- Fórumok
- Notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-10 10:28 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
HDD: nincs
SSD: lehúzva sem változik a helyzet
ODD: szintén
RAM: 2 modul van benne, de egyikkel sem indul normálisanTanácstalan vagyok. Most is erről a gépről írok. Ha megvárom, hogy elinduljon, akkor hibátlanul üzemel.
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
Sziasztok!
Találkoztatok már az alábbi problémával:
T400 minden előjel nélkül egyszer csak úgy indul el, hogy csak 5-10-15 perc után jelenik meg a Thinkpad logo és addig csak a ledek világítanak, de látszólag nem történik semmi. Utána minden a legnagyobb rendben.

-
!Overdose!
őstag
Sziasztok!
Hogy tudok teljes bizonyossággal meggyőződni arról, hogy az akkumulátor romlott el egyik napról a másikra vagy a gép nem tölti? Az alany egy T400.
-
!Overdose!
őstag
Igazad volt, nem volt a helyén, hanem becsúszott a foglalat alá. A problémát az okozta, hogy az SSD műanyag tokjának oldalai nem pontosan merőlegesek az aljához és a tetejéhez viszonyítva. Így a gyári keret feszült az SSD-n. Lebontottam a gép felső burkolatát és úgy illesztettem be az SSD-t a foglalatba.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!

-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Kingfast 32Gb SSD-t az X41 Tablet-be, mert a gyári HDD végleg megadta magát. Kicseréltem, de rögtön problémába ütköztem, mert a Win7 telepítő nem látja. A BIOS kódolt, így csak az F12-re bejövő boot menu-ben tudtam megnézni, de ott sem látja a gép.
Valakinek ötlet?
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
A különböző típusokhoz különböző Power Manager is készül? Írtátok, hogy tökéletesen működik Win 8 alatt, de nekem fel sem települ az X41T-re.
Linkelnétek egy biztosan működőt? -
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy tervben van egy kijelző nélküli T60 készítése. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- a WLAN antenna vezetékét, ha elvezetem a ház belsejében az működőképes megoldás lehet-e vagy feltétlenül kell a végekre a gyári megoldás?
- a kijelzőt egyszerűen lehúzom és kész vagy kell valamit kötözgetni?
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
Csak azért kérdeztem, mert nekem volt ilyenem és bár a kevés szabadidőm miatt sajnos nem végeztem komolyabb teszteket, de úgy gondolom, hogy az 1X-es sebességű PCI-E nem olyan súlyos probléma, mint amilyennek elsőre tűnik. Cserébe olyan funkciók is elérhetőek lehetnek, ami valakinek fontosabb. Például DirectX és egyebek.
-
!Overdose!
őstag
Ha 64 bites CPU van benne, akkor minden további nélkül.
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
A smartservice-t szokták ajánlani.
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
Használ valaki X41 Tablet-et Win7-tel?
Újratelepítés után sem audio, sem video driver-t nem talál az SU.

-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
T60-ból sem túl gyakori az IPS ám, mellesleg az volt az utolsó IPS panelos T.
simonjoe: Ezt előre megmondtuk volna.
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
Tegnap előtt óta nekem is.

-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
Tud valaki eBay-nél gyorsabb forrást 9 cellás akksira T400-hoz?
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
És ha kijelzőt cseréltek?
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
Lecserélném a T60-at egy ATI-s, WWAN-os T400/T500-ra. Tud valaki jó vételt?
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
Belőlem egyébként a jó szándék beszél és végképp nem akarok a zsebedben turkálni, de szerintem rossz úton jársz. Volt egy rossz döntésed (SL500), amit tovább erőltetsz (szervizben javíttatás, esetleges CPU upgrade). Én a helyedben így hagynám a gépet ahogy van és gyűjtögetnék valami komolyabbra. Mellesleg a szervizben nem 2k-ért fogják megjavítani neked a mikrofont.

-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
Most mesélte a kollégám, hogy tegnap felrobbant egy akkupakk a polcon. Sanyo cellákból állt. Az a szerencse, hogy még munkaidőben történt, különben nagyobb baj is lehetett volna belőle.

-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
Léteznek még bőven garis T400/T500-ak.

-
!Overdose!
őstag
Nem tudom, sosem volt rajta XP és szerintem már nem lesz egy gépemen sem...
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
Azt írtam, hogy úgy néz ki, hogy elviszik a gépet, de sajnos nem vitték el. Hogy őszinte legyek meguntam, hogy legalább 50 privit váltottam különböző emberekkel, de csak egy konkrét ajánlatot kaptam, aki később visszalépett.
Ha cellpetinek kell a P8400, valamelyikőtöknek a DVD író és Gondwana vinné a hűtőt, akkor leveszem a Vateráról.
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- (kiemelt téma)
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Linkelnétek egy biztosan működőt?