Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Link. Készülj arra, hogy a CTO jelenleg 2hónap és rohadt drága lesz.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
mazsonpopo
üzenetére
A szar átalakítókkal vigyázz csak, mert okozhatnak bajokat úgy olvastam. De ha találsz egy jót ami tényleg működik, valóban remek gép lehet.
-
Tim82
félisten
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Megnézve a terméklinket és a gyártói oldalt, ránézésre azt mondom, hogy nem kompatibilis memóriák - nem feltétlenül azért, mert DDR3L, hanem azért, mert a chipkiosztás 1Rx8, nem pedig 2Rx8.
Sokszor volt már róla szó a topikban, legutóbb itt: [link]
-
donjohnson
addikt
válasz
mazsonpopo
üzenetére
nézd meg esetleg memtest-tel, hogy hibát dob-e: [link]
az is előfordulhat, hogy ugyan nem hibás, de nem kompatibilis ezekkel a modulokkal a gép. -
donjohnson
addikt
válasz
mazsonpopo
üzenetére
egyesével próbáltad? vagy vegyesen? az órajel annyi lesz, amennyit a gép tud. nem baj, hogy a memóriák többet is tudnának. alacsonyabb órajelen is tud működni.
-
wwhy
veterán
válasz
mazsonpopo
üzenetére
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Ha rohadt elvakult vagy veszel egy origit ami még működik és felujittatod. Új cellát tesznek bele.
-
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Jaja. Alap böngészdére teljesen jó, főleg SSD-vel.
-
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Sorstárs. Én emberi árú billentyűzetet kerestem + apróbb alkatrészeket
-
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Régi a gép.
A raktáron maradt gyári darabok kondija az állás miatt rohamosan fog csökkenni, az utángyártottak minősége pedig alapból fos.Ráadásl nem állíthatod be, hogy mikor melyik akkut töltse, és mindig az Ultrabay akkura töltöget rá a gép, így még hamarabb gatya.
Jobban jársz egy kilógós rendes akkuval. -
Kobak77
aktív tag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Érdemes amúgy keresgélni ebay-en. Nekem ez ma jött meg
. És tényleg eredeti, pedig úgy voltam vele, hogy ha mégsem, akkor is árában van utángyártott aksim. -
Tikakukac
titán
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Ez utángyártott. De kipróbálhatnád, mert akksi nekem is kéne, és akkor én is hozatnék, ha nem annyira fosos a minősége.
-
Kbali
nagyúr
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Ez autentikus

-
audi100td
nagyúr
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Azt olvastam (talán pont ebben a topikban). hogy az iphone-hoz való adapter jó hozzá, de kipróbálni még nem volt alkalmam.
-
Tikakukac
titán
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Kérdéses az az állapot, meg, hogy mi van benne. Ha nem kiextrázott gép, akkor 80-90k körül van. De mondom, állapot is sokat nyom.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mazsonpopo
üzenetére
80-90k
Rez_Grof: Hát igen, túl sok a lehet
ezek a gépek még nem erre lettek kitalálva -
szacsee
nagyúr
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Akkumulátorra van csak lekorlátozva a garancia (1 év), töltőt pedig a lapossal együtt adják (tartozék).
Cserélni kellene, de az a biztos, ha rácsörögsz a szervizre. -
franc0
őstag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Ennyi készpénzzel a lábamat nem tenném ki az ajtón. ATM közelébe kell lebeszélni a talit és nincs gond.
-
Chaser
legenda
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Mertem szólni az illetékes topikban emiatt, a vége az lett hogy figyelmeztetést kaptam
Állítólag egy ember vásárolt tőle, de passsz...annak sincs nyoma. -
Hunter2
addikt
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Lehet csak simán le akarják verni az árakat.
-
Magnat
veterán
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Hát, azt nemtom h ebben az esetben nem az lehet-e, h közben már lekapcsolták a tulajt vagy a telefontól kellett más ok miatt megszabadulnia, nekem minden alkalommal esőre sikerült velük beszélni.
-
^Clown
addikt
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Ez erősen attól függ, hogy hogyan törött el.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mazsonpopo
üzenetére
gondolom valami BIOS baki, nyilvan javitani fogjak a hibat
-
Magnum_
nagyúr
válasz
mazsonpopo
üzenetére
ha előre utal és küldi eredetiben az igazolást, hogy visszavonhatatlanul átutalta a vételárat és erről az igazolásról OFFI-s fordítást is kapsz, akkor mehet a biznic.
-
Giovanny
őstag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Riziko faktor 100%
-
sutykuru
aktív tag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Nigériába kell küldeni mi? csak, hogy tudd egy robottal levelezel

-
Magnum_
nagyúr
válasz
mazsonpopo
üzenetére

-
azbest
félisten
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Köszi, de sajnos azt hiszem egészen máshol vannak [link], most azért még rákérdeztem, hogy szegedi kirendeltséghez át tudnák e küldeni (valami fénymásoló szalon van a telszám alatt), meg hogy kell-e érte fizetni.
-
válasz
mazsonpopo
üzenetére
lekopogom, nálam is ugyanez a helyzet

-
audi100td
nagyúr
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Enyemnek sincs az egvilagon semmi baja, pedig riogattak zajos ventivel, kilazulo zsanerokkal, high pitch noise-al...
Csak hat ez 2mm-es görbeseg, de nem hinnem, hogy ez azert ilyen mert T61, lehet volt szervizben es valamit nem jol raktak össze.
-
Gondwana
addikt
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Dokkoló vs. 60W: ha a gépet akku nélkül próbálnád 60W táppal dokkolni, elvileg nem kellene, hogy működjön - ha rajta van az akku, amikor felugrana a fogyasztás, van tartalék kraft.
Szerk.:
Nem ertem miert van szukseg ezekre a consumeresitett Thinkpadnak csufolt szormedvenyekre.
Külömben hogy lehetne ThinkPad a hülyeazértvagyok és hasonlók polcain? (Pl. teszkógazdaságos ThinkPad kék-fehér csíkokkal) -
mv
aktív tag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Szia!
Tökéletesen fog működni.
-
feelgood
tag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
igen
-
Nand_i
tag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
, de már hardverapróra is felkerült a hirdetés a napokban. A kijelzőbe szerelmes vagyok, ledes 1440*900as felbontással. 
-
Magnat
veterán
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Igen, ez is valami, köszi!
-
ABE
őstag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Nálam is ugyanez a hangkártya van, 32 és 64 bites oprendszer alatt is előjött a hiba. Megoldatlan rejtély marad, miért csak nálam jött elő a gond...
-
ABE
őstag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Milyen oprendszert használsz? A fórumokat olvasva azt szűrtem le, hogy elsősorban Win7 alatt jelentkeznek ilyen hibák, de akkor aztán bármilyen konfigurációval előfordulhat...
-
ABE
őstag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Épp most állok neki, hogy felrakok egy totál szűz rendszert, és úgy próbálom ki, hogy még semmit nem raktam fel.

-
i400
őstag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
ha d-link di-524-es router akkor azt azonnal peccseld meg egy 5 kilós kalapáccsal!!!!!!!!!! eddig hármat kellett beállítanom de mindegyik ugyanolyan paranormális jelenségeket produkált... és tök mindegy mit állítottam ha az egyik gépen ment akkor a másikon nem és fordítva

szerintem a d-link ezzel a routerrel és a 360r modemmel csökkenti a júzerbázist
-
audi100td
nagyúr
válasz
mazsonpopo
üzenetére
A billentyüzet meg van kopva, azon nem lehet mit javitani, amugy nem nagy ügy csak esztetikai dolog, ha lecsukott allapotban függölegesen van 0,5-1mm jateka teljesen normalis.
-
ragereza
csendes tag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Nekem T61 van.
1 év után kellett benne alaplapot cserélni //de mástól még nem hallottam hogy ilyen probléma lett volna vele
Most pedig 2 év után a ventilátorra lett csapágyas meg a hinge lazult meg (egy picit lötyög a kijelző bizonyos pozíciókban). Erre a két hibára viszont már mások is panaszkodtak. -
ABE
őstag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Én nagyon meg vagyok elégedve a T61-gyel, előtte egy T43-asom volt, amit szintén nagyon szerettem, de ez még jobb gép, már kiderült számomra. Én speciel nem tudok típushibáról, ami miatt félni kéne tőle, de majd nálam műveltebb fórumtársak elmondják, ha van kehéje.
Mint minden használt laptopnál, az alaplap meghibásodása az, ami a legkellemetlenebb lehet, de ha megnézed, rengeteg ThinkPad cserél gazdát használtan, bírják a strapát. 
Szerk:
Közben már ide válaszoltam.
-
ABE
őstag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Nyilván jobb gép a T400-as, mert erősebb, jobb az akkuja, és garanciális. Ha belefér a keretbe, és jó szívvel kiadod érte a pénzt, akkor T400, ha inkább spórolnál, akkor T61. Én a használt T61 mellett döntöttem, mondjuk nem is volt pénzem T400-ra.

Egyébként ahogy látom, a linkelt T400-as elfogyott.
-
radamsky
senior tag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
a T400-ast vettem én is a sráctol
nyugodtan vehetsz tölevadisuj és gari is van rajta, csak én nem szerettem a gyári lenovo recoveryt, mert nagyon lassu. Saját win és megy mint a golyo, csak a fingerprinttel küszködöm, mert azt nem találtam
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Anno én is ezen vacilláltam: T61 olcsóbban vagy újabb T400 drágábban és nálam utóbbi lett a befutó. Nem bántam meg. Ha meg még garancia is van rá míg a másikra nem akkor az azért egy elég ütős érv.

-
audi100td
nagyúr
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Szerintem T400, föleg hogy uj gepröl van szo...
-
sghc_toma
senior tag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
"BIOS mod nélkül esélytelen életre kelteni más Wi-Fi-t?"
nem az.. ha at tudod irni a kartya vendor/device id-jat egy olyanra, amit elfogad a rendszer, akkor a BIOS-hoz nem kell hozzanyulnod.. igy egyreszt ha valamit elrontasz, akkor max a kartya lesz hasznalhatatlan, nem a gep, masreszt BIOS update utan is mukodni fog, nem kell ujra mokolni.. most is egy ilyen atirt Atheros-os kartyat hasznalok az x200s-ben, regebben meg egy HP-ben hasznaltam atirt Broadcom kartyat.. -
Tim82
félisten
válasz
mazsonpopo
üzenetére
A wifit nem fogod tudni áttenni.
HP-s firmware-s cuccot nem fogad el majd az R51-ed. Szerezz IBM firmware-s wifikártyát (3-4 ezer Ft-os tétel).
-
Gondwana
addikt
válasz
mazsonpopo
üzenetére
...akkor sok mindent át tudok tenni a HP NC6000-ből... (RAM, HDD, Wi-Fi)
A WiFivel lesz egy-két teendő, mire a BIOS-blokád elfogadja. (kivéve, ha rögtön moddolt BIOSszal fogsz hozzá - nálam az X32-ben még az X31-ből való Atheros kártyát is csak moddolt BIOSszal fogadta el) -
^Clown
addikt
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Jó kis gép ez, ennyiért bőven megéri. Kell neki 512Mb ram, a többivel el lehet lenni.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy T41-et vegyen helyette. Biztosan minőségibb gép, aláírom, viszont az R51-nek nem lesz hibás a VGA-ja és a déli hídja. Hosszú távon ez is szempont szvsz.
n0_gAboR: benne van a pakliban, hogy kifogsz egy keyboard-flexes gépet sajnos, de beviszed a szervizbe, és gariban megcsinálják, utána pedig tiéd a világ egyik legjobb laptopja

Persze az is érthető, hogy 200+K-nál ne kelljen már neked futkorásznod. -
Magnat
veterán
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Mobileman kolléga asszem 37k-ért árult ennél jobban felszerelt (dvd író kivételével) T41-et, én inkább olyasmit néznék, de ez sem rossz... igaz, az már el is kelt, de biztos lesz még ... sztem főleg ennyi idősen főleg fontos, h azért a T széria egy ligával feljebb játszik.
-
Tim82
félisten
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Még kb. 10k-t érdemes ráfordítani, de amúgy tényleg jó vétel.
(legalább +256 MB RAM, b-s helyett b/g wifi, a lassú 4200rpm-es helyett legalább 5400rpm-es vinyó)
-
adorjant
őstag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Az árát megéri

Ahogy látom,T4x optika van benne,ezért van némi hézag,de ez inkább csak észrevétel,mint hiba.
-
Jag
senior tag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Nem akarlak elkeseri'teni, de majd az utolsó órában megindul szvsz.
Érdekes dolog ez a vám. Simán előfordul, hogy nagyobb érték is átsiklik a vámon.
Függ attól is, hogy mennyire van jól becsomagolva, rá van e i'rva a csomagra az ára, illetve van e számla a dobozban, ha felbontanák a vámon.
Attól is függhet, hogy futárszolgálattal küldi, vagy "sima" postán. -
pilsner
aktív tag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
42T4566-os FRU számos az akkum. Azaz a hibás széria. De azt írja, hogy túl öreg az akkum ahhoz, hogy kicseréljék. Hát most kellett előjönnie ennek a hibának, nagyon örülök. Kösz, hogy szóltál, azért beviszem, hátha.
-
lapa
veterán
válasz
mazsonpopo
üzenetére
én ezt vettem volna meg, ha nem sikerült volna a németeknek elővakarni valamit a sublótból.
szerintem az a világ legjobb gépe. su proci, ledes 1280 kijelző. ram meg ssd bele aztán viszontlátás. ubazz, most nézem nincs rajta tapipad. akkor a macbook a legjobb.
-
Jag
senior tag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Ha megnézed az eddigi bizniszeit, láthatod, hogy 1000-1200 dollár alatt nem nagyon ment el nála noti... Még 6 nap van hátra és már most van 2 licitáló.

-
sghc_toma
senior tag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
hat nap hatra van az aukciobol, addig meg feljebb mehet az az ar..
-
audi100td
nagyúr
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Én már rendeltem, mondjuk Németből Ausztriába...
Egyébként az értékeléseiből ítélve megbízható eladóról van szó, egyedül az esetleges vám illetve áfa miatt aggódnék ami még hozzá jöhet az árhoz, ennek jó lenne előtte utánajárni.
-
TayRol
nagyúr
válasz
mazsonpopo
üzenetére
en meg nem, de ez sem sokkal rosszabb.
-
modeller
aktív tag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Az autós töltő engem lehet, hogy érdekelne.
-
^Clown
addikt
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Szerintem az autós töltőt hamar megveszik, ha feldobod az apróra. A dokkolók nem tudom, hogyan mennek, szvsz. azt is elviszik, csak kicsit lassabban.
-
Gondwana
addikt
válasz
mazsonpopo
üzenetére
A többi se mindenben stimmel.
-
evone
őstag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
x61-ben csak xga kijelzo van.
-
evone
őstag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Itt a név az eliras, mert szerintem egész végig egy T61-ről van szó.

-
gecsoz
aktív tag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Részemről 14,1" -on használok 1440*900 -at.
Az 1024*768 az nekem már túl "nagy" volt.
Annyira megszoktam az 1440*900 -at, hogy már semmi pénzért nem váltanék kissebb felvontásra.
Mellesleg 3 -as szemüvegem van.. és távolra nem látok, szóval a szemüvegem még kicsinyít is.. -
Magnat
veterán
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Kérdés, hány collon? Nekem a T60 14 collos és 1400x1050-en használom, 1024-en nem férek el.
-
TOZ
addikt
válasz
mazsonpopo
üzenetére
X40-et hasznalom ekkora felbontassal. Nem szeretnek nagyobb felbontast. -1/-1.5 DI cillinder nelkul...
-
Shia-ko
aktív tag
válasz
mazsonpopo
üzenetére
Ha nem változtak gyökeresen a dolgok, akkor senkit sem érdekel a szervizben, hogy hol vetted, csak a garancia lejárati dátuma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Battlefield 6
- Vírusirtó topic
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. És tényleg eredeti, pedig úgy voltam vele, hogy ha mégsem, akkor is árában van utángyártott aksim.