen rajta).
Remélem, előkészítés (antenna, SIM-foglalat és esetleg LED) van benne.
-
Tim82
félisten
válasz
radamsky #14325 üzenetére
E topik első hozzászólásából kattintva itt nézelődik. Vagy Google: "Thinkpad T400 Hardware Maintenance Manual"
Letölt, megkeresi a "1030 Hard Drisk Drive..." c. fejezetet, tanulmányoz, örül. És többet nem tesz fel hülye kérdéseket, mert körülbelül két perc alatt maga is megtalálta volna a választ, ha nem lett volna rohadtul lusta.
-
Mészike
aktív tag
válasz
radamsky #13336 üzenetére
A TPM a biosban valahol a security fülnél rémlik.
Viszont nekem is kért anno ilyet, mikor változtatni akartam a beállításán!
Nem is tudtam semmit sem kezdeni vele. Újonnan vettem a gépet teljesen boltból, tehát senki sem rakhatott rá jelszót. Anno érdekesnek tartottam, aztán nem foglalkoztam vele. -
^Clown
addikt
válasz
radamsky #12596 üzenetére
Ez elő szokott fordulni. Ha garis még a gép, tegyél egy próbát, és írj egy levelet az IBM szerviznek, hátha cserélik. A ciripelésről bővebb ifnót a thinkwiki-n találsz, pl.: [link]
HaZse: System Update nevű programot feltetted? Ennek elvileg automatikusan meg kéne találnia a hiányzó drivert, majd letölti és telepíti. Eszközkezelőben, vagy az AIDA / Everest-ben látszik egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire A717 - i7-8750H I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I GTX1050 4GB I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest