- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
Most szerzek be egy új notit, mert a 8710p-ra lett 3 vevőm is. Mindenképpen 8730w-lesz a kijelölt, csak azt nem tudom, hogy melyikkel járok jobban:
1. T9400(2,53GHz) / Quadro FX 2700 / 1680x1050 / 320GB = 275.000
2. T9600(2,8GHz) / Quadro FX 2700 / 1920x1200 / 320GB = 300.000Igazából az a dilemmán, hogy az erősemm proci és a nagyobb felbontású kijelző miatt adjak-e ki +25.000-t? Ráadásul szoktam játszani is, natív felbontásban és a kisebb felbontás jobb az azonos VGA melett...
Szerintetek?
Rappi
-
Szuperzacskó
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nos lenne egy olyan problémám, hogy a HP Pavilion dv5-1080eh notimra XP-t szeretnék felrakni. Az a baj, hogy blackbit 6910-ik hozzászólásában linkelt XP pack linkje nem jó.
Szeretném megkérdezni, hogy van-e még valakinek ilyen packja vagy valami lyesmi?
Az szeretném még megkérdezni, hogy a Biosban kell-e valamivel babrálni?A segítséget előre is köszönöm!
Üdv:
Szuperzacskó
[ Szerkesztve ]
Carpe Diem
-
-
-
jorden06
senior tag
válasz SeniorTilla #9491 üzenetére
Végül ugye a nagyobb, WSXGA+ felbontású gépet választottam. Emiatt a nagy felbontás miatt van az, hogy egyes programok olvashatatlanok, borzalmasan kicsik és homályosak
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Speeedfire #9593 üzenetére
jah nekünk is van a garázsban de nemhiszem hogy utána megtalálnám az alkatrészeket azért is írtam hogy pc -bolt meg hogy tisztes távolságból.
-
Speeedfire
félisten
válasz Napfénysüti #9592 üzenetére
Hectai: jah csak vannak olyanok akik tényleg nagy nyomású kompresszorral akarják tisztítani és olykor nagyobb kárt okoznak mint hasznot
[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
törölt tag
válasz Speeedfire #9590 üzenetére
a szétkapással még nem veszti el a garanciáját, ebben a topicban is szó volt róla. amugy süritett levegő/magas nyomásu nálam egyre megy, pc boltban ugyis csak egyet kapni. persze adjatok tanácsokat mert én spec. még nem tisztítottam laptopot.
-
Speeedfire
félisten
válasz #56302464 #9589 üzenetére
én ezt a módszert inkább kihagynám
nem tudom pontosan h mivel szokták tisztítani de szerintem nem ezzel, max sűrített levegővel
de a legcélravezetőbb ha nincs gari h szétkapod, ha meg garis akkor visszaviszedFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Wa2x_
veterán
válasz #56302464 #9587 üzenetére
Igen valóban.. emlékeztem pedig , hogy valahol olvastam, most megkerestem ismét és valóban nem azt írta, hogy a HP-k melegednek jobban, hanem az AMD procik. Csak HP cikk volt és így ugrott be az.
Ha nincs ilyen speckó cuccom, itthon mivel tudom kifujatni?..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Speeedfire
félisten
nem értem mi benne a komolyabb?
mellesleg nekem nem otthonra kell az asztalra mert asztali pc-m az van
nekem húzni nyúzni kellene az egyetemen
mert ha csak asztali noti kellene akkor kicsit más márkákat néznék (acer,msi,asus)mellesleg nézegettem énis [link] csak nekem az anyaga nem jön be
ha lenne rá pénzem akkor thinkpadot vennék[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Wa2x_
veterán
válasz Speeedfire #9583 üzenetére
Szánj rá még egy kicsit, ha tudsz és máris tutibb géped lesz ezerszer...
[link]..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Speeedfire
félisten
sziasztok!
a napokban engem is elkapott a noti láz
először egy thinkpad t42-t néztem de írták páran h az alaplappal gondok lehetnek utána spyduck cikke alapján az ára miatt a 6510b-t néztem ki és érdekelne h milyenek a tapasztalatok
mennyire bírja az akksi ? wifivel nélküle? mennyire strapabíró? nem akarom dobálni csak sokat buszozok a suliig.
más infók is jöhetnek róla
pontosan ő a kiszemelt [link]Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Wa2x_
veterán
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy közel egy éve vettem egy HP 6735s laptopot, tudtam, hogy a HP-k melegednek, de ez már nagyon durván, egy egyszerű kis játéktól is...
99°C-os volt mind a két procim, a gép alja is full forró, ráadásul hangos is... mi lehet a gond?
Csekkoljátok a képet! [link]
Előre is köszi!..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
apuc
őstag
válasz SeniorTilla #9580 üzenetére
Köszi a gyors segítséged
OK,azt hiszen jön a sógor
-
veterán
Nem, nem ilyen egyszerű, friss installt kell csinálni. Nem árt, ha egy hozzáértőt kérsz meg rá. A driverek és alkalmazások több időt vesznek igénybe a windowsnál.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
apuc
őstag
válasz SeniorTilla #9578 üzenetére
Egyszerű a művelet?
Fogom pl letöltöm "valahonnan" a 7-est és rátelepítem a Vistára??
Soha nem csináltam még ilyet,a notimon a sógorom telepítette fel a gyárilag rajta lévő Vistát is idén januárban-ilyen szintem vagyok láma hozzá,bocsi
-
veterán
-
apuc
őstag
Kedves Guruk!
Érdemes-e a Win 7-re lecserélni (letölteném-mert az enyémre nem ingyenes sajnos az update,de nem értek hozzá megéri-e feltenni)?
A gépem Pavilion DV5 1140 eh-n lévő gyári Win Vista Home premiumot??
Annyival jobb és gyorsabb-illetve kevésbé veszi igénybe esetleg az aksit és terheli a hardware-t?egyszerű feltenni?
Fut-e minden meghajtó gond nélkülami most a Vista altt tökéletes a Win 7 alatt is??
Nem szertnék több gondot a nyakamba venni mint amennyit nyerek ezzel a cserével esetleg..
Kinek mi a a tapasztalata aki a DV5-re esetleg feltette már?
Előre is köszönöm!
-
tupacamaru
veterán
válasz inkubator #9574 üzenetére
A kolléga itt linkelt XP-s drivereket, hátha segít ez neked is.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
veterán
-
inkubator
aktív tag
Sziasztok! Hp1180eh-hoz szeretnék xp drivereket, főleg a bluetooth-t szeretném belőni rajta. Hogy tudom telepíteni? segítsetek. XP alatt nem látom a kékfogat.
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
veterán
-
veterán
válasz Mercutio_ #9568 üzenetére
Akksit először töltsd fel teljesen, majd merítsd le teljesen, majd ismét töltsd fel teljesen. Ezzel formázod meg, ill. állítod be a szintérzékeléseket. 1 havonta érdemes megcsinálni rendszeresen.
Tegyél fel win7-et, azzal tökéletesen fog működni. Vagy Vistát, de inkább 7-est.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
RoadRunnerNG
tag
A Vista aktíválási mizzériáját ki lehet kerülni, le kell hozzá menteni az aktíválást, kulcs nélkül feltelepíteni, majd visszatölteni: OEM verziónál működik
Egy kérés: Valaki nem tudna nekem adni egy Vista SP2-es integrált telepítőlemez képfájlt, vagy lemez is jó, ha megvárja, míg lementem? Felmásolnám a gépemre, újra kellene húzni a gépem, mert már nagyon szét van szegény, és arra még nem jutott időm, hogy a HP-t felhívjam. Pesten kellene, vagy esetleg Keszthelyen.
[ Szerkesztve ]
A Windowsnak leke van, mint a nőknek, ezért szeretem...
-
Mercutio_
félisten
3. Itt is van a setupban valahol native s-ata/ide mód beállítási lehetőség?
A másik (nx7400) notihoz képest kisé puritán a setupjaEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz SeniorTilla #9558 üzenetére
Kösz Szerintem szokás szerint szúrkálódik valakivel
9553-ra valaki?
Ja, megvan a HP615, kérdések:
1. Aksira van valami kikötés? (formázás, mint a mobiloknál, teljesen lemeríteni, majd első 2-3 alkalommal 16 órás töltés?)
2. XP install kékhalállal elszál, freeDOS volt rajta, ez lehet az ok, vagy memó/vinyó gond?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
trl_master
tag
-
Magnat
veterán
Sorry a türelmetlenségért, #9537-re valaki?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
-
fecsinho
csendes tag
Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy 2008 júliusában vásároltam egy laptopot vista home basic és most újra telepítettem a rendszert és nem engedi aktiválni a kódommal. mi a teendőm? már telepítettem többször újra és akkor gond nélkül engedte. lehet az a gond, hogy sp2 telepítése után próbálom aktiválni???
-
jorden06
senior tag
Arra van lehetőség valahol, hogy a képernyő kontrasztját\fényerejét növelni tudjam manuálisan a 8530P-n? Szuper dolog ez a fényérzkelős fényerőállítás, de van, hogy magam szeretném szabályozni
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz SeniorTilla #9556 üzenetére
egyébként 10-15 ezer körül lehet venni USB vagy Express Card MPEG4 tunert, vagy hybridet. A HDX-ekben a hybrid van, ezen jönnek az analóg adások is, elég jól.
-
veterán
-
őstag
válasz SeniorTilla #9552 üzenetére
A media center valoban kezeli a tunert, ka'r, hogy nem tud szoftveres mpeg4 dekodolast, mert igy gyakorlatilag cseszhetem a tunert magyarorszag kulonckodese (mpeg4) miatt, EU-hoz kepest (mpeg2).
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
apuc
őstag
válasz trl_master #9546 üzenetére
Nekem is az van-de nem vagyok hozzáértő csak felhasználói szinten..
-
Mercutio_
félisten
Kösz az infót
A regisztrációt a HP oldalán intézem, vagy személyesen kell?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
veterán
válasz proradeon #9549 üzenetére
Nem kell hozzá támogató szoftver, mert a Vista és Win7 beépített Media Centere kezeli a tunert. Én is ezen nézek most TV-t levélírás közben.
Nekem eddig egy DVB-T tunerrel sem sikerült adást befognom, mert MPEG2-esek, és itthon csak MPEG4 van. Nem lehet, hogy nálad is ez a gond?
ui: amúgy a HP MediaSmart szoftver is kitűnően kezeli a TV-t. Ezt adták a géphez installálva.
-
veterán
válasz trl_master #9546 üzenetére
Sok másik között igen
-
őstag
Udv!
HP Pavilion DV6-1130EH notebook-om van, es a beepitett HP DVB-T tuner-be nem tudok e'letet lehelni semmilyen DVB-T-t tamogato szoftverrel. Driver fentvan termeszetesen. Egyik program la'tta is az elerheto DVB-T csatornakat, de keptelen volt ke'pet / hangot produkalni.
Ha esetleg valakinek van otlete milyen DVB-T szoftverrel probalkozzak... azt szivesen fogadna'm.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
spyduck
nagyúr
válasz nickcreeper #9539 üzenetére
Mire használnád a gépet és mekkora a max. kereted?
-
Khelben
nagyúr
válasz Nick906 #9545 üzenetére
Bocs, ezt nem vettem észre.
Akkus üzemidőt nem mértem még, nekem mindig be van dugva. Egyedül filmnézésnél szoktam lehúzni hálózatról. 2 órás film után még van benne 20-30% töltöttség.
Most kipróbáltam: ha lehúzom és leveszem minimumra a fényerőt, akkor a win 4:27-et ír hátralévő időnek, 96%-os töltöttséggel. Nem tudom, ez mennyire megbízható.Szerk: talán semennyire, mert közben írt 3:58-at meg most 4:47-et is...
[ Szerkesztve ]
-
trl_master
tag
van itt vkinek HP Pavilion DV5 1140-e? segítségre lenne szükségem!
"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."
-
Nick906
csendes tag
-
zoli62
addikt
Feltöltötten géptöl különtároltam egy 8 cellás akkut. Tegnapelőtt azt használtam főleg netezésre. 4 óra 22 perc üzemidővel. Ez korrekt, ugye? Csak azért, mert én négy órás gyár használati időre emlékeztem. Átlag egyébként szintén háromhetente egyszer használom. Két használat közben pedig teljes töltéssel külön tárolom.
-
Csabee.
nagyúr
130-150körül milyen HP notit érdemes venni? Az új N-es sorozatról van vmi vélemény?
Üdv: Csabee.
-
Khelben
nagyúr
válasz nickcreeper #9539 üzenetére
Ebből az árkategóriából biztosan ezt venném.
Nekem is fenn volt a listámon, mikor notebookot kerestem. A nagy kijelző vonzó benne, kérdés, mennyire hordozható. Én végül maradtam a 15,4 1280x800-nál, azzal sincs méretprobléma, bár lehet, hogy máshogy vélekednék, ha kipróbálnék egy ilyet.
Úgy rémlik, nem ledes a kijelzője. -
nickcreeper
tag
Erről mi a véleményetek?
gyártó: HP
sorozat: HP-Compaq 6830s
termék szám: NN328ESR
státusz: HP Renew
lokalizáció: INT (nemzetközi)
kijelző: 17.0" matt, (16:10 képarány) 1440x900 pixel, WXGA+, (HD 720p képes) High Definition AntiGlare WVA TFT LCD
processzor: intel Pentium Dual-Core 2.0GHz 1MB L2 cache/ 800MHz FSB 2 mag, 45nm (T4200)
video vezérlő: ATi mobility Radeon HD3430 / 512MB HyperMemory
memória: 3GB DDR2 667MHz
merevlemez: 320GB SATA 2.5" / 5400RPM
optikai meghajtó: DVD+/-RW DL LS Dual Layer, LightScribe
vezeték nélküli hálózat: 802.11(a/b/g)
vezetékes hálózat: 10/100/1000 Gigabit ethernet
56K modem: van
bluetooth: van
USB 2.0: 4
akkumulátor: 8cell 63Whr Li-Ion
operációs rendszer: FreeDOS
webkamera: webcam 0.3MP, mono microphone
garancia: 2 év HP+CO garancia (carry in)**
tömeg: 2.95 kg
méretek: 32.3 mm x 396 mm x 285 mmMEgér 137900 Ft-ot?
Renewban venném.
Ennek LED-es már a kijelzője?
Köszi! -
Magnat
veterán
Sziasztok,
megtudnávki mondani, h a Philips SDVD8821 ([link]) belepasszol-e az nc6000-be?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
jorden06
senior tag
Miért van az, hogy ezen a nagy felbontású képernyőn minden oldal balra van zárva a böngészőben? Ugyanúgy firefoxot használok mint desktop gépnél. itt 1680x1050-nél ez a normális? jobb oldalt egy hatalmas nagy fehér placc, balra meg besűrítve minden...
-
fradi81
veterán
Hello
Van egy hp530 laptop és windows xp ment rá, felmentek rá nagynehezen a driverek, de hiányolja a battery-t, mindig telepíteni akarja, a ups fülön minden szürke ilyet még nem csinált, erre van valami driver?moto g72, Ninebot d28e
-
adm
őstag
válasz SeniorTilla #9524 üzenetére
tisztában vagyok vele, de a hpshop pl csak így regisztrál garanciabővítést.
16core - 32thread - 64gb
-
veterán
Igazából akkor van jelentősége a noti állapotának, ha elromlik, és érvényesíteni akarod a garanciát. Azt pedig úgyis a szerviz fogja eldönteni, garis-e vagy nem.
-
adm
őstag
válasz Mercutio_ #9521 üzenetére
vagy tudatosan megtévesztenek, arra számítva, hogy egy hónap halasztás nem mindig jelent anyagilag könnyítést, így a többség a notival együtt vásárolja, vagy keverik a határidőket.
1 éven belül bárhol, bármikor megveheted. ha megvetted 1 hónapon belül regisztrálnod kell. viszont a gyakorlatban nem mindenhol van raktáron, így nem érdemes az utolsó napokra hagyni. nagyobb hp kereskedőknél esélyesebb.
mod: bővítéskor, van olyan kereskedő, amelyik megnézi a notit. netes rendelésnél nem tudom, hogy oldják meg.
[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
veterán
válasz jorden06 #9519 üzenetére
Nem hiszem, hogy a proci miatt hangosabb, mert idle-ban nagyon leveszi a feszt és frekvenciát is, tehát a leadott teljesítményt. A különbség inkább terhelés alatt mutatkozik meg, mert maxban 10 Wattal fogyaszt többet a T9400, ami látszik valamelyik előző hozzászólásomban linkelt adatlapokon.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
HP-nál hogy megy jelenleg a garancia kiterjesztés?
Gari lejárat előtt akár néhány nappal, ha beviszem, bevizsgálják, hogy rendben van a gép és meg tudom venni, vagy ez változott az utóbbi 1-2 évben?
Illetve bármelyik hivatalos HP-partnernél vehetek, vagy csak ott ahol a gépet vettem?Egy ilyen noti a cél iponban, vagy aquaban vennénk, ami fura, hogy csak 1 év garit írnak (vagy ez normális?) illetve, hogy iponnál a proci típusszáma se stimmel valamint azt mondták, hogy 1 hónapon belül náluk kell venni a garikiterjesztést
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jorden06
senior tag
válasz spyduck #9496 üzenetére
megvan a 8530P és végül a nagyobb felbontásút és erősebb procisat választottam. egyelőre nem tudom, hogy ez előny vagy hátrány, mert most nagyon szokatlan a HD+ és a weboldalak többsége elég kicsi (betűméret szempontjából). a gép nekem viszonylag hangos idle alatt is, ez a T9400 miatt van a többi benyomás eddig mind pozitív
-
válasz spyduck #9502 üzenetére
Jó, hát azért mondtam, hogy attól függ milyen progikat futtat az ember. Sima böngészésnél, vagy office alkalmazásokban (kivéve esetleg adatbázis, vagy ritka bonyi táblázat) tényleg nemnagyon jön ki. De egy médiakonvertálásnál már (AAC, H.264) már bőven előjöhet a difi.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
veterán
Ha valakit zavar a korábban említett vastag hangerő-visszajelző csík, van vékonyabb is. Most tettem fel dv5-ösre Win7-est, és a QLB, majd QuickTouch installálása után a vékony csíkos jelenik meg.
-
veterán
válasz spyduck #9515 üzenetére
Igen, tudom, hogy mesterségesen magas a hardverigénye. Pont ezért említettem meg, mert a kemény hardveres játékoknál jönnek ki legjobban a különbségek. Sokat nyomom a COD4-et és COD5-öt is, a legjobban sikerült szerintem a COD4. Gíönyörűen fut kisebb teljesítményű gépeken is.
Az eredeti problémára visszatérve:
Tapasztalatom szerint ugynaazon modellből a nagyobb felbontású gépet hamarabb és könnyebben el lehet adni, talán mert különlegesebb a normálnál. Ez majd a következő gépcserekor jól jöhet...Hosszabb használatkor (office alkalmazások) a nagyfelbontás viszont hátrány lehet, mert jobban fárasztja az ember szemét.
-
spyduck
nagyúr
válasz SeniorTilla #9509 üzenetére
Erről nem fogok vitázni veled mivel neked sokkal több gép fut át a kezeden mint nekem. Én viszont vagyok olyan makacs, h amiatt a pár másodperc miatt nem költök +15-20k-t.
Azt visziont nem tagadom, videokodólásra tényleg jobb a nagyob cache de azon kívül mi még?
Tényleg nem kötekedni akarok de pont a crysist hozod fel, annak van a legnagyobb gépigénye. Az a játék szvsz el van bas*va. -
apuc
őstag
válasz SeniorTilla #9511 üzenetére
Köszi szépen,megtörtént és most kiváló!
-
kharel
csendes tag
Sziasztok. Lenne 1 fontos kérdésem a Hp 550 laptoprol.. miért csinálja azt hogy ha aksiról nyomom néha elsötétük a kép és ki kell kapcsoljam meg vissza csak akkor jön vissza..kábelröl semmi baja..vistám van..előre is köszönöm remélem tudja valaki mi lehet a baj.
-
veterán
Egyébként nálam a HDX20 alig gyorsabb kisebb felbontáson a játékoknál. Pl. Crysis 1920x1200-on megy, ha lejjebb veszem, sem lesz gyorsabb. Nem tudom, miért van ez így, talán a 8800GTS az oka. Ezt vettem észre COD-nál is az asztali gépen, amikor a 8800GTX volt benne.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz spyduck #9495 üzenetére
Elég komoly különbség van a két CPU között, a T9400-ban 6MB az L2 cache, és az órajele is kicsit magasabb.
Én tapasztalatból mondom, hogy lesz különbség, én is nemrég upgrade-eltem a HDX20-asomat T8100-ról T9300-ra. És gyorsabb is lett a gép, a Crysis is
-
Misser
tag
igen, nekem is volt ilyen, 1 bizonyos honlap látogatása alkalmával mindig megszünt működni, de csak mig a mozzila ment. utána nekem jó volt.
a felbontás témához meg annyit, h én nem a játékok szemszögéből ajánlgattam a nagyobb felbontást, hanem minden egyébre gondoltam. mint ahogy irva is lett, mindennél jobb kiv játék. vörksztésön kategória miatt meg se fordult a játék a fejemben uh, én néha kapartam a falat az 1280x800 miatt :S és még fogom is
[ Szerkesztve ]
-
apuc
őstag
Segítségeteket kérném.
A notimon nem működik a touchpad-on a jobb oldali gördítősáv.Találkozott már valaki ilyennel?
Maga a touchpad működik,csak nem gördül..
Csak a gördítősáv pici ikon jelenik meg,nem tudom hogyan lehetne újra jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Total Commander
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Lenovo T430S - nagyon szép állapotban (250GB / 8GB v. 16GB / angol bill.)
- RTX 2070 & i7-8750H - Asus ROG Zephyrus S gamer laptop
- Dell Latitude 5480 i5-6300U 8gb RAM 256 SSD
- ÚJ HP 255 G9 - 15.6" FHD IPS / Ryzen 5 5625U / 8-16Gb / 512Gb NVME / Type-C / HUN / 3 ÉV GARANCIA
- Razer blade 14 (3070 8GB// R9 5900HX // 16GB // 1 TB Ssd // 2k 165Hz IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest