- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
X60, X60s-t beszámítok X200s-be, ha valaki esetleg pont váltáson filózik!
-
psyho85
aktív tag
Hát igen, ez van. Akkor lettem benne biztos, hogy a bill. a ludas, amikor leszedtem-visszaraktam, és elindult a gép, mivel benne volt az akksi. Ugyan három mp. ki is kapcsolt, ebből meg az jött le, hogy pont a bekapcs gomb "ragadt be", többek között. Úgyhogy rátettem egy USB-s klavit, rádugtam egy kicsit a sajátját, így elindult, s működik kifogástalanul.
Így járnak a majmok.
Most még megpróbálok kezdeni vele valamit, de közben nézem az aprót utánpótlásért...
-
audi100td
nagyúr
válasz
psyho85 #22383 üzenetére
az még nem vízálló, nem kellett volna lemosni, mondjuk az újabbakat sem áztatnám feleslegesen
Chaser: ha csak ritkán használod az akksit, állítólag az a legjobb ha feltöltöd 40%-ra (itt be tudod állítani: Power Manger -> battery maintenance -> pl. 20-40%) és úgy hagyod, legalábbis li-ion esetén.
-
MrSealRD
veterán
franc0, kraftxld : Kösz, a segítséget.
Esetleg a: [link] első felével kapcsolatban tud valaki valamit? Személyes tapasztalat, valami tp-s fan mondta...stb...
-
cadeyrn
aktív tag
Átnyálaztam a ThinkWikit, ha minden igaz, létezik X61 tablet touchscreen verzió. Látott már Magyarországon valaki ilyet?
-
psyho85
aktív tag
válasz
azbest #22385 üzenetére
USB-s bill-t próbálok, jó ötlet, de nem tudom, hogy a bekapcsolni mennyire lesz hajlandó róla. Ez a attól függ, hogy a default bios engedi-e, hogy az USB-s eszköz felélessze a gépet, azt hiszem.
(Egyébként most egy Acer Aspire 5730z-ről írok, és borzasztó a ThinkPad után ez a bill.)
-
brd
nagyúr
válasz
Chaser #22384 üzenetére
Nagyok? Pontosabban? Ha tényleg "nagyok", akkor legfeljebb azért írhatták, hogy a Battery Gauge ne fals értéket mutasson, ill. az akku's hátralévő idő is pontosabban lehessen kiírva, de magának az akku'nak ez nem jó. Akkor sem, ha csak havonta 1x van. Felesleges, kivéve, ha az előbb írt dolgokkal probléma van (gauge, kiírt hátralévő idő).
-
Chaser
legenda
Jah lemerítést, a nagyok ezt tanácsolták li-ion akura is. Mondjuk havi 1 ciklus ezzel még 5 év alatt is 60, ha valaki tényleg csak elvétve használja az akut nem nagy érvágás. Normál esetben meg havonta párszor úgyis használja annyit az ember hogy lemerüljön alsó szintre.
psyho85: Ha a T42 bill jó hozzá azt oda tudom majd adni, feltéve ha még nem adta el haver a gépet.
-
psyho85
aktív tag
Sziasztok!
Minap kikaptam jó öreg T43-amból a billentyűzetet, eltakarítgattam. Sajna jutott rá egy kis víz is, gondoltam sebaj, más mosogatógépbe rakja, ennyi nem árthat neki, alaposan letörölgettem, hagytam pár órát száradni, összeraktam. Indításnál pittyegett, közölte, hogy beragadt gomb van, nyomjak F1-et a bioshoz. Nyomtam, belépett a biosba, gondoltam tehát gond nincs, egy csepp víz maradhatott valahol. Kikapcsoltam, nyitva hagytam éjszakára száradni. Reggel nyomom a bekapcsoló gombot, semmi. Kiveszem, berakom az akksit, újra, semmi. Csak hálózatról - semmi. Akksi be, azt tölti, tehát a gép áram alatt. Kivettem a billt, hajszárítóztam rajta kicsit, kivettem-visszaraktam a memóriákat, kivettem a bios elemet is kicsit, összeraktam újra, de semmi. Hiába nyomom a bekapcsoló gombot, 0 reakció.
Most még azon töröm a fejem, hogy próbálok kölcsön másik billentyűzetet szerezni, de ez nem lesz egyszerű.
Ha esetleg van tippetek arra, hogy lehet a gépet beindítani bill nélkül, hogy legalább tudjam, mi rossz, az nagy segítség lenne, de egyébként is várok minden tippet, ötletet.
Köszönöm!
-
Gondwana
addikt
válasz
buvartacsko #22380 üzenetére
Nem én moddoltam, hanem egy T420-on demózzák az IDF-en, hogy milyen az, amikor a VNC szervert belehegesztik a BIOS-ba. Lehet, közben a whitelistet is küthették - vagy ki tudja...
-
Gondwana
addikt
Na, ez vajon milyen vasba lett belehegesztve?
Ha jól tudom, hasonló backdoort ad az intel AMT is, ami az újabb ThinkPadekben már benne lakik (és állítólag bizonyos szintig kikapcsolt gépen is működik - elérhető) -
brd
nagyúr
válasz
Magnat #22376 üzenetére
Laptopfüggő. Az én T60-amat nem érdekelte kikapcsolt állapotban a PM beállítása, ha kihúztam a töltőt ilyenkor, és visszadugtam, elkezdett tölteni, bárhogy is volt a PM-ben beállítva a két érték. A T400-am viszont kikapcsolva is figyelembe veszi a PM beállításait.
Chaser: Nem tudod kisütni, ill. amit te valószínűleg értesz alatta (feltölt-lemerít-feltölt?), annak Li-Ion esetén semmi értelme, sőt, káros is, mert egy ciklus belekerül, teljesen feleslegesen.
-
Magnat
veterán
válasz
Chaser #22374 üzenetére
Mondom én arra vagyok kíváncsi, h ha megmondom a PM-nek, h csak 50% alatt kezdjen tölteni és 60ig lemerítem, aztán rádugom az áramot és lekapcsolom, akkor fog-e tölteni?
Ha igen, nem látom értelmét a PM-ben való beállításnak.
Audi: áá, akkor kikapcsoláskor meg tudja mondani a töltőnek, h ne kezdjen tölteni?
-
Chaser
legenda
válasz
Magnat #22373 üzenetére
Mondom ha normális akud van nem merül le magától, tehát nem is lehet tölteni ha nincs miért. Múltkor volt egy acerem, 3 hétig szekrényben volt, mikor kivettem ugyanúgy állt az aku, leszámítva azt ami boot miatt jött ki belőle. A T42-esem akuja 2 hétig állt, 5 éves, ugyanúgy volt ahogy elraktam.
szerk: havonta 1x süsd ki aztán kész
-
Chaser
legenda
válasz
Andrewhouse #22370 üzenetére
Ha jó benne az aku az magától úgyse merül 2-3 hétig semmit, szóval nem is töltené.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Andrewhouse #22370 üzenetére
Miért szeretnéd hogy ne töltsön? Olyat be lehet állítani, hogy megadsz egy keretet amikor tölthet, pl. 20-40%, ehhez Power Manager szükséges.
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
R52-esben ki lehet mondjuk valahogy kapcsolni hogy ne töltse az akksit?
Lehet buta kérdés nem rég lettem Thinkpad tulaj, meg úgy laptop se volt még nekem!
Üdv
-
Chaser
legenda
-
Magnat
veterán
Hi,
Intel 5300-as wifivel sikerült vkinek 130Mbs-nél nagyobb sebességgel csatlakozni? Nálam ennél tbbel nem akar, holott a T60-ban lévő wifi 300-zal csatlakozott. Asszem lecserélem egy Realtek cuccra, ha így folytatja..
-
MrSealRD
veterán
1/a
Olvastam ma egy olyan info-t, miszerint a hibás VGA széria a 2008 Aug. után gyártott T61-eket már nem érinti(Quadro NVS140). Forrás:Thinkpad fórum
Ezt cáfolni megerősíteni, esetleg hozzátenni valaki?
1/b
Ehhez kapcsolódóan valaki úgy fogalmazott, hogy ez a VGA problémával kapcsolatban nem az a kérdés, hogy előjön e. Hanem az, hogy mikor....
Tehát az gondolatmenetem, hibás lehet, hogy ha van egy gép ami mondjuk már kb 4-5 éves felé jár, akkor ott már nem valószínű, hogy előjön a hiba?
2.
64bites Win7 alól lehet BIOS-t frissíteni T61-en? Akár eredeti akár mod bios-ról van szó. Mintha valaki írta volna korábban, hogy nem...de nem találtam meg. Esetleg miért nem?
Ha mégis utólag kellene akkor megoldható valahogy?
3.Láttam egy olyan youtube videót ma, amin a palmrest alatt, volt egy fémlemez közvetlenül a RAM-ok felett. De csak egy ilyen videón szerepelt ez az elem...a többin egyiken sem volt rajta. Ez barkács lehet?
[link]
2:30-tól látható.Előlre is kösz.
-
audi100td
nagyúr
hát, a thinkpad-hez sok köze nincs, konzumernek talán nem olyan rossz, de tuti hogy inkább vennék használtan T-t vagy X-et
-
piqla
őstag
Udv!
Errol a Thinkpad E420s-rol mi a velemenyetek?
-
soldi3r
veterán
válasz
buvartacsko #22352 üzenetére
köszi
akkor lehet bepróbálok egy 128-as samsungot a 96-os kingston helyett
-
Chaser
legenda
T60 kitakarítva, újrapasztázni csak a cpu-t kellett. Sokat nem változtak a hőfokok, kipróbáltam a tp fancontrolt-t is. Örömmel látom hogy akár 0-ra is le lehet venni a venti sebességet, kár hogy 1000/2000 rpm nem állítható be, a legkisebb 2700-2800 körül van.
-
Magnat
veterán
Bár nem teljesen Thinkpad specifikus a kérdés, de azért ide írom
Tud valaki ajánlani magyar billentyűzet matricát T400s-re? Olyan érdekelne, amin minden karakter raja van, nem csak a betűk. Vaterán van egy rakat, de sajnos fogalmam sincs, h kopásállóság szempontjából melyik a jó és méretileg sem ártana ha stimmelne..
-
soldi3r
veterán
válasz
buvartacsko #22350 üzenetére
nemtudom, hogy abban az időben volt e már ilyen
ssd miatt érdekel, ha támogatja a trimet, lehet nagyobbat/drágábbat veszek -
soldi3r
veterán
egy gyors kérdésem lenne, az X60s gyárilag támohatja az AHCI-t? (nincs kéznél, hogy megnézzem) ha nem, akkor ez megoldható lenne valahogy?
-
bronin7
csendes tag
Pár oldallal ezelőtt volt egy problémám a ThinkVintage Toolbox-al, ahol kifagyott a laptopom a teszt közben... A processzoros résznél.
Szerencsére közölhetem, hogy megoldódott a dolog, ki kellett cserélnem a hűtést, mert nem műkdödött rendesen, s emiatt túlmelegedett a proci.Köszönöm mindenkinek a tanácsokat és a segítséget!
-
lapa
veterán
el is felejtettem: van valakinek tutira működő leírása zender bios usb-ről frissítéshez? lehet egyátalán pendriveról updatelni, vagy kéne ub hozzá? wint nem telepítenék csak ezért.
-
lapa
veterán
válasz
soldi3r #22340 üzenetére
annyival egészíteném ki, hogy még nem bizonyított, hogy a corestore nem megy az x200 első slotban (mondjuk modbiossal). ez esetben elképzelhető lenne egy 1: corestore, 2: wwan, 3: rövid wlan.
mindenesetre a 2. slotban garantáltan megy, csak linux alatt elég sokat fogyaszt még a driver használaton kívül is. meg a bootolást még én se csináltam meg, de technikailag megoldható a winhez hasonló módszerrel. de majd erőt veszek magamon, csak le kéne bombáznom hozzá az 1 terás vinyót...
más: valakinek van ötlete hogyan tudok biost resetelni bioson kívülről a t43p-n?
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
[O]-[C]-[B] #22343 üzenetére
...bocsánat lehet félreérthető voltam. Az X200 Tablet-től felfele vannak olyan modellek amik újjal IS vezérelhetőek. De nem mindegyik modell.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #22338 üzenetére
please define "új modellek"
-
audi100td
nagyúr
válasz
[O]-[C]-[B] #22339 üzenetére
ja, de ennek igazából csak X-nél van jelentősége, T-nél csak akkor ha valaki nem éri be 1TB tárhellyel
-
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #22339 üzenetére
bár mondjuk olyan géphez, amihez van 2nd hdd lehetőség, ott én inkább bay-t használnék + ssd-t, a cd/dvd -t évente kb 2x használom
x60-nál meg gondolom wifi vesztéssel jár, talán x200-tól felfelé lenne érdemes? -
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
soldi3r #22335 üzenetére
Pontosan.
Már majdnem begépeltem audinak a commentet amikor olvastam amit írtál, ám nem akartam ctrl+c / ctrl+v-zni
A HDD-t meg ugye mindenképp benne hagynánk, hiszen azért teszünk bele mini SSD-t hogy az értékes tárterület megmaradjon, ellenben a gyors rendszerpartícióról sem akarunk lemondani. -
azbest
félisten
válasz
Chaser #22330 üzenetére
Matshita dvd-ram uj-852 Ata device
A benne lévő wifi kártya igaz pci-e szerintem, az nem fog menni a wwan slotban. Helyette nano usb N-es wifi mehet, amit már mutattam. A crystal hd meg a wifi helyére. Szerintem bios white list mod is kellhet hozzá.
(#22327) [O]--[B]: persze nekem is úgy rémlett, hogy csak usb-t tud a második a t60-ban, de azt hiszem a t61-nél sem nagyon láttam hivatalos leírást meg akár még model függő is lehet, de pl az én t61-esemiben rendes pcie a #2 slot is :)
-
cadeyrn
aktív tag
Kérdésem lenne Thinkpad Tablet userek felé: mivel ilyen még sosem volt a kezemben, lehet, hogy láma kérdésnej hangzik, de komolyan kérdezem.
Az X60, X200, X201 tablet verziói ujjal is taperolható (értsd: működő) képernyők, vagy csak stilussal? Illetve egy dolog, hogy esetleg működik, de mennyire távolítható el az ujjlenyomat? -
soldi3r
veterán
válasz
audi100td #22329 üzenetére
olvasgattam ez után egy kicsit
igazából bootolni még valóban nem lehet róla, de a win7-et elvileg rá lehet telepíteni, annyi a buktatója, hogy a boothoz mindenképp kell a hdd, mert arra teszi szükséges infókat egy 100 megás rejtett particióra, de a rendszer elvileg már onnan futna -
Chaser
legenda
De tüskesor volt, de fene gondolta hogy egy fémlap alá rejtik amin még van egy gumi réteg is. A 2. pcie porton is van tüskesor, tehát elvileg kivezetett. Most még a por eltakarja
-
Chaser
legenda
T60 billnek a csatlakozóját hogy lehet kioperálni? Manualban se találok ráutalást. Nem egy tüskesorba csatlakozik mint a T42-nél, hanem valami fém rögzítő fogja a lapon, de csavart nem is látok rajta. Magán a billen is van egy fémrögzítő csavarral, ami odafogja a kábelt, azt kellene leszedni?
-
Peter M
tag
válasz
audi100td #22329 üzenetére
Tudomásom szerint csak az új T/W #20 széria egyik foglalata mSATA képes, de ezzel elveszti a delikvens a WLAN vagy a GSM-et.
Nézegettem az mSATA meghajtókat, de irreális ár/méret arány (szokásos SSD-hez képest is messze drágábbak, Intel G2-esk vannak dögivel max 80 Gb-ig)
-
audi100td
nagyúr
válasz
[O]-[C]-[B] #22327 üzenetére
A WLAN helyére amúgy sem tudsz SSD-t tenni, mert nem mSATA-s a foglalat, max corestore mehetne bele, de az nem egy egyszerű történet, pl. bootolni nem is tudsz róla, onnantól kezdve meg olyan sok értelmét nem látom, főleg, hogy mennyi kompromisszumot kell kötni.
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
azbest #22325 üzenetére
Nem valaki, hanem ez így van.
Azért nem lehet miniPCI SSD-t tenni régi TP-ba mert az a miniPCI portok közül az egyik (3G modem) igazából egy USB2.0 hubra bekötött csatlakozó, a másik (WLAN) tényleges PCI expressz bővítőport.
Úgy szokták ezt áthidalni, hogy vesznek egy USB2.0-es (vagy ExpressCard) wifi kártyát, mert még a N-es wireless mellett sem szűk keresztmetszet az USB2.0 csatoló és akkor a WLAN helyére befér az SSD. -
azbest
félisten
válasz
Chaser #22323 üzenetére
itt találtam videót is róla... pont úgy van benne mint a t61-ben: [link]
Itt valaki azt írja hogy csak usb van a második slotban: [link], de azért hivatalosabb infó pontosabb lehet.
Nálam a sebesség miatt is van két ilyen usb-s wifi, nem akartam kísérletezni az "N"-es pci-e kártyákkal, inkáb külső pici megoldást választottam
-
azbest
félisten
válasz
Chaser #22323 üzenetére
Nos, a not upgradable az gondolom azt jelenti, hogy nincs odaforrasztva a csatlakozó a nyárka... az szívás.
A billentyűzetet levéve gondolom látszik hogy van e rendes kártyahely.. legalábbis t61-nél belátni oda.
Meg a másik lehetséges probléma, hogy van olyan pci-e slot, amin csak az usb van kivezetve például wwan modemhez. A broadcomnak teljes értékű pci-e kell. Legrosszabb esetben a wifi helyére kell tenni.
A noti type-ja talán jobban meghatározza hogy milyen alaplap van benne. Bár nem tudom erről találni e részletes listát.
Nézem thinkwikit: mindkét fajta wwan kártyánál usb id-ket ír, szal azok valójában usb-sek. Tehát nem biztos hogy igazi pci-e slot a #2. Az #1 slot biztos teljes értékű, mert a wifi pci-e kártya. -
Chaser
legenda
válasz
azbest #22321 üzenetére
Magaa bill érdekelne, a csatlakozó most nem lényeg.
Thinkwikin néztem ezt T60-ról:
MiniPCI Express slot 1 with one of the following:
None (empty, WLAN upgradable)
Intel PRO/Wireless 3945ABG Mini-PCI Express Adapter
ThinkPad 11a/b/g Wireless LAN Mini Express Adapter
ThinkPad 11a/b/g/n Wireless LAN Mini Express Adapter
MiniPCI Express slot 2 with one of the following:
None (empty, not upgradable)
Verizon 1xEV-DO WWAN Adapter
Sierra Wireless HSDPA WWAN
Eszerint 2 minipcie csati van a gépben, annyira nem ismerem ezeket, de a hűtő mellett van egy üres hely, gondolom az lesz az üres. Ebbe raknék crystal hd-t, mást kell nézni v biztos menni fog? -
Minstrel
senior tag
Ha egy gép azonosítójára nem ad ki semmit a Lenovo oldala az mitől lehet? Lopott, átírták, vagy csak törölték az adatbázisból?
-
Chaser
legenda
Ha veszek egy dvi-s dokkolót a T60-hoz, ahhoz ugye jó a gép töltője is, megegyezik a csati? Mert látom egy másik kalap modellhez is jó, pl T61, T400, T500, stb.
szerk: Látom jó, thx
-
azbest
félisten
-
azbest
félisten
válasz
Gondwana #22309 üzenetére
Jaja, ahogy utánaolvastam gyakorlatilag ez annyit tesz, hogy retail-ről oem változatra vált a lemez így elfogadja az oem kulcsot.
Nekem a 7 usd határeset
analóg tv, dvb-t, wifi (ap módot nem tud a beépített), egér, voip telefon (+ bill az ps2), náha kell pendrive vagy más isDokkolóval most éppen jó a mennyiség, de lesz egy 7 porrtos hubom is, még akkor rendeltem amikor nem tudtam hogy lesz dokkolóm
-
Gondwana
addikt
válasz
ps_feri #22307 üzenetére
(Előrebocsátom, ez nem warezolás, hivatalos Lenovo fórumokon szerepel hasonló leírás)
Fogsz egy eredeti XP telepítőlemezt, felmásolod, és kicseréled benne a setupp.ini-t egy Lenovo OEM verzióból származóra (én a T60-am magzar XP-jéből csináltam így az angol telepítőt), majd pl. Nlite-tal iso-t főzöl belőle. Ez a telepítő símán elfogadja a gép alján lévő COA szériaszámot. (Van mód arra is, hogy a szintén közkézen forgó - google báris gyorsan kidobta - OEM SLP kulcsot is elfogadja). Nagyon hasonló módszer létezik Win7-re is, semmiféle loaderekkel meg egyéb fekete mágiákkal nem kell hozzá foglalkozni.Szerk.: Magnat: a dokkolókon meg van még 3-4, egyébként meg akinek a 7 USB sem elég...
-
Magnat
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #22292 üzenetére
Dehát még a T60-on meg a T400-on is 3 van...
-
ps_feri
csendes tag
válasz
azbest #22305 üzenetére
Többféle T modellhez szokott lenni azonos készlet. Az XP telepitő például megvan nekem. Viszont az a különbség, hogy ha MS "lemezt" használsz, akkor kéregeti a serialt, ez meg szépen feltelepül és működik. Legalábbis XP esetén így van. Ezért érdekelne a laptophoz járó lemez elsősorban.
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Gondwana #22303 üzenetére
Na. ettől tartottam, hogy átveszik a menő, trendi piaci divatot és beállnak a sorba. Anno én is Acerral kezdtem, pont az egy év garancia után szépen tönkrement ez-az. Kijelzőcsere, billentyűzetcsere. Azóta ez a márka nálam tiltva van. Megnéztem volna ezt a Lenovo kamiont is, de nem fogok Budaörsre 100 kilométert autózni, ráadásul ránézésre nem egy nagy szám. Ezt az egész bemutatót valami kisebb teremben kellett volna megtartaniuk Budapesten. Bár így legalább a leendő vásárlók megnézhetik, milyen a tájkép a kijelzőn. Amúgy sem tudok új gépet venni, a tükrös kijelzős gagyik meg eleve nem kerülnek be a háztartásba :-( Ergo minek is érdekelne az egész.
-
Gondwana
addikt
Lenovo hozott egy megmondóembert az Acertől, hogy megmondja, hogyan kell consumer notebookot gyártani.
Röviden: ha nem rohad le a garancia lejárta után, miért is venne bárki újat? -
ps_feri
csendes tag
Urakok! Valakinek nincs itt a fórumon Win7 Professional telepítőkészlete T sorozathoz? Nagyon sokat segítene, ha írna egy privát üzenetet. Az IBM szoftver részlege nem válaszol, garancia meg már lejárt, tehát nem küldenek hivatalosan. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest