- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
FoxiestFox #120698 üzenetére
Sőt, asszem egy sima Ctrl+Esc is megfordítja.
-
-
carr
őstag
köszi, megvan. FN+F1 lett a megoldás asszem.
-
-
carr
őstag
Hi all, long time no see. Eladtam az IdeaPad vettem egy újabb TP. Hogy a rákba' lehet belépni a biosba? A485 a kicsike.
Edit.
Enter, f1, f2, F10 semmi -
Egyáltalán nincs már olyan TP, amin vannak multimédia kombók, mint régen az fn+nyilak?
-
nggabi
félisten
válasz
simonjoe #120675 üzenetére
neked nem dobál néha fan errort a kütyü?
vettek 4k monitorokat, ugyanúgy villog
de van olyan t14 konfig ami csak össze lett dugva az universal dokkal és a tré samsung monitorral és meg se nyikkan, megy szépen villogás nélkül. úgy látszik a megoldás az lesz h nem lenovot kell venni irodába.
-
válasz
FoxiestFox #120687 üzenetére
Ja, és még büdös is
-
-
-
válasz
FoxiestFox #120676 üzenetére
Az is jó, de én clin ablaktisztító+mikroszálas kendő.
Bútortisztítót, meg az autó műszerfalápolót felejtsétek el, mert gusztustalan lesz tőle a gép! -
-
Urak!!
Ti mivel takarítjátok a készülék házakat?? Ritka kényes anyagból készültek. A P53 sem volt semmi, de az X1 Carbon anyaga gyalázatos.Próbáltam már bútorápolóval, matt műanyag ápolóval (talán még ezzel érem el a legjobb eredményt), tökéletes semmivel sem lesz, biztos van valami módszer a tisztításukra.
-
válasz
yodee_ #120671 üzenetére
Akkor már volt benne cserélve ez-az, mert az alján látható adatok alapján teljesen alap konfig.
Tim gyorsabb volt.
De akkor a lap is cserélve volt. -
yodee_
őstag
válasz
FoxiestFox #120670 üzenetére
Jelszó nincs, szerintem nagyon szép állapotban van. IPS, ATI VGA-s, 3 giga ram, ujjlenyomatolvasó
-
-
yodee_
őstag
válasz
donjohnson #120668 üzenetére
Gyűjteménybe esetleg?
-
yodee_
őstag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy lenne e akit érdekel R60as masina. Szép állapotban. -
vicze
félisten
válasz
ughhh #120665 üzenetére
Hát a X270-ben jó sok AVX512 van...
Utcsó BIOS aug 9., mondjuk elég csunya biztonsági hiba kellett legyen, hogy 1 évvel suppprt lejárta után kiadtk hozzá egy BIOS-t.Nem minden driver van a kernelben pl. nV, de van jó pár más is.
Kifejezetten új HW-nál van külső.
Ez X270 korú gépnek már nem számít. -
moleculez
veterán
X270 most közönséges Manjaro + KDE Plasmaval fut. Hagyjam ahogy van, vagy vannak driverek amiket érdemes telepíteni Linux alatt? Most egész jól működik, de Ti csak jobban tudjátok.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
donjohnson #120590 üzenetére
És ehhez milyen vudu varázslatot kell elkövetni? Megnyitom az intel graf. vezérlőpultot (akksiról) 48p Hz-et jelez ki, átállítom 60 Hz-re (alkalmaz, megtart), tápcsati rádug, lehúz, visszaugrik 48 Hz-re...Ok, megvan, az enegiaellátásnál még le kellett tiltani külön is a megjelnőfrissítés-váltást az akkumulátoros üzemnél.
-
Dr. Akula
félisten
-
DeFranco
nagyúr
Bent a munkahelyen van (lesz) usb-c-s dokk, ott ha kell, tudom tölteni, útközbenre meg praktikusabb lenne egy GaN töltő a böszme gyári helyett, bár ott meg a hatótávval nem vagyok kibékülve.
Különösebb problémám nincs vele, csak egy újabb eszköz, korlátozott hasznossággal, így is van otthon két azonos szabványú (kockafejes) töltő a két lenovohoz (egyik beépítve gyerekszobába, a másik liberó) meg egy eltérő a fujitsuhoz.
-
Bogyi007
veterán
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Bogyi007 #120658 üzenetére
"és talán SSD-re váltást is eszközölnék"
Az legyen az 1.! Semmivel nem tudsz nagyobbat dobni a sebességérzeten. Tehetsz bele amilyet akarsz, SSD-t főleg (azért SATA portba ne M.2-eset), és elvileg RAM is bármi jó bele ami hasonló paraméterekkel bír mint a gyári. Ha biztosra akarsz menni, jellemzően Kingstonnal szoktak boltokban bővíteni.
-
Bogyi007
veterán
Sziasztok! 1 hónapja vagyok Thinkpad tulajdonos, használtan vettem egy X260-os gépet Szegeden a Laptopokolcson oldalról. Annyi limitálás van benne hogy a billentyűzete ki van kapcsolva, mivel az hibásan működött. 29990 forintba került, ezért az összegért persze SSD nincs (500 GB HDD járt hozzá) és csak 4GB DDR4 Ram van benne - a billentyűzet miatt egy Usb-s Dell billenytű járt még mellé és 1366x768-as IPS kijelzővel van szerelve.
A belső aksi kb 2 órát bír el, külső akkumlátort tervezek beszerezni hozzá, valamint később a Ram cserélését 8 vagy 16 GB-ra és talán SSD-re váltást is eszközölnék. A billentyűzet cseréjét nem tervezem mivel sikerült beszereznem a Shein oldaláról egy kicsi kompakt BT-os vezetéknélküli billentyűzetet, ami nagyon jól használható.
Előtelepített Windows 10 Pro járt hozzá, mellé telepítettem Linux Lubuntu 22.04.3-as reverziót.
Lenovo oldaláról letöltöttem az update alkalmazást és ezzel minden naprakész a gépen
(driverek, bios stb.)Amit tudni szeretnék: DDR4 Ramot és SSD-t csak sajátot tehetek bele ami a Lenovo Támogatás oldalán az alkatrészek között fel van sorolva vagy bármilyen más is lehet?
-
Paker77
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e,de egy kis segitségre lenne szükségem.Adott egy t430 aminek tönkrement a kijelzője,legalábbis azt hiszem.Bekapcsolás után sűrü viszintes csikok jelentek meg rajta,eleinte ment egy ideig és aztán csikosodott be a végén már mindig csikos volt.Kipróbáltam másik laptopban ott is ugyanezt produkálta tehát elvileg kijelző hiba.
Rendeltem egy új kijelzőt,beleraktam a t430-ba szépen indult,windows10 betöltött majd kb 2perc múlva elkezdett kifehéredni a kijelző látszólag lefagyott a gép,az egér nem reagált,de a winyó müködött.
Újrainditás,most már a töltöképernyőnél csinálta ugyanezt.Újraindít,biosba belépek kis idő mulva ott is ugyanez a tünet.Kikapcsoltam a gépet kb egy órára,majd be és megint először eljutok a windowsba,de 1-2 perc múlva ugyanaz a tünet.
Az új kijelzőt a másik laptopba téve gond nélkül müködik.Már mindent kipróbáltam,volt ramcsere,másik slotba is.Hűtést kipucoltam újrapasztáztam,Bios reset,elem kivétel,lvds csatlakozások ellenőrzése nem laza egyik sem.Hdd csere.Külső monitorról tökéletesen működik.Kijelzőt bármilyen szögbe állitva nincs változás és ennyi.Tanácstalan vagyok,ha valaki tud segíteni azt megköszönném. -
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #120650 üzenetére
40A9-et már általában elég olcsón kapni (<20K), akár dupla FHD-t is tud, USB-ket, LAN-t, audio dolgokat is. 60W-ig ad áramot. Mivel Lenovo, így a bekapcsoló gombja is működni fog.
#120653 DeFranco : Az miért jó, ha a laptop saját tápjával hajtod a dokkot?
Én azokhoz mindig külön tápot használtam, így nem kellett kibontani, amikor a géphez vinnem kellett a töltőjét is.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #120652 üzenetére
Jep. Töltővel cakk-pakk 15k-ért szórják őket, de 10k-ért is vettem már.
Amúgy vettem thinkpad dokkot is már ennyiért szintén töltővel, de az a piaci ár alatt 70%-al esett be, szóval az egyedi deal volt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FoxiestFox #120652 üzenetére
Ahhoz akkor plusz egy töltő... amúgy triggered vagyok a dologra, nekem is lehet hogy aktuális lesz valami C-s dokkoló, de akkor már jó lenne ha a lapos saját tápjáról tudnám etetni a dokkot...
(csak épp fél napot késtél a kérdéssel, most rendeltem tsetse lenovo táskát a játszós keretemből)
-
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #120650 üzenetére
Ha a 3rd party dolgokat kivesszük akkor tutira a WD15.
-
Melyik lenne a legolcsóbb C-s dokk X395-höz, ami tudja a kövi alap dolgokat?
- 1db FHD kijelző (displayport vagy hdmi tökmindegy)
- 2 USB
- esetleg audio jack
- töltse a notitNem kell feltétlen Lenovo dokknak lennie, egyéb random USB dokkoló is érdekel, ami tudja ami nekem kell.
-
lanszelot
addikt
válasz
donjohnson #120648 üzenetére
Való igaz.
Úgy emlékeztem ide küldtek.Más: github -on találtam, ha valakit érdekel - [link]
Széria számot és model infot lehet megváltoztatni vele.
Nem próbáltam, nekem nem kell. -
Tikakukac
titán
válasz
lanszelot #120646 üzenetére
Az egy másik topik. Teljesen különálló másik topik. Ezért írtam, amit írtam.
Őszintén szólva itt most van vagy 3 thread amibe szerintem te írtál vegyesen kaptál is itt-ott választ, majd a verdiktet is beírtad ide-oda, csak egyik sincs a jó helyen, egyben meg végképp nem. Mondjuk egy ilyen RAM kérdés pedig konkrétan google első találat btw
-
lanszelot
addikt
válasz
Tikakukac #120644 üzenetére
Ejnye. Nem értem miért ez az ellenségesség.
Az alaplapban kezdtem, és ide küldtek onnan.
Ide írtam, és itt próbáltak is segíteni.
Tehát jó helyre írtam.Ram: pl az ilyen válaszok - "a figyelj még, hogy az 1Rx8, 2Rx8-at ne keverd!"
Ezek elég jól megkevertek. Még a gyártók honlapjai is össze vissza írtak , pl kingston asztali pc-be való ram-ot ajánl.
Ha sok hamis infót kapok nem tudom mi valós, és más sem.
Pont ezért osztottam meg a tiszta választ.És mindig vissza megyek, hogy megosszam ha sikerül megoldani, ha más hasonló problémával kerül szembe akkor legyen neki válasz.
-
Tikakukac
titán
válasz
zsolti75 #120641 üzenetére
Annyira mondjuk nem
donjohnson: Egy totál másik topikba ír emberem, és ide beír, hogy megvan a válasz a kérdésére, amit nem is ide tett fel, előzmény zero. Hogy mivan?
lanszelot: Az addig okés, csak nem tudom feltűnt-e, hogy 2 totál külön topikot kezelsz úgy, hogy semmi kereszthivatkozás. Nyilván totál atom fingja sem lesz senkinek arról, aki nem olvassa a másikat, ha te csak ide simán beírsz
Nem mellesleg a RAM kérdésre mielőtt te megválasztoltad volna magadnak már előtted is megtették ezt. Mondom, itt valami nem stimmel ezzel a fórumkezeléssel
-
lanszelot
addikt
válasz
ricsip #120637 üzenetére
Tessék a cikk: [link]
Tikakukac: majdnem mindegyik Lenovo-val működik, de az enyém T450-es
Vannak Lenovo-k amiknek máshogy is lehet, de ez tuti.zsolti75: a ram-ot is magamnak kellett megválaszolni, és azt is beírtam mikor meg lett.. Semmi rosszat nem írtam, nem tudom miért kell így.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #120639 üzenetére
Én vagy szutykos vagyok a keresővel és szemmel is, de vesszek ha itt látok BIOS pass problémát.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Több mint 1 hónapja írtam a Password protected BIOS miatt.
Tegnap sikerült leszedni.
Nem volt nehéz, csak jól utána kellett nézni.
Ha valakinek hasonló gondja van már tudok segíteni.
A programmer -t kellett megvenni /£10 CH341A/ a többi ingyenes. -
válasz
donjohnson #120632 üzenetére
nincs letiltva semmi, külső USB-s bill-touchpad kombóval csak a tapipad része megy. Annyira falhozb@..sznám már, (X1 Carbon) Volt valami frissítés és összeomlott.
-
Sziasztok!!
Milyen program, meghajtó telepítése viszi el a billentyű, az egérpad és a trackpoint működését??
-
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot #120629 üzenetére
No, meg van hogy miért nem megy vele:
"
1Rx8 means it is a single-rank module and 2Rx8 means it is a dual-rank module module. Rank is a data block which is 64 bits wide without Error Correction Code (ECC) created using some, or all of the memory chips on a module. The x8 in them specifies the number of banks in the memory module. Higher the number of banks, the fewer the chips in the memory module, the better the reliability and power consumption.
Compatibility is generally not an issue in most cases. But you should go through the motherboard manufacturer's guide of supported RAM modules just to make sure if they are compatible or not.
Coming to the PC3 and PC3L part, PC3 RAMs requires an operating voltage of 1.5V whereas PC3L requires an operating voltage of 1.35V. The 'L' in PC3L signifies Low Voltage. So using PC3 RAM in a PC3L RAM slot will not provide it sufficient voltage and it will fail to operate. On the other hand using a PC3L RAM in a PC3 RAM slot may damage it due to overvoltage. So PC3 and PC3L RAMs are not compatible with each other.
So in short 1Rx8 PC3L 12800S and 2Rx8 PC3 12800S RAMs are not compatible with each other. But if it is only the 1Rx8 and 2Rx8 in concern, they may be compatible with each other"Tehát a Lenovo ThinkPad T450 'low voltage' azaz 1.35V ramot kezel. Tehát nekem PC3L kell.
-
lanszelot
addikt
-
moleculez
veterán
“-IT support miben segíthetek?
-Hát így villog a monitor.
-Lássuk csak, CGA monitor?
-Nem, saját.” -
válasz
donjohnson #120621 üzenetére
Sör + lan party crt-ken? Lec gó
-
válasz
donjohnson #120618 üzenetére
Ja az szinte biztos, játék+munka közben fórumozok
Bocsi! -
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #120617 üzenetére
"CRT beállításaiból egység user kb a felsorolt kerek beállításokat fogja látni kis kontinensünkön,"
Te meg azt nem érted meg, hogy ez nem igaz. Sajátomon is volt 59,94 anno, itthon vett sima LG monitor. Az hogy a VGA driver elrejti esetlegesen az opciókat, nem azt jelenti, hogy a monitor nem tudja. Mivel tudnia kell, mert nem adott régiókra gyártják a készülékeket és mind univerzálisan 50/60Hz-t tud.A villódzás(kikapcsolás) továbbra is bármilyen frissítés váltástól van, nem attól, hogy miről mire váltasz, pont ahogy a felbontás váltás.
De pl. egy US-ből importált gép US beállításokkal simán lehet látható, mert ott opció. Még egyszer nem a monitortól fog függeni, hanem a SW-től.
-
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #120617 üzenetére
akkor csak félreérthetően fogalmaztál, bocs.
-
válasz
donjohnson #120616 üzenetére
Eh már uncsi magyarázni ugyanazt, kicsit autistának tűntök ma mind, vagy kisgyereknek aki még szó szerint ért mindent.
A CRT igen, tényszerűen a leguniverzálisabb kijelzőtípus ever (ezért is szeretem), felbontás és képfrissítés szempontjából is, én arra kívántam utalni már hetvenötödjére (tényleg nem ért ennyit az egész, bár szeretek hülyeségeken is vitakozni most hogy 10/10-re felújítottam és modoltam ezt a cukiságot) hogy a CRT beállításaiból egység user kb a felsorolt kerek beállításokat fogja látni kis kontinensünkön, mert ennyit enged neki látni a vga driver, tehát nem fogja tudni másra tekergetni, nincs is rá szüksége, nálunk villódzni sem fog semmitől sem, és még csak tudni sem fog arról, hogy éppenséggel Hz-enként tologathatná a hsyncet és vsyncet. -
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #120613 üzenetére
az előbb még olyat állítottál, hogy "ezt te nem fogod 59-re állítani, se 49-re".
pontosan 49-re nyilván nem, van még mögötte néhány tizedes jegy."PC-n a 90-es évek óta kb annyit csinálhat a user, hogy 60-70-75-85-90-100-120-160-200 Hz, a köztes elég ritka,..."
az 59 és a 60 beállítható, és van köztük különbség.
a többi köztes is beállítható ha nagyon akarod. van köztük különbség. nem 5 Hz a pontossága egy crt monitornak ha erre akartál utalni. -
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #120611 üzenetére
"A lényeg nagyon leegyszerűsítve, hogy ezt te nem fogod 59 Hz-re állítani, se 49-re.
PC-n a 90-es évek óta kb annyit csinálhat a user, hogy 60-70-75-85-90-100-120-160-200 Hz."
A monitorok megfeleltek az összes szabványnak régiótól függetlenül. Pl. Japán ketté van osztva, egyik fele 50Hz másik meg 60. Nincs régió függő monitor.
Minding ott volt az opció az 59,94-re, max. neked valami elrejti a VGA driverben, ezt lehet unlockolni és a monitorod tudni fogja.Gyakorlatban CRT-t pont arra állítod, amire csak akarod, amíg az elektronikája megeszi, próbáld ki ha nem hiszed.
-
válasz
donjohnson #120612 üzenetére
De én értettem, de ez itt nekünk EU-ban nem tökmindegy?
-
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #120611 üzenetére
szerintem meg még mindig nem érted, mert nem találkoztál azzal a hibával ami miatt létrejöttek ezek a 9-es végű beállítási lehetőségek.
-
válasz
vicze #120609 üzenetére
Vágom, van itthon egy-kettő, az asztalomon is.
A lényeg nagyon leegyszerűsítve, hogy ezt te nem fogod 59 Hz-re állítani, se 49-re.
PC-n a 90-es évek óta kb annyit csinálhat a user, hogy 60-70-75-85-90-100-120-160-200 Hz, a köztes elég ritka, ha úgy adja ki az adott monitor.
Nekem a nagy Diamondtron 1600x1200 85Hz-en a legjobb, a pici Sony Trinitron 800x600 85-ön. -
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #120605 üzenetére
"PC-s CRT-k kerek frissítéseken működnek"
Ezt rosszul tudod. (Eleve a képfrissítés ugye nagyon nem úgy működik.)
A különböző képfrissítések elsősorban a hálózati frekvenciák miatt olyanok amilyenek. A 50 és 60 EU US különbség volt, de mivel NTSC 29,97Hz-je(a színkódolás megoldásuk a legnagyobb hülyeség a világon) miatt lett a progresszív 59,94Hz, a PAL meg 50Hz maradt a hálózat miatt.Mikor digitálisra és progresszív scanre váltottunk akkor sok problémát meg kellett oldani, és a legacy TV interlaced frekvenciákat is támogatni kellett, hogy ne legyenek képhibák. Ezért van a csodás 59,94, 29,97, meg a csak ripekben megtalálható 23,976.
-
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #120605 üzenetére
nem európában hanem ahol ntsc szabvány volt, például usá-ban. bankautomaták, ipari pc-k, amiknél lusták voltak kicserélni a kijelzőt. ott ha beállítod hogy kereken 60 Hz és a tápcsatlakozó vagy valami nincs földelve, akkor saját szemmel látható hullámok lesznek a képen. ha meg beállítod hogy 59 Hz akkor eltűnik. nálunk 50 Hz-es áramhálózat van, nem zavar bele. nálunk állíthatod kereken 60 Hz-re.
-
bzolika10
aktív tag
válasz
peti_s #120594 üzenetére
Bár már meg lett oldva a hiba azért én is hozzáfűznék valamit. Ezt nem csak vonaton csinálta nálam a T470, hanem simán egy kihúz bedignál is. A négyzet csatin és az USB-C PD csatin keresztül is. A frissítési frekvencia módosítása nálam is megoldotta a problémát. Ugyanakkor valóban vonaton a legfeltűnőbb, ahol sokszor elmegy az áram amikor a vonat fázishatárhoz ér. Ilyenkor a vonat általában leengedi az áramszedőjét, hogy a 2 fázist ne zárja rövidre egymással. Egy ilyen procedúra sebességtől függően 10-60s-ig szokott tartani. Akkor még zavaróbb, ha kontaktos a fűtési fővezeték, mert akkor konstans villog a képernyő.
-
HSM
félisten
válasz
ricsip #120595 üzenetére
"A filmes világból jövő 23,97 ill. 25,0 / 30 fps-hez van köze?"
A filmes világból jövő 24, 25 és 30 FPS-hez szorgalmasan kell(ene) kapcsolgatni ezeknek megfelelő (egész többszörös) frissítési frekvenciák között. Sajnos sokszor ehhez vagy ritka igényes, drága monitor, vagy szorgalmas egyedi felbontás/frissítés gyártás kell.
Szerencsére a mai adaptív zsinkron képes monitorok már lényegesen rugalmasabbak ezen a téren, mint a néhány generációval ezelőttiek.#120596 FoxiestFox: A T480s is 50 és 60Hz-et engedett választani. Az AMD-s T14 Gen1 pedig 48Hz-et és 60-at. Ez egyébként szvsz hasznos is, ha nem villog miatta túl gyakran.
#120597 ricsip : "amd féle idióta beragadó órajel bug"
Nincs ilyen AMD-féle bug. Nem szabványos időzítésű 144Hz-es monitor viszont annál több, ami feltekeri a Radeonok memória órajelét. Nem kell levenni 143Hz-re, csak csinálni egy szabványos időzítésű 144Hz profilt, és ha bírja a monitor és a csatlakozás is, akkor vissza fogja venni a memória órajelet 144Hz-en is. Nekem is csökkent órajellel hajtja a 1440P-s 144Hz monitorom az asztali 6800XT-s Radeon, ennél a monitornál normálisan állították be a 144Hz-et gyárilag (Acer VG271UP). -
válasz
donjohnson #120604 üzenetére
PC-s CRT-k kerek frissítéseken működnek, úgyhogy ez nem áll meg
Van régi PC-m crt-vel és a W701-et is rá szoktam kötni, kis Carmageddon crt-n az igazi -
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest