Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobMaster
senior tag
válasz Intelligencs #1420 üzenetére
Van olyan lehetőség, és nem feltétlenül 40.000 Ft. Sőt
Egy Lenovo-s weboldalon keresztül aktiválod, a csomagban található azonosító és PIN kód segítségével. Fontos, hogy a garkit megvásárlását követő 30 napon belül kell aktiválnod, és a +2 év kiterjesztés csak Magyarországra lesz érvényes.
Vista Home Premiumhoz tudomásom szerint nincs downgrade DVD, de mentségemre szolgáljon, hogy csak Vista Business/XP Prof-os gépekkel foglalkozok
A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
audi100td
nagyúr
válasz Intelligencs #18038 üzenetére
A leirtak alapjan neked X200s lenne a legjobb, vagy X220, de az annyira nekem sem szimpatikus, csak akkor valtanek olyanra, ha mar tenyleg nem lenne eleg ez a teljesitmeny. A sipolo monitor szerintem tipushiba lehet, nekem azonnal cserelte a szerviz, a kepminöseg Tn panelen meg olyan amilyen, ez mindegyikre vonatkozik, nem csak az X200-ra, de ebayen lehet kapni affs kijelzöt, ha esetleg bevallalod a cseret.
Ebay-en gondolkoztam en is, de ugy vettem eszre apron olcsobbak a hasznalt gepek, esetleg USA, de meg nem vettem onnan semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Giovanny
őstag
válasz Intelligencs #18038 üzenetére
Én is akartam rendelni usa-ból de nem voltam/vagyok tisztában a vámmal és az áfával s így inkább itt vettem.
Zero Defect.No Compromise !
-
audi100td
nagyúr
válasz Intelligencs #18041 üzenetére
Jonak jo, de szerintem kicsit tul van arazva, ha lehet alkudj le belöle egy huszast. A LED-es amugy elvileg nem sipol...
Igen, en is nemetekre gondoltam, ök altalaban vigyaznak a gepeikre, csak az arak kint 10-20%-kal magsabbak, ha csak nem fogsz ki egy jo licitet, a fix arasok meg eleve gyakran visszavitt lizing gepek, ketes esztetikai allapotban.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz Intelligencs #18044 üzenetére
Ja, hat ujonnan elöfordulhat, hogy olcsobb, mondjuk nem tudom megerie a felarat egy hasznalthoz kepest.
-
lapa
veterán
válasz Intelligencs #18044 üzenetére
megrendeltem tegnapelőtt a kventánál a magyar billt az x200s-hez és elhajtottak, hogy ilyet nem is lehet kapni.
ezt csak a magyar bill témakörhöz.
-
yodamastah
őstag
válasz Intelligencs #18209 üzenetére
Nos kiprobaltam x200s-en SL9300 procival coreavc 2.55-el 40-60% cpu terhelesel dekodolja a h.264 1080p filmeket. Szoval filmezni fogsz tudni rajta. SSD miert ne mukodne. Nekem is SSD van benne, nincs semmi baja. Picsa gyors a gep vele ez tuti
Tobbi kerdesedre nem tudom a valaszt.
-
SNor
tag
válasz Intelligencs #18229 üzenetére
Én egy ide-usb átalakítóval kötöttem rá egy sima 5"25-ös asztali írót. Gond nélkül felismerte, írta a lemezeket. Amúgy ha még garis, rendeld meg a telepítő CD/DVD-ket, ingyenes. 2-3 hét alatt átfut, így le se kell mentened.
-
yodamastah
őstag
válasz Intelligencs #18231 üzenetére
USB-rol siman bootolni fogsz. x40, x60, x200 ezekkel nekem gond nelkul ment usbrol a boot. Xp-t nehogy felrakd, mar az X60s-en is brutalsian jobb volt a win7. X40re is csak azert nem raktam fel, mert nincs win7es VGA driver. X200s-hez Vista van, de biztos hogy nem rakom fel. Marad a Win7.
-
Giovanny
őstag
válasz Intelligencs #18231 üzenetére
Én tegnap raktam új W7 -et az X201-re külső DVD íróval,simán ment minden.
[ Szerkesztve ]
Zero Defect.No Compromise !
-
audi100td
nagyúr
válasz Intelligencs #18556 üzenetére
En X200s-t hasznalok, azon is saccra ugyanilyen rövid a palmrest, de ennek nem ereztem hatranyat soha, mondjuk nekem viszonylag rövidek az ujjaim, lehet valakinek zavaro lehet.
Amugy nekem nagyon tetszik az X220 is, ha lenne ra penzem es nem sikerült volna ilyen jol az X200s, tuti azt vennem.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz Intelligencs #18556 üzenetére
2 éves garancia bővítést nem hinném, hogy tudnál venni hozzá, (csak 1 évet). Esetleg abban az esetben talán van lehetőség 2 évvel bővíteni garit, ha alapból csak 1 év jótállással lett vásárolva.
-
AceTom
aktív tag
válasz Intelligencs #18558 üzenetére
Én is pont ezt a videót láttam, amiért a múltkor ugyanerről írtam ide.
Csak kíváncsiságból, miért cseréled le az SL300-at? Merthogy hasonló cipőben járunk, nekem is SL300-am van, de leginkább kíváncsiságból váltanék, hogy milyen az "igazi" ThinkPad.
-
lapa
veterán
válasz Intelligencs #18558 üzenetére
sokat gondolkodtam, hogy számít-e vagy nem a csuklótámasz szélessége. arra jutottam, hogy még a boltban sem biztos, hogy megfelelő választ kapsz a kérdésre. két okból:
-egyész máshogy tartod a kezed egy asztalon, befolyásol a szék támlája is, meg a távolság is. figyeltem magam az elmúlt napokban, és néha nekem is lényegtelennek tűnik, néha meg úgy gondolom nagyon nem lenne jó.
-másrészt egy boltban, pénzzel a zsebben, x-szel az orr előtt az ember a legritkább esetben racionális.
írom mindezt úgy, hogy nem ismerem pontos méretbeli különbségeket. x200s-t kell venni.
-
audi100td
nagyúr
válasz Intelligencs #18611 üzenetére
ezt amugy kep alapjan mondom, X220 meg nem volt elöttem, de ranezesre hasonlonak tünik
-
Bander78
tag
válasz Intelligencs #18824 üzenetére
Átnézve az általad linkelt fórumot a helyzet lehangoló. Úgy néz ki várni kellene az i5-2537M procis (17W TDP) példányok megjelenéséig (olcsóbb i3-asból nincs 17W-os). Az intel honlapja szerint ez 10%-al (+25 dollár) drágább a 35W-osokoz (i5-2520M) képest, akkor egy ilyen kis gépbe miért nem eleve ezeket pakolják?
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz Intelligencs #18838 üzenetére
Itt van egy eladó x200s durván olcsón! Bár nem tudom, garancia van-e rá...
-
buvartacsko
addikt
válasz Intelligencs #19034 üzenetére
egyébként nekem az jött le hogy ez a "high pitch" dolog, csak az i7es X220al jön elő, az i5 kussol, kétfajta venti van.
-
buvartacsko
addikt
válasz Intelligencs #19039 üzenetére
350 ezer? itt volt az aprón 288ért!
nem fér a fejembe egész egyszerűen, ha az x200on megtudták csinálni rendesen, akkor itt miért kell elbaszni :S
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz Intelligencs #19114 üzenetére
grat! és hogy tetszik?
szerintem mindenképpen az intelt vedd!
nincs baj a kingstonal sem, az is nagyon jó, biztosan, de hát az intel az intel. add meg a gépednek ami kijár, megfogja hálálni. az akkuidős kérdésre nem tudok válaszolni -
audi100td
nagyúr
akkor ezek szerint te kaptad meg a billentyüzetem
amugy grat a gephez
Smily64: nincs mit
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz Intelligencs #19119 üzenetére
Ugyanmar, semmi gond, annyira nem sürgös, meg amugy sem tehetsz rola, azt is megertem hogy odaadta a gephez, nem könnyü eladni egy notit.
Akksihoz kezdesnek annyit, hogy ha nem feltetlenül szükseges, ne arrol menjen a gep, inkabb dugd töltöre, a limitekröl meg eleg sok szo volt mostanaban, az elözö oldalon szerintem megtalod a szükseges infokat.
-
brd
nagyúr
Szerintem teljesen felesleges az Intel. Inkább vegyél egy nagyobb V+-os Kingston-t. Pl. az enyém nyugalomban 0 W-ot fogyaszt (ill. nem 0-t, de nem tudta kimutatni a PowerTop a fogyasztását.
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
válasz Intelligencs #19156 üzenetére
V+-ost vegyél/nézzél, ne sima V-set.
The only real valuable thing is intuition.
-
audi100td
nagyúr
válasz Intelligencs #19368 üzenetére
Esetleg nezz körül apron, Prom is szokott ilyen kartyakat arulni.
-
yodamastah
őstag
válasz Intelligencs #19367 üzenetére
SSD-hez minek protection? 1500G-t kibir mukodes kozben Igen valoszinu hhogy ha bekapcsolt allapotban kiejted a 2. emeletrol akkor csak az ssd marad a gepben mukodo kepes De mondjuk ha az asztalrol lelokod semmi nem lesz. Rohogve kibirja. Parszor sikerul mar tesztelni x40-el
A protection eseteben szerintem a hdd kuldte az elmozdulas adatokat. Szoval ne rakd fel a szoftvert, semmi ertelme.
-
Gondwana
addikt
válasz Intelligencs #19367 üzenetére
Én az X200T-re feltettem az Active Protectiont X25-M mellé, mégpedig azért, mert
1.) SMART adatokból lekéri a lemez fordulatszámát, ha sleepben van a lemez, vagy eleve 0rpm mert SSD, akkor természetesen nem küld neki fejparkoló utasítást
2.) dokkolóban lakik egy hagyományos HDD, amihez viszont nem árt, ha kicsapja a partvonalra a fejet, ha rángatom a gépet.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
audi100td
nagyúr
válasz Intelligencs #19384 üzenetére
mondjuk nem tudom elkepzelni, hogy a csuklotamasz rövidebb lenne mint x201-en
-
buvartacsko
addikt
válasz Intelligencs #19384 üzenetére
mi a gond a mágneses rögzítéssel?
-
buvartacsko
addikt
válasz Intelligencs #19387 üzenetére
Szerintem nem nyílna ki esés közben, csak azért mert mágneses, videók alapján pedig nagyon stabil megoldásnak tűnik.
Igazából néz meg egy két mágneses fedelű gépet, teljesen stabilnak fogod találni a dolgot.
-
audi100td
nagyúr
válasz Intelligencs #19387 üzenetére
Ja, ezt nem tudtam, vegülis 7mm, nem tünik olyan soknak, de aztan a fene tudja, ki kellene probalni.
-
Wolfskin
őstag
válasz Intelligencs #19396 üzenetére
engem lebeszéltek róla. pontos adatom nincs a BT fogyasztásáról, de BIZTOSAN többet eszik. nem csak a laptopból, az egérből is. most egy kis rádiós van, egyetlen hátránya, hogy lefoglal egy usb-t.
inkább azt kéne valahogy bővíteni, nem tudja valaki, hogy milyen slot vagy bővítési lehetőség van a T43-on? a bal elején van egy üres hely, oda valamit bele lehetne dugni, de nem tudom, milyen szabvány. nincs oda való usb2 (esetleg usb3) bővítőkártya?
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
audi100td
nagyúr
válasz Intelligencs #19445 üzenetére
Ja, az elvileg nem eszik sokat, power manager-t bekonfigoltad? Mondjuk ha van ra lehetöseg lehet jobb lenne ha atghostolnad a gyari vinyot, win7-et en sehogy nem tudtam ugy beallitani, hogy keveset egyen, igaz az nem legalis verzio volt, lehet az is közre jatszott.
-
lapa
veterán
válasz Intelligencs #19463 üzenetére
elég karcos, ha egy vezeték nélküli egér 0,5+ w-ot eszik szerintem. bár hosttal együtt...
mondjuk szerintem erre van a pecek. nem az a házikedvenc, de egérnél még mindig százszor jobb.
én nagyonsok évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy a mindenkori noti beépített navigálós cuccait fogom használni. idővel megszokja az ember és akkor hatékonyabb, mint az egér.
miért nehézkes a pecek a hasadon?
-
audi100td
nagyúr
válasz Intelligencs #19463 üzenetére
Ertem, 6 vagy 9 cellas akksid van?
-
válasz Intelligencs #19473 üzenetére
Hajrá Így is kell, ha van gyakorlat meg papír akkor annyira nem nehéz, de kell hozzá szerencse.
Tradícionális blog nincs, csak egy fotóblog amit közösen csinálunk az itt van [link] Ez elég gyakran frissül.
Meg talán majd egyszer valamikor írok eztazt a logoutra| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
audi100td
nagyúr
válasz Intelligencs #19477 üzenetére
Be van nalam kapcsolva, ciripelget is, bar nem olyan veszes, BIOS-ban kilöttem minden nem hasznalt eszközt, szoval nem ertem.
-
buvartacsko
addikt
válasz Intelligencs #19477 üzenetére
Amúgy az SSD disznó gyorssá tette a gépet. Korábban sose használtam a sleepet, így viszont nagy királyság. Csak lecsukom a fedelet, és 1 másodperccel később már sleepben is van. Ha kinyitom akkor meg 2 sec alatt magához tér. Így már tényleg van értelme ennek az üzemmódnak.
ez egy mezei hdd-el is így működik, ezért szokták ezt használni.
-
Wolfskin
őstag
válasz Intelligencs #19484 üzenetére
ez meglep. úgy tudtam, a BT elég energiaigényes. az egér mennyit bír, arról van valami tapasztalat?
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
buvartacsko
addikt
válasz Intelligencs #19493 üzenetére
tudtam hogy a most nincsen 100 ezer forintom SSD-ret is bele kellett volna írnom. ( intel 160GB alá nem adnék ha lehet )
azért kérdeztem, mert olvastam már olyat is hogy valakinek halkabb volt a 7200 mint az 5400..
-
pilsner
aktív tag
válasz Intelligencs #19753 üzenetére
Foglalkozik. Én azért vittem be, mert pár millimétert lötyögött a zsanér. Cserélték az egész fedlappal együtt.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
audi100td
nagyúr
válasz Intelligencs #19785 üzenetére
Én ilyet rendeltem, belefér a 9 cellás akksival egyűtt, de valami nagyon szar műszálas anyagból készült, hónapok után is kellemetlen szagot ereszt, a varrás meg kezd felszakadni az egyik sarkán. Tudom ajánlást kértél, de legalább tudod mit nem érdemes venni, ha találsz esetleg valami jót, engem is érdekelne, lehetőleg valami természetes anyagból.
-
Én ilyet használok, elégedett vagyok vele.
-
válasz Intelligencs #19790 üzenetére
X41-em van, más képarányú gép, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni. Viszont elég korrekt minőségű darab, nem csúszkál benne a gép.
-
Fifi
őstag
Én dicota perfektskin-t vettem a gyerek x201-éhez az ipon oldalán. Igaz csak 6 cellás aksival használja. Vettem egyet a dokkolónak is és az is szépen belefér, így ha cipelnie kell az sem karcolódik.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz Intelligencs #23598 üzenetére
igen, a 3g modem miatt van, még ha kártya sincs benne akkor is fogyaszt, elég tré...
-
audi100td
nagyúr
válasz Intelligencs #23602 üzenetére
nem tudom, hogy mind ilyen-e, de az ericsson-ál ugyanez volt az x200s-ben, kivéve ha nem volt fenn a driver
-
lapa
veterán
válasz Intelligencs #23602 üzenetére
be van kapcsolva a fizikai kapcsoló?
-
lapa
veterán
válasz Intelligencs #23838 üzenetére
ja, én a fizikai kapcsolóra gondoltam. ha kell wifi is, akkor nyilván felejtős.
nézd meg a fogyasztást (akksiról), miközben letiltod az eszközkezelőben. szerintem lehet, hogy kikapcsol rendesen.
ha meg ez megy akkor keress rá arra, hogy "devcon.exe", azzal tudsz ikonra klikkelős letiltást / engedélyezést csinálni.
-
Zomby8
tag
válasz Intelligencs #38750 üzenetére
Hello! Igen, nalam esett le ket billentyu. No comment.
Roviden: erdemes valtani ha IPS kijelzo kell mas miatt szerintem nagyon nem. X220 es X230 kozott sok kulonbseg nincsen csak a bill. X220-on nincs hattervilagitas sem de a jo oreg lampa az ott figyel. Mind osszeszerelesben (anyaghasznalat stb), mind teljesitmenyben az X220 es X230 nagyon hasonlo (mindkettot hasznaltam/hasznalom). X230 mellett szol, hogy a jobb integralt videokartya miatt a jatekok jobban mennek (en most jatszottam vegig a Crysis 2-ot X230-on).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest