Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23696 üzenetére
Desktop vga-t teszteltem ezrrel, még soha nem volt gond. Persze nem órákra, egy laza 10-15 perc hűtőcsere után
de meggyőztél, inkább kihagyom
szerk: szacsee: Állj! Nálam nincs gap-pad, legalábbis a 14-esekben nem volt, ezt még nem néztem. Múltkor azon témáztunk gyárilag van-e benne v nincs, a T42-ben volt. Lőnél majd képet róla?
szerk2: jah te a gpu pad-ra gondolsz valszeg, nem a bill alatt levő pad-ra
-
szacsee
nagyúr
válasz
Chaser #23695 üzenetére
Furmarkot felejtsd el!
Nálad is nálam is gap-pad van a rézbirizga alatt.
Normális VGA hűtőnél ugye kapásból vagy direct HP, vagy 2mm-es rézblokkba van belemarva, esetleg HP kamrás a megoldás.
TP-ben egy pöcs HeatPipe rámegy egy 0,8-1,5mm-es rézlemezre, ami alatt egy 3mm-es gap-pad van. Itt kezdődnek a gondok, mert ez nem annyira jó megoldás, mint a dedikált VGA-nál.
Értsd úgy, hogy reakcióideje a hőelvezetésnek ennél a megoldásnál kb a vak lóéval egyenlő a párduccal szemben. Amíg a gap-pad átmelegszik a másik megoldásnál már a HP-ban levő folyadék a lecsapódás után csorog vissza a GPU felé....audi100td: Az nem sok találat, csak 67900, még az NVS Quadro halálra is többet dobott (113000 körül), inkább így a helyes .
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #23695 üzenetére
ja, azt hittem csak maga a gép fogyasztása érdekel, a konnektorból felvett természetesen nagyobb a töltő miatt
elég ha beírsz ennyit gugliba: [link]
úgy tudom nem magát a gpu-t nyírja ki, hanem más áramkörbeli alkatrészeket, amik ilyen szintű terhelésre nem lettek felkészítve. olvastam olyat, hogy az ati és nv is követi a megjelent furmark verziókat és a driverbe beépítik, hogy a vga vegye vissza az órajeleket ha az adott program fut, gondolom nem viccből teszik
ezek az ezer éves driverek meg tuti nincsenek felkészítve a legfrisebb furmak-ra,
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23694 üzenetére
Akuról mindig kevesebbet eszik az egész gép, kiesik a körből az AC-DC nem 100%-os hatásfok miatti veszteség. Ami ha nem is nagy érték egy jó hatásfokú töltőnél, de mivel eleve kis értékekről beszélünk így mérvadó.
Furmark gépgyilkos?
Még ilyet nem is hallottam. Max ha nem jó a hűtés a vga-n. Csak azért nézném meg mennyi a max amit felvesz a gép. Normál használat közben annyit úgyse fog. Ahhoz lehet viszonyítani.
-
audi100td
nagyúr
válasz
szacsee #23688 üzenetére
miért nem méritek power manager-rel? igaz szoftveres, de az akksiból számolja ki mennyit vesz fel a gép, szóval a tápról le kell húzni, idle 12-13W-ig simán le lehet vinni a T60-at
Chaser: furmark-kal szerintem ne kínozd, még a végén kinyírja a gépet, volt már arra példa, hogy emiatt haláloztak el vga-k, meg 3dmark eleve reálisabb terhelés szempontjából
-
szacsee
nagyúr
válasz
Chaser #23690 üzenetére
14,1"-os a kijelzője. Dokkolóban mérem, de lehet az is bekavar, hogy APC túlfeszvédőbe van dugva a műszer.
Adatai:
T2400(1.83GHz),
1GB RAM,
100GB 7200rpm HD,
14.1in 1400x1050 LCD,
64MB ATI Radeon X1300,
CDRW/DVD,
Intel 802.11abg wireless,
Vodafone WWAN,
Bluetooth/Modem,
1Gb Ethernet,
UltraNav,
Secure chip,
9c Li-Ion batt,
DOS license -
pigmeus
tag
Hát nekem nen működnek a lenovos progik. Újraraktam a rendszert. Frissítettem a biost. De ettől függetlenül állandóan megy a venti. Pedig csak netezek vele. (x60). Olyan mintha fel se lenne telepítve semmi. Pedig xp alatt semmi gond nem volt vele.
Ti hogy oldjátok meg, vagy mit csináltok hogy működjön ez a sok vacak ? -
mutyuru
aktív tag
Megoldodott a gondom atmenetileg, mert a dogolott Acer helyett szereztem egy Lenovo X60-t. (Tudom, h irtam nem bizom a hasznaltba, de potom osszegbe kerult.) A hetvegen vegig teszteltem es semmi hibat nem adott. Jelenleg 2GB RAM-mal hasznalom, de szeretnem boviteni. Olvastam, hogy ez a modell max 3GB-ig bovitheto. Az ugy mukodokepes, ha kap az egyik 1es melle meg egy 2GB-s modult?
Win7-t tennek ra es ahhoz jobb volna a tobb memo. -
adorjant
őstag
Long fan beépíthető 7500-ös Radeonnal szerelt 14" T42-be,igaz?
-
rgeorge
addikt
Szerintetek van esély arra, hogy egy régebbi (T61, R61-es) ThinkPad-ba mSata meghajtó kerüljön?
-
tomi.tomi
tag
Sziasztok!
Tegnap újratelepítettem a T400-on a Win7-et, mert a több mint másfél év használat után már kicsit lassan bootolt. Teljes gyári visszaállítást csináltam, majd feltettem a frissítéseket.
Eddig egy problémán nem jutottam túl: amikor használat közben hálózatról akkura váltok, vagy akkuról vissza, kb. egy másodpercre elsötétül a kép, majd visszajön. Olyan, mint a videokártya váltás energy saving / high performance módok között, de itt nem történik ilyesmi, csak a tápkábelt csatlakoztatom, vagy húzom ki...
Eddig ilyesmit nem csinált, csak nem találom a beállítást.Köszönöm, ha tudtok segíteni!
-
szacsee
nagyúr
válasz
mazsonpopo #23671 üzenetére
Akkumulátorra van csak lekorlátozva a garancia (1 év), töltőt pedig a lapossal együtt adják (tartozék).
Cserélni kellene, de az a biztos, ha rácsörögsz a szervizre. -
mazsonpopo
tag
Sziasztok,
adott egy T410, aminek tönkre ment a 65w-s töltője. Kérdésem, hogy a garancia erre is vonatkozik, vagy ezt vennem kell, hiába viszem szervizbe a géppel együtt?
Köszönöm!
-
szacsee
nagyúr
válasz
MrSealRD #23668 üzenetére
Nem kell feltétlenül a legrosszabbra gondolni, ha az akkumulátor rossz.
Viszont előfordulhat... gondolom valami elektronika csak vezérelheti a töltést, ezért az is elromolhat. Bár ha az elektronika adja tovább a deszkának a delejt hálózati töltéskor, akkor nem szóltam....
Ha garanciális lapost veszel, akkor nem kell aggódni, mert az eladók általában kipróbálják jó akkumulátorral. Szóval garisnál no para... -
S.O.S.
Segítség!Előfordulhat e olyan eset, hogy helyszínen kipróbálom a gépet(csak töltőről tudnám mert nincs hozzá akku) és hibátlanul működik, majd külön berendelem az új akku-t és amikor beleteszem, akkor derül ki, hogy a gép vagy esetleg a töltő hibás?
(T61-ről van szó)
Előre is kösz. -
lapa
veterán
válasz
Intelligencs #23602 üzenetére
be van kapcsolva a fizikai kapcsoló?
-
^Clown
addikt
Régen jártam errefelé
Történt egy kis változás, bővült a TP-flotta egy T61 személyében: 14,1", 1440x900-as felbontás, X3100, T7300-as CPU. Alapvetően elégedett vagyok vele, régi álmom vált valóra ezzel a géppel.
Arra van tippetek, hogy mit lehet kezdeni a következővel? Adott egy 6 (?) cellás akksi (szintén T61-ben, kettőt vettünk
), elég kevés cycle count-ot ír a PM (~30 körül), viszont már nem mai csirke (2008-as, és SANYO...), elhasználódás AIDA szerint 0%, de hiába ír Win7 alatt ~1:30-as üzemidőt, kb. fél óra alatt csontra lemerül. Egy battery gauge reset vajon segíteni fog szerintetek, vagy készüljek a legrosszabbra?
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
!Overdose! #23656 üzenetére
Ha úgy érted, hogy pl egy T61-ből származó meghajtóra szeretnél T42-es dvd-előlapot, akkor lehetséges, csak egyforma gyártója legyen a két meghajtónak, különben ragasztani kell...
-
-
pigmeus
tag
Én ha nem frissítettem a biost, nálam nem működtek a lenovos progik és az alaplapi beállítások se win7 alatt. Xp alatt tökéletes minden. Sőt ott még a lenovos beállítós progikat se szedtem le hanem a biosban megadott adatok alapján működött minden.
Lehet h én vagyok ekkora Láma, de én ezt tapasztaltam.
Én ezt úgy értem, hogy kénytelen vagyok biost frissíteni ahhoz hogy a windows 7 összhangban menjen a progikkal. Bár akinek vistáig van frissítve a bios ott lehet, hogy nincs gond ezen a területen. -
pigmeus
tag
jah xp nem kezel satát
-
!Overdose!
őstag
Üdv!
T40-T60 optikai meghajtók előlapja cserélhető? Ha igen, hogyan?
-
pigmeus
tag
Hali.
Dokkolóból, miért nem tudok telepíteni windows xpt ? A win 7 helyett kellene, mert nincs odáig frissítve a bios. Így most hiába rakok fel mindent a lenovótól lényegében semmi sem működik :S
Penre tudok csinálni bios frissítő progit? -
Novics
senior tag
válasz
Chaser #23652 üzenetére
Tőled nem is vártam mást.
Na igen, most utánanéztem, hogy mennyi is egy aksi. Még szerencse, hogy ültem.A felbontást lehet, csak elfelejtette írni, ez talán nem olyan nagy gond. De akkor itt van még a 6 hónap gari a 60-asra. Tetetek még bele 1 giga ramot és akkor szerintem ő lesz a befutó.
-
Chaser
legenda
Ha jól rmlik T42-nél nem is volt gondom, csak T60-nál. De azért próbáld meg ezt, nekem ez hozta a megoldást.
-
sniphoe
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #23642 üzenetére
Az nVidia-s is elvan a 65W-os töltővel, advenced dokkolóval.
-
válasz
[O]-[C]-[B] #23564 üzenetére
Sajnos nem oldotta meg a problémát.
Fletettem egy másik SP3-at (eddig is azzal próbálkoztam) majd a drivert, fel is telepítette, az eszközkezelőben is felismerte, de hang nincs.
Ezután feltettem az SP1-et, majd az általad javasolt frissítést, de sajnos ugyanaz a helyzet, mint T42, mind X31 fronton. Az audio feltelepül, de hangot nem adnak a gépek. -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23644 üzenetére
océbé levágta
kiegészítők árában még nem vagyok annyira otthon. Lenne egy TP 15" táska, 9 cellás 90-100% gyári akuk T60-hoz, egy 90W új töltő amin többféle csati van, szivargyújtótöltő is meg egy rakat valami ami nem tudom mi
de gyári lenovo. Ezek mennyit érnek? Feltéve ha eladni akarom őket nem csak árulgatni. Gyári magyar TP USB bill-ek. Olyan amin csak trackpoint van és egér gombok, olyan amin touchpad is meg 2 usb, meg egy teljes méretű numpaddal. Elvileg újak is.
-
Tim82
félisten
válasz
szacsee #23624 üzenetére
Oké, benéztem, azt hittem, általában a T60-akra vonatkozó megjegyzés volt. Amúgy az enyém (Magnat ex-gépe) gyárilag T7400-zal van szerelve.
audi100td: nyilván személyes preferencia, de nekem nem létszükséglet a 64 bit. Ellenben én azok táborát gyarapítom, akik Advanced Dock-kal használják a T60-ukat (+ 500 GB HDD az Ultrabay-ben, X-Fi Extreme Audio a PCI-E slot-ban). Én pont mATX-es asztali gépről váltottam vissza, mert nem használtam ki egyáltalán, a "hol mobilis, hol pedig gyengébb asztaliként" funkcionáló T60 pedig sokkal jobban fedi az igényeimet.
(O)-(C)-(B): van egyáltalán T61 GMA950-nel?
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
szacsee #23627 üzenetére
T60: GMA945/Rx1300 esetében nincs hw decoding, csak a CPU tudja, de csak a C2D (T5x00/T7x00)
T61 GMA950-el: nem tudja
T61 nV 140: tudja, de a Lenovo driver-el a performasz siralmas, nV driverrel működik. Mivel a T61ben már erősebb C2D CPU-k vannak értelmetlen az egész, mert izomból megcsinálja a CPU. -
McAdam6
aktív tag
Az androidos Tinkpad Tabletekkel van már tapasztalat ? Megéri az árdifit a többihez képest, megvan-e a Thinkpad-feeling ?
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23626 üzenetére
Nem ideális, de el lehet vele lenni. Ahogy tapasztaltam kb semmi nem gyorsabb 64 biten, 32 bitet is most kezdik majd teljesen belakni. Csak 4GB+ ramnál van jelentősége, 1ébként meg oly mind1. Ami érdekes, mga a chipset T60-ná elvileg tudja a 4GB-ot, de c2d procival is csak 3-at kezel. Érdekes.
szacsee: Szebb képe van ati-nak mint intelnek az biztos. Vram használat meg szokott nőni filmezés közben, de direkt hw-esen sztem nem gyorsít, bár a fene tudja.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Chaser #23622 üzenetére
T60 /T61-nél van egyáltalán jelentősége net/ filmnézésnél a GPU-nak?
Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy pl egy GMA950 vagy X1300m között van-e különbség filmnézés, netes flash animációk között.
Radeon ha jól emlékszem HD2xx-3xx felett támogatja a hardveres flash lejátszást.
NV-t passzolom igazából. Intelen pedig nem tudom mennyire akad, vagy gyors ezeknek a lejátszása. -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23620 üzenetére
Drága
Gondolom itthon nem is lehet kapni. Meg 7" kell. 1ébként meg egy xpad70-et néztem ki, br 42k körül van, kapacitív, viszi a fullHD mkv-t AC3-mal, rá lehet kötni terás vinyót, bill-t, van magyar support és fejlesztik rá a romokat ezerrel. Én úgy érzem nálam a thinkpad vonal véget ért a T60-nál, biztos jó a többi is, csak az már nem az én világom. De egy TP bill-el azért kipótolom
Novics: Ha sokat hordozod 14" vagy alatta, 15 már tényleg elég szép méret
Az volt előtte, de mikor láttam egymás mellett a 2 kijelzőt ezt tartottam meg. Ha megtartanám a notebookot akkor is inkább ezt cipelném.
-
Novics
senior tag
válasz
szacsee #23617 üzenetére
Köszönöm a választ. Én is úgy gondolom, hogy hozza azt a tudást bármelyik, de én amióta meg ez a fusi, azóta egyáltalán nem követem a hardver piacot, és fogalmam sincs, hogy mi rejlik a sok-sok szám mögött tudásban.
A szériahiba lehetősége miatt kerülném a NV kártyákat, a döntőbe már nem is került be olyan gép.Chaser: Az 1024x768 nekem is szemet szúrt, de első blikkre nem tudtam, hogy van e másfajta. Aztán egy kis keresgélés után lett.
Le is tettem róla.
Biztosan nagyon jó a géped, de én most valamiért 14"-os gépet akarok. Ne kérdezze senki, hogy miért! Magam sem tudom.Úgy döntöttem, hogy ha még nem vitték el, akkor ő lesz a befutó. A gépnek jónak, az eladó is korrektnek tűnik, és az a 6 hónap garancia megnyugtató. Esetleg ellenvélemény?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #23619 üzenetére
miért nem veszel akkor már thinkpad tabletet?
mondjuk ez sem olcsó mulatság ~500$-nál kezdődik
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23609 üzenetére
Én is ritkán, gondoltam leegyszerűsítem a dolgokat, erre mindig valami disznóságon töröm a fejem
Valszeg nekem is desktop kell meg majd egy tablet. De thinkpad bill lesz hozzájuk
Novics: A klényeg: 1024-es kijelzővel ne vegyél gépet, nem sok örömed lesz benne. Tehát ha 4:3-as gép akkor 1400x1050, vagy ha 16:10-es pl T61 akkor 1440x900 amit min. vegyél. T61-ből kerülendő az nvs140 quadro-val szerelt verzió, 2008 május előttiek defektesek. Nem biztos hogy behal, de benne van a pakliban és az +10-20k javíttatni. Arra is figyelj T60 esetében hogy milyen szenzor van benne. Van defektes az mindig pörgeti a ventit. Amelyik jól érzékel azt még halknak is lehet mondani.
Nemsokára valszeg feldobom én is a 15-ös IPS paneles gépemet, fullos állapot, sok tartozék. A linkelt gépet nagyon lekörözi, kijelzője meg gyönyörű, szinte minden szögből látható, ezt bárki megerősíti ittOlyan zsanérjai vannak hogy le kell fogni a palmrestet hogy ki tudd nyitni a kijelzőt. Nem aprópénzért fog menni de nem is horror árban. Attól is függ mi kell hozzá, lesz választék.
szerk: szacsee: Épp ez az, hogy a defektes verziók nem állnak meg 10W-nál, tehát specen kívül lettek legyártva. Hűtést meg nyilván 10W-ra tervezték, nem 15-20-ra. Ezért halhatnak be egy idő után, nyilván használattól is függ ez az idő.
azbest:
Röviden akkor a drágábbat érdemes venni inkább.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Novics #23613 üzenetére
Azt a szintet bőven hozza bármelyik szerintem.
Nem ismerem annyira az AMD procikat, de ha egymagos A64 1,8Ghz-en akkor is elveri bármelyik említett lapos. Ramkezelésben megint nem jeleskedik a Via szerintem... tudod nem fogyaszt sokat a chipset, de nem is megy.
Amelyik szimpatikus.
T61 Quadro-val van, erősebb mint a T60-ban található radeon, viszont van belőle hibás szériájú. Véleményem szerint ha eddig nem hibásodott meg, eztán sem fog.
Az eladó szerin nem vittek vissza még NVS140-es GPU-val BGA hibás lapost.
10W-os TDP-vel nincs rá esély, hogy elmelegedjen a chip a nyákról. No meg van rá gar, szóval nincs para.
T60-ban szerényebb tudású VGA van, de ott nem fordult elő BGA hiba.
T61-esrben Core 2 Duo van, T60-ban "csak" Core Duo.
64-bites OS-t T60-ra nem tehetsz, csak procicsere után.
Ramból T60 csak 3gb-ot lát, T61-be mehet 4 is akár.Ezek ragadtak rám idáig kb, viszont majd jönnek a hozzáértők és megmondják a frankót.
-
azbest
félisten
válasz
Chaser #23597 üzenetére
A bcm70012 nem olyan jó mint a bcm70015. Van videó amit nem visz simán, pedig az újabbal jó. A flash gyorsítás kicsit bizonytalankodott, de az talán jó lesz. a dvb-t adásnál egy idő után akadozni kezd vele a lejátszás. Lassabban kezd neki a lejátszásnak, mint a 15ös és ezt nem minden program szereti. Mondjuk film nézéshez még így is jó. (ja és ez alapból sem méretezi le 720p-re a videót) Teljesen más hardver a két változat, csak a driver közös.
-
Novics
senior tag
Na jó, most már biztosan sok belőlem, de mint említettem, nagyon rácuppantam a témára.
Azt hiszem, hogy sikerült leszűkítenem a kört.
T61 A kedvenc. Azt hiszem ő lesz a nyerő, amennyiben nem viszik el az orrom elől.
T60
Persze csak abban az esetben érdekel a vásárlás, ha a fentebb írt követelményeknek eleget tudnak tenni. Sajnos hiába nézegetem az adatokat, az esetleges teszteket, nem sokat mondanak nekem.Ezt a gépet kellene leköröznie teljesítményben - de legalább hozni ezt a szintet. És a kijelző... a t410-es tesztjében olvastam, hogy nem a legjobb. Persze ez nem jelenti azt, hogy ezekben sem az, de ki tudja. Ezért szeretnék felhasználói véleményeket, hogy mennyire "multimédiás" a kijelző, mennyire lehet rajta filmeket nézni, esetleg játszani - a már említett ősöreg játékokkal.
És ígérem most már lelövöm magamat, és hagyok időt válaszolni.Csak egy kicsit türelmetlen típus vagyok, és most eléggé rápörögtem a témára.
-
buherton
őstag
Tiszteletem!
Erről kinek mi a véleménye? Kíváncsi lennék, hogy mennyire minőségi, illetve zajosság/melegedésre. Mennyire rizikós 1 éves garanciával?
Mennyire lehet hozzáférni a memóriához és a vinyóhoz (ram bővítés + SSD lenne)? Válaszokat előre is köszi!
Szek: Vagy ha esetleg tud valaki mást hasonló árban szívesen várom.
Szerk2: Integrált vga-tól mit várhatok? Legtöbbször CoD2-zök néha Anno1404 vagy settlers 7, meg jó részt régiekkel játszok.
-
Novics
senior tag
Csak nem hagy nyugodni ez a Thinkpad dolog.
Belebotlottam ebbe a hirdetésbe, és megint rápörögtem a témára. Érdekelne a véleményetek, hogy meddig érdemes elmenni a licittel, mennyit adnátok ti érte.
De vannak még másik versenyzők is!Ezekkel kapcsolatban is ki szeretném kérni a véleményeteket.
Ez itt az extrák nélkül érdekelne. Bár talán az az új vinyó nem lenne bele rossz. Sajnos nem nagyon értem mit is jelent a 100/70%.
Esetleg innét valamelyik?
Végül egy itteni hirdetés.
Olvastam itt valahol, hogy valamelyik NV kártya típushibás, de már nem tudom sajnos, hogy hol említettétek. Érintheti valamelyik általam linkelt gépet? Feltételezem igen.
Na igen, a keret a lehet legkevesebb, a felhasználási terület pedig főleg net. Néha film, és pár régi játék. Ezt vigye maxon, ez a lényeg.Ennél komolyabb játékkal nem játszok.
Ezer bocs az amatőrködésem miatt! -
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #23608 üzenetére
nekem meg az a helyzet, hogy nem hordozom szinte semmit, otthonra meg azért jobb egy 23-as IPS monitor, arra rákötni meg luxus lenne a T61p-t, akkor már inkább összedobok egy olcsó matx konfigot
mellé meg talán egy x60 ha nagy ritkán kell cipelni vagy vadászok egy x40-et 25-ért
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23607 üzenetére
Jah bagoly mondja
De nekem jött egy kihagyhatatlan csere
És inkább úgy voltam vele hordozom a nagyobbat egy darabig, a kijelző kárpótol. Mellé meg veszek majd egy tabot. Erre ma megint vettem majdnem egy 14-es 4:3-as T61-et, legvégén derült ki hogy bizony 16:10-es, csak elkeverte az eladó a felbontást.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Intelligencs #23602 üzenetére
nem tudom, hogy mind ilyen-e, de az ericsson-ál ugyanez volt az x200s-ben, kivéve ha nem volt fenn a driver
-
szacsee
nagyúr
válasz
Chaser #23600 üzenetére
Köszi!
Nálam még 2.23-as. Win 7-el használom, de szerencsére a T60 nem tud róla, mert csak 2.25-ös biostól támogatja a win7-et.Intelligencs: Egy próbát megér, letiltod meglesed úgy mennyit menne. Ha nem emelkedik az üzemidő a feltöltési ciklus után pl... akkor csak leválasztja, de áramot ugyanúgy kap.
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
Intelligencs #23598 üzenetére
igen, a 3g modem miatt van, még ha kártya sincs benne akkor is fogyaszt, elég tré...
Új hozzászólás Aktív témák
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest