Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tototos
üzenetére
P14s G5 8840-el nagyon jó kis gép, én csak a "szokásos 45%-os kijelzővel láttam, az nem nagy durranás, ha belefér a 100%-os vagy az oled, akkor azzal válaszd!
A P1 teljesen más kategória, árban is meg méretre is.
A felépítése csaknem ugyanaz mint a P14s, unibody ház, kompozit fedlap, alu lemez alsó fedél, de 16"-os bő fél kilóval nehezebb, és intel H-Cpu.
Nekem volt G4-G5-G6-G7 is, legutóbb egy G6 volt nálam egy RTX 3500-al és zavaróan meleg volt, az ölben használatot el lehet felejteni, még úgy is ha csak szöszmötölsz rajta és az nvidia be sem indul. Ha asztaliként lesz használva akkor teljesen oké.
Én a 14s-t vinném amd-vel.
A G6-os Lunar és Arrow-Lake U Intel ami jó lett, de ez nincs a listádon. -
válasz
lezso6
üzenetére
Már évek óta nem sikerült a notebookcheck-nek eltalálnia a power limitet. Inkább előveszem a hw-infót és megnézem magam.
Ha továbbra se hiszel se nekem, se a lenovo cikkszámoknak, akkor feleslegesen küzdök.
Igen lehet eltérés a power-driver teljesítmény beállításoknál, de nem nagy mértékű, mivel az áramkörök és a hűtés is ugyan az.
G1 G2 G3 (ugye amd-s G3 nem volt) tök egyforma. A G4-nél az amd egyforma, az intelnél viszont a P16s G4 teljesen más konstrukció lett: Kétkörös hűtés, más alaplap, más a C és a D-cover. Jobban hasonlít ez utóbbi a P16v-re mint a T16-ra. -
-
válasz
Tim82
üzenetére
Hivatalosan sajnos nem.
Én egy időben a Francia Lenovotól vásároltam és könnyedén hazajött csomagtovábbítóval, de volt egy változtatás pár éve. Konfigurálod a gépet, berakod a kosárba és az utolsó lépésnél, mikor a címet adod meg, írja hogy csomagtovábbítóba nem szállítanak.
Meg lehet próbálni, hátha nem ellenőrzik.
Egyébként a Mailboxde szuper, már kb.20-30 csomagom jött velük, van hogy gyorsabb és olcsóbb, mint direktbe a DHL -
válasz
Szerpentin
üzenetére
Ennek a magyar megfelelője ezek:
21RX0010HV
21RX0013HV
21RX000XHV
21RX000YHV
Az árukeresőn találsz boltokat -
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezek ilyenek.
Piaci rés: lehet gyártani méretre szabott mikroszálas kendőt, meg szilikon tokot ultrabook-okra
-
válasz
Surfym@n
üzenetére
P1 sorozatból nekem a g4-es tetszett a legjobban, g2-es is jó vétel lehet ha szép és jó áron van, főleg ha oled.
Típushibák? Ebben a korban már bármi lehet. Az unibody házból szoktak kiszakadni a menetek, a középső fedélcsavar anyája leszakadhat az alaplapról, valamint az usb csatlakozók hibája gyakori.
A fedlap sokkal gyengébb a vékonyítás miatt, ezért ha táskában hurcolták, valószínű billnyomos lesz a kijelző.
Minden miniatűr a gépen, nagy odafigyeléssel kell szerelni.
A P53-al egy árban mennek, ha nem cél a hordozás én inkább azt választanám. -
-
-
válasz
FLD1987
üzenetére
Annak jónak kell lennie.
Töltsd le a drivert, csomagold ki valahová,
az eszközkezelőben töröld a modemet az illesztőprogrammal együtt!!!
internetet kapcsold ki!
Újraindítás után meg kell jelennie az eszközkezelőbe és manuálisan kell telepíteni a letöltött drivert. (Ha magától talál hozzá a windows, akkor ismét eszköz eltávolítás driver törléssel).
1.2.0.23-as driver legyen rajta, a windows driver frissítést pedig le kell tiltani. -
-
válasz
Reggie0
üzenetére
Pedig épp most érett be a heterogén koncepció, és úgy kezd működni, ahogy már 3évvel ez előtt kellett volna, mármint ha kicsi a terhelés akkor az ulv magok dolgoznak, és simán 20+órát lehet netezgetni vagy videózni, ha meg teljesítmény kell, ott a 4db gyors mag, és simán jobb számokat hoz mint egy 4évvel ez előtti workstation.
A számok nem is adják vissza milyen gyors lett a rendszer, szerintem fűképp a cpu-ra forrasztott 8500-as ramok miatt.
Próbálj ki egyet, nem fogsz visszavágyni T480-ra!
-
-
-
válasz
Reggie0
üzenetére
wazze mindjárt csinálok neked egy videót hogy felfogd végre, hogy nálam ilyen nincs. Görgetem a pdf-et, (egy görgőkattintás 3sor) nincs folyamatos mozgás mint az ufónál, hanem rögtön ugrik 3sort.
webbongésző, és word ugyanez.
youtube 25fps, videók 23,976fps, a többi felhasználásom meg nagyrészt statikus, ezért a motion blur-t én nem veszem észre. Nem használok tv-t/monitort ahol ez látványos/abb lenne. -
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezek kikapcsolása nálam vagy 30 éves berögződés, mikor még minden egyes fps-ért vért izzadtunk.
Egyébként tényleg van hogy gördülékenyebbnek tűnnek a dolgok ezekkel az animálásokkal, de az csak illúzió
-
válasz
Reggie0
üzenetére
Bevallom nem értettem mire gondolsz.
Most voltam muternál és az ő telefonján ha görgetem tényleg durva a különbség 60/120hz, de ez szerintem a finom görgetés és egyéb animációk miatt van. Én még ilyennel sose találkoztam laptopon, ez szerintem újkori telefonos fícsőr. -
válasz
szalai019
üzenetére
A p50 hivatalosan nem támogatja a w11-et.
Ha megfelel a w10, akkor töltsd le a gyári recoveryt,
majd secure wipe-vel tisztítsd meg a meghajtót,
bios alaphelyzetbe,
secureboot törlés restore factory key, majd setup mod,
én még szoktam a tpm-et és a fingerprint chippet is törölni.
Utána telepítés, és minden jó lesz ha a gép rendben van. -
válasz
Rivaul
üzenetére
Az a gond, hogy kevés az info amit írtál.
Ha nvme ssd-re akarsz telepíteni, akkor előbb integrálni kell a Hot Fix-et (KB2990941).
Ha sata és csak a meghajtót nem látja a telepítő, akkor az intel rst drivert kell betallózni, vagy nlite-vel nem csak az install-ba, hanem a winPE-be integrálni kell az rst-drivert.
De gondolom nem ez utóbbi a gond, ha már az nlite-vel boldogulsz
. -
-
-
válasz
lezso6
üzenetére
Ezt írják P16v g1-re:
Supports up to 4 independent displays (native display and 3 external monitors via HDMI® and USB4®)
HDMI® supports up to 7680x4320@60Hz
USB4® supports up to 5120x3200@60Hz (USB-C® to DP)P16 G1-re pedig:
Supports up to 5 independent displays (native display and 4 external monitors via HDMI®, USB-C® and Thunderbolt™)
• HDMI® supports up to 7680x4320@60Hz
• USB-C® supports up to 5120x3200@60Hz
• Thunderbolt™ supports up to 5120x3200@60Hz
Szóval a különbség, hogy a P16-nak több portja van ezért +1 monitor -
válasz
donjohnson
üzenetére
Ezzel nincs tapasztalatom, a Lenovo táblázata szerint kompatibilis, de hogy van-e limit...passzolom.
-
válasz
lezso6
üzenetére
Igen, ezt aláírom. Van hogy tölteni kéne és nincs nálam, ilyenkor jól jön, de nem mint alap megoldás.
A gpu fogyaszt 130w, a Cpu 160, és még van kijelző, ramok, ssd-k, alaplap stb... innentől számomra nem workstation.
Asztali gépet meg nem veszek, mert hol itt vagyok, hol ott. -
válasz
donjohnson
üzenetére
Az ő gépén ez van:
2x USB4® 40Gbps (support data transfer, Power Delivery 3.0 and DisplayPort™ 1.4)
Elméletileg nem kellene szűk keresztmetszetnek lennie.
TB4 workstation dock-ja van mellé.
Szoftveres limit, vagy egyéb anomália előfordulhat mint azt az usb-c esetén megszoktuk. -
válasz
lezso6
üzenetére
Neked az usb-c a rendes töltés?
Mikor megláttam a 180w/usb-c már nem is érdekelt a többi, a Dell már pár éve kuka, így már csak a Zbook maradt kik még nem vékonyítanak.
Oké, legyen tölthető arról az izé csatiról, de meghagyhatták volna a "számomra" rendes töltőt is.
Most jött ki a TB5 dokk is, ha esetleg érdekel. -
válasz
lezso6
üzenetére
Nem értem mit írsz. Mi az a strix halo?
szerk: rákerestem oké, sehol nincs.
Engem tudod ezek csak úgy érintőlegesen érdekelnek, de amit a P16-al csináltak az horror. Ha nem lesz mondjuk P18 néven igazi workstation, akkor sajnos búcsúznom kell a márkától, ha idén nem is, de 1-2éven belül. -
-
-
müxik, ahogy leírtam
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest