- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donjohnson #120616 üzenetére
Eh már uncsi magyarázni ugyanazt, kicsit autistának tűntök ma mind, vagy kisgyereknek aki még szó szerint ért mindent.
A CRT igen, tényszerűen a leguniverzálisabb kijelzőtípus ever (ezért is szeretem), felbontás és képfrissítés szempontjából is, én arra kívántam utalni már hetvenötödjére (tényleg nem ért ennyit az egész, bár szeretek hülyeségeken is vitakozni most hogy 10/10-re felújítottam és modoltam ezt a cukiságot) hogy a CRT beállításaiból egység user kb a felsorolt kerek beállításokat fogja látni kis kontinensünkön, mert ennyit enged neki látni a vga driver, tehát nem fogja tudni másra tekergetni, nincs is rá szüksége, nálunk villódzni sem fog semmitől sem, és még csak tudni sem fog arról, hogy éppenséggel Hz-enként tologathatná a hsyncet és vsyncet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- OLED monitor topic
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest