Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
Butcher82 #105794 üzenetére
Valamit nem jól csinálsz, mert a Macriumnak a forrásmeghajtón (tehát amelyikről csinálod a klónozást a másik meghajtóra) kellene futnia. Az is igaz, hogy mást közben nem nagyon kellene csinálni azon a gépen, de futó oprendszer alól működik.
Működnie kellene a dolognak, jó pár alkalommal megcsináltam már vele a költözést (általában kisebb SSD-ről nagyobbra).
-
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok,
nem teljesen ide tartozik, de egy T520-ról van szó. Eddig egy sima SATA-s SSD-n volt a rendszer, plusz egy partíció. Került a gépbe egy msata-s ssd, van olyan progi, ami futó op rendszer alatt át tudja költöztetni a rendszer partíciót és a másikat is? Köszi előre is.
-
HSM
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #105789 üzenetére
72 fok? Ne vicceljünk már, ez egy notebooknál semmi. SC2-t játszva 97 fokig is felment, de a 85-90-et simán tartotta turbóval.
Persze, bármikor kikapcsolhatod a turbót az sokat segít a hűtésnek.
Ivy azért határozottan takarékosabb a gyakorlatban, legalábbis ha nem a legerősebbeket veszed, de azért nagy csodát ne várj.
-
-
Adott egy x250, friss Win10. Ha tápról van hajtva, akkor nem hajlandó 2,3 GHz alá menni a proci frekvenciája. Energiagazdálkodásban be van állítva minimumnak az 5%, és a CPPC is maxra van tolva. Akkuról szépen visszavesz. Van erre ötlet?
-
HSM
félisten
válasz
barnam_ #105785 üzenetére
Amúgy viccen kívül, azért az nekem kicsit soknak tűnik... Bár rég nézegettem, úgy emlékszem nálam nem igazán volt 70 környékénél magasabb netezés közben. Most dobtam tesztből rajta két kör speedometer-t, max 72 fokra ment fel turbózva (kép közvetlen befejezés után lőve):
Na igen, a "komolyabb" munkákat érdemes komolyabb gépekre bízni, nem véletlen vannak manapság már 6, 8, 10 de akár 64 magos asztali CPU-k is.
-
Én is észreveszem, ha be van kapcsolva a turbó, mert meg akar sülni a proci... már egy böngésző is 80 fok fölé tudja fűteni
Azzal egyetértek, hogy a magas órajel kompenzál az alacsony TDP-vel szemben.De tény, hogy teljesen jó ez a T420 az i7-el + 8gb rammal. Mindaddig, amíg pl. egy Terragen-t el nem indítottam múltkor, a 720p-s képet több mint egy órán keresztül csinálta
-
HSM
félisten
válasz
fattyu #105780 üzenetére
Azért ezeknek a magas órajelű kétmagosoknak az élményindexe elég jó. Én amit tudok nyilatkozni, már egy sima böngészőnél észreveszem, az i7-2620M-em turbóval megy-e (3,4-3,2Ghz, ha jól emlékszem) vagy anélkül (2,7Ghz). Mindenki vonja le a következtetést, mi lenne egy i5-el.
Mondjuk ami még fun fact, hogy ezzel a CPU-val ott lohol a T420 a T460s-em hátsó felében, hiába van abban is i7-6600U, visszafogja a kb. 15W képes hűtés.
(#105783) Aggregátor: Attól függ, mi az az "átlagos felhasználás". Nálam pl. a netezés ebben benne van, és ott lásd az előző bekezdést, még azt is észreveszem, a turbóm megy-e vagy sem. És nem csak a hűtés hangjából.
-
válasz
tothjozsi96 #105782 üzenetére
Turbót kikapcsolva megáll olyan 90°C környékén. De úgy, hogy a TPFC ilyenkor már 5000 rpm-en forgatja a ventit. A 7-es lépcsőfok is 4000 rpm fölött van, BIOS szabályozás nem pörgeti 4000 fölé. Mondjuk nekem dokkolóban van a gép, mögötte meg kicsit zárt az íróasztal kialakítása, ezek biztos rontanak a dolgon. Arctic MX4-el pasztáztam nagyjából 1 éve, amikor ezt a procit beraktam.
(#105777) HSM: nyilván, ezzel arra akartam utalni, hogy átlagos felhasználás esetén nem veszed észre a különbséget.
-
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok, megjött a kivizsgálás eredménye (w530):
nem tudják mi a hiba. Valószínűleg forrasztási kontakt az alaplapon/chipszetnél.
Tudtok olyan céget, aki ilyet javít, forraszt?
Vagy bontott alaplap...?néztem ebay: 80 USD
aliexpress: 60 USD-től (a 4 ramslotos)illetve még egy: hol tudom csekkolni az SN szám alapján, hogy biztosan az-e? meg hogy milyen VGA van benne, illetve tényleg 4 RAM slotos-e? (más eltérés mi lehet még?), az enyém 4 magos és K1000M, annak a hűtője jó a K2000M-hez? a 4 magosoknak mind egyforma hűtője volt, vagy az sem?
-
fattyu
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #105773 üzenetére
A legnagyobb élmény használati gépem sebesség szempontból az x230am.
8.1 16gb ram 500 msata ssd és i7 3520m ugyanekkore élmény lenne i5el is? lehet.
amugy van nekem 4magos i7es 420am is
az mókás csak akkuidőről ne nagyon beszéljünk. 100%os akkuval se.
-
-
válasz
Gyakorlati (nem cpu limitált) felhasználás esetén semmi különbség.
3 ezer Ft-ba került a váltás, így nem volt kérdés.QM i7 kellene bele, de félek megolvadna a burkolat a 14"-os házban
(plusz elég drága is a proci, nincs sok értelme) -
HSM
félisten
válasz
Gyorsabb. Hogy mennyivel próbáld ki, itt egy teszt, ezt tudja turbóval, akkuról az i7 egy T420-ban: [link] . Nyilván így notebookoknál (főleg kicsi, vékony típusoknál) könnyen limitáló lehet a hűtés és a TDP keret, bár ez inkább az újabb U-szériánál fogta jobban meg az i7-eket az i5-höz képest.
-
válasz
tothjozsi96 #105768 üzenetére
A 60-80°C sok, de ez elég tág tartomány, meg az is igaz, hogy eléggé melegszik benne a proci ha a turbó be van kapcsolva. Pasztázás segít valamit, de 100%-on simán eléri a 90°C-ot.
TPFC profilom (T420 - i7-2620M):
Level=40 0
Level=45 1
Level=50 2
Level=60 3
Level=70 4
Level=75 5
Level=80 7
Level=90 64Ezzel most mikor írom a hsz-t, 55°C körül van a proci.
Menni fog a ram. Bios moddal tud 1600 Mhz-t is, nekem annyin megy.
-
IOX
tag
Sziasztok! T 510-nél ma van a 3. olyan nap, hogy kinyitom pl. a gmail-t, mellette pl. a facebook-ot. Ez után nem tudom megnézni az előtte megnyitott gmail-t. Van valami megoldás erre? Köszönöm
-
válasz
tothjozsi96 #105768 üzenetére
Új paszta, esetleg új TPFC profil, és jó lesz.
A gyorsabb RAM is menni fog benne, csak alacsonyabb órajelen. De azért nem árt legalább specifikációikban egyformákat összepároztatni. -
Sziasztok!
Ismerősöm T420 gépét újratelepíteném, néztem AIDA-ban üresjáratban a gép 60-80 fokos processzor hőmérsékletet produkál.
Néztem hogy 1x4GB RAM van benne, és ez a típusa, RMT3020EC58E9F1333
Ilyent sajnos sehol nem találok, de találtam szintén RAMAXEL márkájút, csak 1600Mhz-eset.
Ezt találtam, RMT3160ED58E9W-1600Elméletileg mindkettő 1.5V-on megy és DDR3, nincs egyik végén se az "L" jelzés.
Szerintetek menni fog dual-ban a két RAM?
Ez a 4GB baromi kevés már.
-
jubilleum
senior tag
válasz
Tikakukac #105749 üzenetére
Akkor marad ebay és ali...
Viszont aki már bújt bele t560-ban, és megismerte a belső lelki világát légyszi segítsen ki.
Nem szeretném kétszer szét szedni, hogy megnézzem mi van benne.
Mert nagyjából kétféle kábelt találok. Ezt meg ezt.
Függ ez a kábel attól hogy milyen lcd panel van a laptopomban?
Köszönöm! -
válasz
zsolti75 #105758 üzenetére
Várj. Nézzük sorba.
0. Teljesen szükségtelen a Lenovo-s visszaállítós telepítős lemezes kóceráj...
1. Fogok egy standard Win10 telepítőt. Amivel feldobom a gépre a win-t.
2. Régen(minden jobb volt) a Win jelezte, hogy telepíteni kéne néhány hardvert mert nincs hozzá driver. Most offline módban már a telepítőben integrálva hányja
3. System Update feldobja a drivereket...pont mint eddig bármikor és boldogság van.
4. Aztán most kiderül, hogy mégsem... mert a driver update nem jól futott le.Ettől még lehet sima win10-ről telepíteni
-
Köszi, a tippeket. Amit kihagytam. Full friss telepítés után első asztalbetöltésnél group policy-ből tiltottam a driver update-et és még úgy is megcsinálta.
Hangsúlyozom, hogy full offlineban eleve a telepítő dob fel drivereket. Tehát esélyed nincs kikerülni ezt.
Amúgy a rendszerbállításokon keresztül történő utat konkrétan nem csináltam meg. De most rámegyek erre a megoldásra. -
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD #105750 üzenetére
A win meg a driver telepítési kényszere szomorodjon meg.
Szerintem beszélhetünk már évekről lassan amióta megénekeltük olyan sokan: ha Win10-et használ valaki, akkor a driver updateket tessék legyilkolni, mert olyan hihetetlen ideges lesz minden update után, hogy jelentős összeget kell majd költenie dühkezelési tréningekre.
-
Mai P50 érdekesség. Win10 telepítő(up to date) már helyből feldobja a legfrissebb drivert az Intel és az Nvidia kártyához is. Win10 szerint minden rendben. 2 monitort akartam rákötni a gépre 2+1 felállásban. HDMI-n volt kép, az USB-C to HDMI adapteren keresztül nem jött kép. Monitor, kábel, adapter jó. Google hirtelen sok nem releváns de hasonló problémát dobál. Így a zavarosban halászni nem túl eredményes. System Update természetesen volt, sőt kézzel is feldobtam a VGA drivereket... DE ennek ellenére sem volt eredmény.
Ekkor letöltöttem a drivereket és egyenként kézzel telepítettem őket. Az nvidia esetén mikor feldobja, hogy milyen elemeket szeretne telepíteni, azok milyen verzióval rendelkeznek és ehhez képest mi van telepítve... nos volt egy kis meglepi. 5-ből 3 elem nem volt telepítve. Utána egyből ment a kép USB-C-n is... A win meg a driver telepítési kényszere szomorodjon meg. -
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Új céges gépet kaptam a múlt héten egy T490 személyében. Az irodába kaptam hozzá egy mechanikus dokkolót, de lévén hogy sokat dolgozom itthonról, szeretnék itthonra is egyet hozzá, viszont ezt már nem támogatja a cég, illetve rajtuk keresztül sem tudok úgy rendelni, hogy én kifizetem magamnak, így más forrásból kell megoldanom a dolgot.
Az előző gépemnél viszonylag egyszerű volt a helyzet, mert volt egy mechanikus dokkoló és egy travel dokkoló, és ennyi, itt viszont ahogy nézegettem lényegesen bővebb a felhozatal.
Arra már rájöttem, hogy a mechanikus változat itthonra nem opció, mert ahogy néztem 60k körül lenne, annyit pedig nem igazán szeretnék saját büdzséből költeni rá.Amit itthon csatlakoztatok a géphez: LAN kábel, 1 db usb stick a billentyűzetnek és az egérnek, illetve egy monitor, aminek van 1 db DP, 1 db HDMI és 1 db USB Type-C bemenete. Ezen kívül még egy rádiós fejhallgató USB csatlakozójának kell hely, és ennyi. Illetve szeretném, hogyha a gép töltése is a dokkolón keresztül valósulna meg, ergp ténylegesen csak 1 kábelt szeretnék ki s be dugdosni ha itthon használom.
Ehhez szeretném kérni a segítségeteket, hogy melyik típus lenne megfelelő. Akár használt kategória is érdekel, nagyjából 20k-ig bezárólag. Az előző géphez is használtan vettem, 15k-ért itt az aprón.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
fungi
aktív tag
Sziasztok, R60e, Win7, Power Managerben töltési limit beállítva 40-80% közé, kikapcsolva a gépet mégis 100%-ra tölti. Az akku gyári, másik Tp-nél /R61/ ugyanez az akku töltési limiten marad kikapcsolva is. Több PM-rel is ezt csinálja, régebbiekkel is. Ez ilyen, vagy valami amit még be lehetne állítani hogy rendesen működjön?
-
Tikakukac
titán
válasz
tothjozsi96 #105743 üzenetére
T60-tól T430-ig a bármi jó nektek gyakorlatilag.
Van aprón bőségesen
-
Sziasztok!
Ismerősöm T420-asához keresek gyári használt töltőadaptert, de nem igazán találok.
HA-n szinte nincs is, vagy nem érdemes árban, más apróhirdetéses oldalakon sem találok, egyet találtam de a hirdetővel ott elakadtunk hogy mennyi lenne a posta költsége.Valakinek nincs esetleg felesleges, amitől megválna?
-
HSM
félisten
válasz
Tim82 #105739 üzenetére
Elvileg nem kell akku, áramforrásként kezeli, csak tölteni nem hajlandó. Én T430-al futottam bele, előző generációba való 9 cellás akkuval, simán vissza lehetett rá rakni a régebbi BIOS-t vele.
Akkor van baj, ha időközben lemerült, mert akkor kelleni fog egy régebbi gép, ami hajlandó feltölteni az akkut a frissítéshez elvárt töltöttségi szintre vagy fölé.
-
Reggelt!
Az eddigi segítségeket köszönöm, jó régen volt, de megoldást hozott..
A jó kis keményvonalas i7-es 420s-be lett beletéve jóféle SSD. Megy mint az isten nyila!
De a kijelzővel nem vagyok megelégedve, így elgondolkodtam a váltáson.Az új szigetes kijelző miatt inkább külső klavival. Van remek kis Apple keyboard a polcon!
Mellé lenne valami kényelmes, lapos, csendes egeret, mehet a wacom is társnak. Dokkoló jó lenne... nyomtató mellé minden elfér kényelmesen.
Visszaülök asztalhoz, mert a folyamatos nyaklógás nagyon nem oké.Egy T440s-t néztem ki, de másfél évet és némi nyomkodást végigolvasva a tapipad miatt hagyom a p.csába...
Ellenben még zavar a Intel procik sebezhetősége! Láttam egy gyönyörű fa borítású HP-t, de az is procigondos..
Ezek a nagy asztali All-in-One gépek szépek és elférnek a fenti asztalon, de mi a fene az az i3-as proci??? Nem akarok lassulni! Ezzel ez is kiesett...Tetszenek a kis masszívnak tűnő X szériák, és a Ryzenes játékok és ezekben már nem a fonnyadt, fakó kijelzők vannak.
Ez a T440 jó lett volna, mert nem érintett az inteles proci gonddal, pont alatta van még és jó az ára is. Minden más megoldás drágább.Ötleteket elfogadok tőletek!
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni! Adott lenne egy X230, amin BIOS-t frissítettem. Azóta nem ismeri fel az akkumat. Az Akku egy x220ba való akku, de szépen tette a dolgát és tenni most is csak a BIOS nem engedi! Hogyan és honnan tudnék olyan BIOS-t visszavarázsolni amivel működik?
Köszömöm!
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #105735 üzenetére
Na mit írtam le az első hsz.-ben?
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
vicze #105734 üzenetére
4700MQ-ba gondolkoztam, 50 euróval olcsóbb, és számomra a különbség elenyésző lesz arra, amire használni fogom. És ígyis jeletősen gyorsabb lesz. VMware-ra kell csak a gép (tanulás tulajdonképpen, nem is komoly VM park futtatásra), arra meg inkább a gyors háttértár lesz a megfelelő 16GB rammal, és egy FHD panel bele, oszt' csókolom.
T540p FHD TN panelja mennyire számít jónak? Még az is számításba jöhetne. Csak drága hozzá minden is, mert nem tömegtermék.
-
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #105722 üzenetére
-
HSM
félisten
válasz
vicze #105732 üzenetére
Rosszul gondolod. A TPM ha nem töltené a ramba a kulcsot, akkor sosem tudnád elolvasni pl. a titkosított merevlemez tartalmát. Ha viszont a ramban van, és az ME kompromittálódott, akkor ott már nincs biztonságban a kulcsod sem, hiszen az ME a teljes ramhoz korlátozás nélkül hozzáfér. A PTT-t ismerem, jelenleg használom is, mert sajnos a T460s csak 1.2-es egyébként, és mint írod pár fontos dolog abból hiányzik. Most persze erősen itt az alkalom újra mérlegelni, hogy átálljak mégis inkább arra.
-
vicze
félisten
Egyáltalán nem, sőt nagyon nem. A TPM egy fekete lyuk, ami bemegy az nem jön ki alapesetben. Az Intel PTT-ről mikor először elolvastam a fejemet fogtam, hogy b*meg ez nem TPM... (nem is nevezték annak jó ideig). Ennél a sérülékenyénél azért férhet, hozzá a TPM-ben tárolt kulcsokhoz, mert teljes hozzáférést ad a ME-hez és mivel az Intel PTT csak "virtuális" TPM és nem valós HW egység így sérülékeny.
Egy normális diszkrét TPM esetében az Intel ME semmilyen formában nem fér hozzá a TPM-ben tárolt adathoz, ahogy minden más csak írni tud bele és kéréseket adni felé.Sok Thinkpad esetében lehet választani 1.2/3 vagy Intel PTT/2.0 között, ebben az esetben a kisebb verziós az diszkrét TPM.
Általában a gépek kisebb részében van kizárólag Intel virtuális, de találkoztam olyannal, ami sajnos olyan.Illetve sajnos a Windows 10 bizonyos biztossági funkciói megkövetelik a TPM 2.0-t, így kénytelen voltam 1-1 gép esetében az Intelre hagyatkozni.
-
hito
nagyúr
válasz
donjohnson #105727 üzenetére
Nagyon köszönöm, működik!
-
HSM
félisten
válasz
Nekem a WF6 végű LG van, az meg nagyon kék.
De amúgy nem rossz.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #105724 üzenetére
Ezen részét te tudod, az biztos, hogy ha pénzgyilkolásba kezdesz, akkor ne szabj lehetetlen árkeretet, mert duplán fogsz agyvérzést kapni.
-
Tikakukac
titán
válasz
Egyfelől ennyiért sok szerencsét fogok hozzá kívánni, meg amúgy is, másfelől kezdj laptoppal vagy akkor szerezz eDP-HDMI átalakítót, mert mivel esélyesen át fognak vágni ezért igen szomorú leszel, ha beszerzel minden csicsát, a végén a laptopot, berakod a kijelzőt és... a többit szerintem már leírta több tucat ember ezerszer.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Sziasztok!
Elkezdenék építeni egy T440p projektet, megkívántam a haveromtól
Nem laptoppal kezdek, hanem display-jel, utána jöhet alaptop, processzor, 16GB ram, és Utána a laptop
LP140WF3-SPD1 panel a legjobb ha jól olvastam, az AUO-k srágák.
Source: [reddit]
Tudtok esetleg egy használató, akár lehetőleg glossy IPS panelt kb 50 euró környékén? -
rgeorge
addikt
válasz
vargas0502 #105711 üzenetére
DVI csak dokkolón lesz. A 2. monitort úgy érted, hogy csak a két külső monitort használnád? Mert ha két külső monitort használsz, a laptop saját kijelzője nem fog menni.
-
Tim82
félisten
válasz
xy.zsolt #105715 üzenetére
Van egy olyan aftermarket kijelző upgrade, ami elméletben szóba jöhet, ez pedig az LG LP116WH6(SL)(A1). [link]
A gyakorlatban X131e-be jó biztosan, Redditen néhány X131e-tulaj megcsinálta az upgrade-t.
HSM: itt és most egy valóban ótvar, 11,6" és 1366x768 felbontású TN kijelzőről van szó, aminél talán még az X220/X230 gyári TN opciói is jobbak valamivel.
-
Tikakukac
titán
válasz
xy.zsolt #105715 üzenetére
Én tudom mi lesz itt a gond: szerintem sokat ültél bármi előtt amit kb egy ideje kapni lehet és most ezért látod ilyennek.
Sajnos de, ezek ilyenek voltak mindig. TN van benne, nem is kell keresned, csak azok voltak akkoriban ezen a szinten, igazándiból ma is ezek tarolnak a budget szinten. Ebből bármi értelmeset kihozni cserével lehet.Szerk.: na akkor meg is van a gond. Külső monitor. Azért tűnik annyira ocsmánynak, mert azokban még a középszemét is atomvillanás az ilyen gyári cuccokhoz képest.
-
xy.zsolt
őstag
kösz srácok
Azért ezt a panel tipust még kinyomozom.....mert nem volt ennek mindig ilyen fos képe....igaz már 9éves, de alig használtam, külső monitorra volt dugva
-
Tim82
félisten
válasz
vargas0502 #105711 üzenetére
Inkább DisplayPort to DVI vagy HDMI kábellel/adapterrel. Javítson ki W520 tulaj, ha tévedek, de szerintem legfeljebb dokkolóval van DVI csatlakozó, magán a notin DP port van.
Szvsz Ubuntu simán le fogja kezelni, bár neked kell majd belőnöd, hogy felismerje a második monitort (ez mondjuk a Vezérlőközpont Kijelzők menüpontjából megtehető - Ubuntu Mate-n legalábbis igy hívják).
Azt nem tudom, hogy eltérő felbontású monitorok esetén kell-e valami extra dolgot állítani.
-
vargas0502
tag
Sziasztok!
Adott egy Thinkpad W520 (Videovezérlő: NVIDIA Quadro 1000M 2 GB) amit jelenleg egy monitorral használok VGA csatlakozással.
Szeretnék egy 2. monitort is a géphez kapcsolni dvi to hdmi kábellel.
Ez elviekben lehetséges? Gondolok itt arra, hogy nem kell semmi extra drivert feltenni vagy nincs valami buktató a dologban?
Az op. rendszer egy Ubuntu 18.04 LTS.
A válaszokat köszönöm előre is. -
xy.zsolt
őstag
Lenovo Thinkpad x121e nootbook-on tudok állítani a képminőségen valahol....azon kívül hogy világosabb vagy sötétebb legyen a kép?
-
fungi
aktív tag
válasz
Eladó445 #105705 üzenetére
A válaszba bemásoltam az ini fájl erre vonatkozó részét, annak az alján van hogy "Active=2" Annyit kell tenned hogy ezt a 2-est /nálam Smart módban indul/ írd át arra a számra amilyet szeretnél hogy menjen, tehát 1-esre, utána zárd be az ini-t, mentsd a módosítást, legközelebbi indításnál már így indul.
-
hito
nagyúr
Vaj' miért nincs Intel Graphics Control Panel-em? Hiába telepítem a legfrissebb drivert, egyszerűen nem jön föl a lehetőség asztalon jobb egér kattintásra.
-
-
Tikakukac
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Intel Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G2 (Core I9 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD 1 év gyári helyszíni garancia
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest