Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
20 év Mac után (nem birom már anyagilag) vettem egy pöpec t420s-t i7 procival.
Sajnálattal jelentem, hogy marhára nem értek hozzá.
Kérhetek majd segítséget tőletek?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Első lépésben szénné titkosítottam nagy lelkesen, mert 5 ismerősömből 4 nek zombi volt a laptopján.
Persze természetesen nem ártott volna leszedni a gép drivereit a win7-re.. a szupernévtelen böngésző így a lenovo céges oldalon csak krikkszkrakszokat hoz be már meg 90% blokkolt tartalmat. vidám játék eddig.
Sikeresen leszedtem a krómot, mert szerintem vacak, meg kémkedik is.
A másik : valami használati útmutató, mert gőzöm sincs melyik gomb mi, illetve billentyűparancsokat nem látom a menűkben Mac módra.
A tapiegérrel szinte semmit nem lehet csinálni Mac módra. Arra van valami kiegészítő? A beállításban nem találom még annak konfigját se. Állandóan kavirnyáznom kell az oldalcsúszkán. Rettenetesen lassú!!!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Köszönöm mindenkinek, szerintem belerázódom lassan. Most Mágnás Miska!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Srácok!
Nagyon köszönöm a segítséget!
A böngészőben át lehet kapcsolni az engedelyeket is, így nem hisztizik a linkeken. Megvolt az update, a hiányzó modulok feltelepítése is, van végre tapipad! Halleluja!!
Nem is gondoltam volna hogy egy igen erős darab van a birtokomba, csak ahogy a konfigokat láttam, úgy már jó.
Jó kis i7 proci.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Mindenkinek ilyen keservesen szenvedős a bluetooth a laptopokon?
Ritkán szarul megy. Szinte semmi kapcsolat.
Blackberry és t420s. Eddig ment.. most baszik menni.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Sziasztok!
Nemrég vettem kezelésbe az (egy éve megvett, nem használt ) T420 i7-es laptopomat. (Szép fekete, indusztiál kivitel. Szóval menő!)
Win7 Ultimate van rajta. Lehetne esetleg rátenni, vagy mellétenni egy Linuxot? Nem nagyon tudom kezelni a gépet, világ életben Mac-re voltam szokva, de őreg Mac laptopom gyakorlatilag böngésző képtelen. Át kell váltanom.
USB3 portra mehet valami meghajtó, hogy lehessen rátenni valami disztrót?
-
nagyúr
válasz bzolika10 #94927 üzenetére
Nem vagyok hekkelésre kihegyezve. Lehet pár funkció nem működne. Pl a specko ledes világítás. Inkább linux megy mellé. Van másik partíció. Amúgy az egyik, amin a win van 70 gigás, mindig panaszkodik, hogy kicsi.
Gondolkodnom kellene, kellene egy nagyobb vinya(ssd) bele.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Srácok! Elgondolkodtam azon, hogy kellene egy dokkoló a thinkpad 420s-hez.
De akitől vettem, annak sincs már régóta.
Ha esetleg tudtok segíteni...
Megköszönném.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Más: Ha veszek egy fitt pendrávjot és ráteszek linuxot, akkor a Win7 fogja-e engedni, hogy esetleg másik oprendszert is akarok használni rajta?
Addig nem veszek semmit.
-
nagyúr
Srácok! A 420s kékfog modemje kakis. Se küldés, se fogadás. A hardver semmi hibát, nem jelez szerinte minden rendben van.
Szerintem meg rohadjon meg - dolgozzon!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Sziasztok!
A viszonylag régi, de sokan nem használt T420s gépemet bővítem új SSD-vel. Szerintem nekem ez marad, mert sokat írok, de a modern szigetes gépeken nem jó írni.
Már lesegetem a megoldást, mit lehet tennem. Ismerkedem a SSD működésével. A HD Sentinel szerint 100% teljesítményű és 97% kondícióbanvan a benne lévő ismeretlen betűhalmazzal néven nevezett meghajtó.Ellenben...
Kellene egy másik gép is. Valami ilyent szeretnénk, semmi ultracuki metállila recsegős kasznis divatvackot. Fekete indusztiál Levonot.
Megnéztem egy kicsivel jobb 440-est.. Fasza, menő, lapos és jobb a kijelzője, mint ennek a sáppadt izének. De a kattintós tapipad csattog, mint az isten nyila!!!! Engem zavarna, ha a párom nappal dolgozna vele, mikor én ép aludnék! Fura, hogy a billentyűzet a 440-nwk halkabb..
Ez most már így marad? Kiábrándító a csattogása. Sosem volt gondom a nem kattogó tapiegerekkel a PowerBook 3200 óta.. Miért kellett átcserélni kattogósra?
-
nagyúr
válasz Donki Hóte #100498 üzenetére
Munkabeosztásom nem vita tárgya.
A csattogás valós. Sajnos a fülem igen jó!
Nem tudunk egeret tenni mellé. Kanapén használja majd, nics asztal ezen a részen.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz donjohnson #100500 üzenetére
Az lesz... Kicsit még várok vele, más is fontosabb, de el van döntve, hogy az lesz.
-
nagyúr
Reggelt!
Az eddigi segítségeket köszönöm, jó régen volt, de megoldást hozott..
A jó kis keményvonalas i7-es 420s-be lett beletéve jóféle SSD. Megy mint az isten nyila!
De a kijelzővel nem vagyok megelégedve, így elgondolkodtam a váltáson.Az új szigetes kijelző miatt inkább külső klavival. Van remek kis Apple keyboard a polcon!
Mellé lenne valami kényelmes, lapos, csendes egeret, mehet a wacom is társnak. Dokkoló jó lenne... nyomtató mellé minden elfér kényelmesen.
Visszaülök asztalhoz, mert a folyamatos nyaklógás nagyon nem oké.Egy T440s-t néztem ki, de másfél évet és némi nyomkodást végigolvasva a tapipad miatt hagyom a p.csába...
Ellenben még zavar a Intel procik sebezhetősége! Láttam egy gyönyörű fa borítású HP-t, de az is procigondos..
Ezek a nagy asztali All-in-One gépek szépek és elférnek a fenti asztalon, de mi a fene az az i3-as proci??? Nem akarok lassulni! Ezzel ez is kiesett...Tetszenek a kis masszívnak tűnő X szériák, és a Ryzenes játékok és ezekben már nem a fonnyadt, fakó kijelzők vannak.
Ez a T440 jó lett volna, mert nem érintett az inteles proci gonddal, pont alatta van még és jó az ára is. Minden más megoldás drágább.Ötleteket elfogadok tőletek!
-
nagyúr
Az élet kegyetlen. Lemondtam a vadiúj gépről.
Vettem egy ötödik szériás X1 Carbont átmeneti időre. Majdnem hazai pályás, norvég klavival. Teljesen patent kis gép. Nekem ez döbbenetesen vékony.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Srácok, milyen dokkoló megoldás ajánlott a X1 Carbonhoz?
A gépet felemelném szemmagasságba és rendes klavi lenne mellé.
-
nagyúr
válasz btudos #105886 üzenetére
Gen 3 i5Pro. Kissé idegenkedtem tőle, de rendíthetetlenül merev a kasznija. Meglep mindig.
Most, hogy be lett állítva a gép - igen jó a kijelző is.
Talpasból a 40A1 - dokkolót ajánlja a Lenovo oldala.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ajjaj.. Igencsak nem kaphatóak azok a dokkolók..
Holnap ha lesz időm, futok vele pár kört.
-
nagyúr
Én még most hallottam olyan emberről aki WD40-el fújja le a noti ventit.
Ez nem veszélyes?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz hszilard666 #106461 üzenetére
Nekem most gen 3 X1 van. A kijelzője szerintem jó. És van dokkolóm, monitor csatival. Ha megunom, rápalokom és ennyi.
-
nagyúr
Most jött vissza a X1 a meghajtó bővítésről.. Gen 3. Nem sokat használt.
Dokkolóval fogom használni, zsiráf magas tartón. Nem tekingetek lefelé, meguntam.
Rendes külső - nem színjátszós - klavival, egérkével, és wacom-mal..Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz whited #106552 üzenetére
A t440 árban szimpi, de klaviban, tapiban - főleg ott! - igazi rettenet. Emészthető abban az esetben ha nem nyúlsz semmihez rajta. Amúgy nem ajánlott. Kicsit visszakeresel, bőven tudsz róla olvasni szentségelést.
Használt gépet ne vegyél helyszíni kipróbálás nélkül. Most van a Kapu2 felhasználónál igen jó áron 450 és 460 is. Ért hozzá, amúgy meg jó fej kereskedő.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz whited #106581 üzenetére
Hármas van... Nincs sok különbség használat során számodra szerintem.
Doksikat nem fogja olyan gyorsan megnyitni, hogy kiessen a szemed a hármas után az ötösnél. Videóra mindkettő elég, a sajátom hangja meglepett - kellemesen.
Nekem van OnelLink dokkoló, külső klavi, wacom és egér...Egy darabig el leszek vele.
Ha van ötös és szánsz rá pénzt, akkor szerintem jó lesz. Ennyi.
-
nagyúr
válasz vicze #106587 üzenetére
Nekem ez nem gond....
A gép csak átmeneti nálam... Biztos, hogy egy bika asztali fogja majd váltani később.Addig is: Elég gyors, menő, kicsi, vékonyka és nem törik le egy 3 kilós laptoptól a karom sem. Nem instás lakkozott körmű celebke vagyok.
-
nagyúr
válasz vicze #106589 üzenetére
Nekem ez volt kéznél, mikor vettem.. 3 helyett az 5 gen laza százassal volt drágább. Néztem az árakat egy bő héten keresztül.
Bizonyára tudsz arról, hogy a vírusjárvány kihirdetése után azonnal 10-20 ezerrel drágábbak lettek a laptopok varázsütésre... Én azért ezt nagyon nem csipázom.
Eszem ágában sem volt túlmenni egy bizonyos határon. Az én fogyasztói szokásaimnak az elegendő volt. A maradék pénzből vehettem remek szoftvereket.Ennek figyelembevételével úgy gondolom végül is jó vásárt csináltam. Lassabb? Megvárom!
-
nagyúr
válasz vicze #106595 üzenetére
Elégedett vagyok vele, mert piszok gyors és a kijelző nem bajos.
Plusz a ház szép, maga a gép egyáltalán nem kopottas.
Szinte olyan, mintha sokat nem lett volna használva.
Az első hozzám került t420 pl külső moncsival és klavival volt használva. Nálam kopott meg az egész.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Asus Zenbook UM3402YA-KM183W több mint masfél év garancia.
- Hp 640 g3 7200U processzor 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd kamera akku töltő világító magyar billentyű
- Lenovo l480 laptop 8250u 8 gb memória 256 gb ssd full hd világító billentyűzet akku töltő kamera Blu
- HP Probook 640 G4, Magyar, FullHD, Intel core i5 8250U, 8GB RAM 256GB SSD + 1TB HDD, Win11Pro
- Asus Vivobook S16 OLED Garancia 2027.08.12. (Ryzen 5 7535HS, 16 GB DDR5, 512 GB SSD, 16" 3200 2000)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest