Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Van egy viszonylag frissen telepített E570-es thinkpadem (10+ órát használtam kb. 7-8 alkalomra elosztva a telepítés óta, tehát tekinthető frissnek), aminél érdekes dolgot tapasztalok:
Indítás után nincs hang, ha pl. indítok egy videót, mintha automatikusan mute-olva lenne a hangkimenet, majd ha rányomok bármelyik hangerőszabályzó gombra, akkor az eredetileg beállított hangerőn szól a hangszóró, a következő újraindításig.
Tapasztalt már közületek valaki ilyesmit? Lehet ennek valami ismert oka, vagy valami random bugba futhattam bele?
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok,
Van egy T470-em, ehhez szerettem volna keresni a 14-es Lenovo/Thinkpad táskát (nem hátizsákot, normál laptoptáskát, amibe egy töltő és befér, nem csak sleeve), de nem nagyon találok használtan vagy újszerűen kéz alól.
15-össel tele a piac. Miért lehet ez, nem is szokott lenni, ne is keressem, mert nincs vagy ritka, vagy csak én nem futottam bele? Ha nincs/elfogyott, akkor mi a jó alternatíva 14-es méretben?
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Dalion #120560 üzenetére
Nem lehet, hogy be volt állítva jelszó de automatikus bejelentkezésen volt, tehát ezt nem érzékelted?
Lehetett üres is, sokan hívtak már ilyennel (van olyan céges policy, ami megengedi, hogy az eszközjelszó üres legyen, mert amúgy a gép önmagában csak egy üres héj, tokenes remote eléréssel megy minden, gépre adat nem kerül), hogy kéri a módosítást mit csináljon, de igazából egy mindent üresen hagyott OK-val le lehetett tudni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz FoxiestFox #120652 üzenetére
Ahhoz akkor plusz egy töltő... amúgy triggered vagyok a dologra, nekem is lehet hogy aktuális lesz valami C-s dokkoló, de akkor már jó lenne ha a lapos saját tápjáról tudnám etetni a dokkot...
(csak épp fél napot késtél a kérdéssel, most rendeltem tsetse lenovo táskát a játszós keretemből)
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Bent a munkahelyen van (lesz) usb-c-s dokk, ott ha kell, tudom tölteni, útközbenre meg praktikusabb lenne egy GaN töltő a böszme gyári helyett, bár ott meg a hatótávval nem vagyok kibékülve.
Különösebb problémám nincs vele, csak egy újabb eszköz, korlátozott hasznossággal, így is van otthon két azonos szabványú (kockafejes) töltő a két lenovohoz (egyik beépítve gyerekszobába, a másik liberó) meg egy eltérő a fujitsuhoz.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz donjohnson #120590 üzenetére
És ehhez milyen vudu varázslatot kell elkövetni? Megnyitom az intel graf. vezérlőpultot (akksiról) 48p Hz-et jelez ki, átállítom 60 Hz-re (alkalmaz, megtart), tápcsati rádug, lehúz, visszaugrik 48 Hz-re...Ok, megvan, az enegiaellátásnál még le kellett tiltani külön is a megjelnőfrissítés-váltást az akkumulátoros üzemnél.
[ Szerkesztve ]
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Tim82 #120886 üzenetére
Csak referenciaként (nem vitatva amit leírsz, csak infót adva): T470 félig merülve 37W-ot vesz fel a konnektorból idleben (45 és 90W-os gyári táppal is), és a 33W-os Poco X3 Pro töltővel, a töltő saját kábelével elmegy, töltődik, de ott a vége, mert ikeás kábellel már nyafog a kevés táp miatt, más kábellel fel sem veszi a töltést.
Ha kicsit megtekerem, indítok egy böngészőt, youtube, stb. akkor 60W-ra ugrik fel a felvett teljesítmény, tovább nem emelkedett.
-
DeFranco
nagyúr
válasz zsolti75 #121173 üzenetére
nekem egy lenovo essential szettem van, az egér abban teljesen OK (tartóssága még kérdés lesz, de már lassan két éve használom) a bill az a használható minimumot tudja, határozott nyomásra néha beragad az 'A' (játéknál inkább, gépelésnél nem) viszont ezen kívül baj azzal sincs (még)
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok, arra van mód, hogy egy T470-nél úgy állítsam be az akku affinitást, hogy a külsőt merítse előbb?
Agyrém, hogy mi alapján akarja a belsőt nullázni majd aztán a külsőt megenni, ez pont szembe megy a hotswap lehetőséggel.
Azt láttam a neten, hogy van küzdés ezzel a problémával már régóta, de a megoldásra, ha van, még nem akadtam rá.
-
DeFranco
nagyúr
válasz donjohnson #122104 üzenetére
esetileg ok, de jobb lenne, ha automatikusan tudná azt, hogy először a külsőt meríti.
elvileg pont ez lenne a kétakkus kialakítás lényege, legalább is számomra, mert ha a belsőt használja el először, akkor nincs értelme a külső hotswap-jának, mert mire lemerül, a belső már rég nullás.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz zsolti75 #122297 üzenetére
Feltételezem hogy kábeltől is függ, meg talán attól is hogy hogyan kommunikál a töltő meg a töltött eszköz.
Nekem a Poco X3 Pro 33W-os töltője szépen tölti a T470-et, de erre csak a töltő saját kábelével képes érdemben, a többi kábellel meg sem kezdi felvenni a töltést a laptop, egyedül az IKEA kábele még ami viszonylag használható, de azzal is csak lassabban merül.
-
DeFranco
nagyúr
válasz FoxiestFox #122584 üzenetére
mi ez a cucc?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Projektor topic
- Külpolitika
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest