- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz Nick906 #9313 üzenetére
Volt akkus üzemidő tesztem a héten, egyszer full fényerőn, bekapcsolt wifivel 1 óra 45 perc filmnézés után 20% maradt, másodszor harmad fényerőn szintén bekapcsolt wifivel 2 órás film után 45% maradt. Intenzív munkánál, full fényerőn 2:40 után szólt, hogy 10%-on áll és adjak neki áramot.
-
Khelben
nagyúr
válasz Nick906 #9545 üzenetére
Bocs, ezt nem vettem észre.
Akkus üzemidőt nem mértem még, nekem mindig be van dugva. Egyedül filmnézésnél szoktam lehúzni hálózatról. 2 órás film után még van benne 20-30% töltöttség.
Most kipróbáltam: ha lehúzom és leveszem minimumra a fényerőt, akkor a win 4:27-et ír hátralévő időnek, 96%-os töltöttséggel. Nem tudom, ez mennyire megbízható.Szerk: talán semennyire, mert közben írt 3:58-at meg most 4:47-et is...
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz Nick906 #9286 üzenetére
Sok rossz tapasztalatról nem tudok beszámolni, ha nagyon alaposan végigtapogatom a házat, akkor találok 1-2 helyet, ahol meg lehet recsegtetni, ilyet mondjuk a 7 éves 9010-esem nem csinál. Szerencsére egyik se olyan helyen van, ahol a normál használat érintené. A másik az érintőgombok, a wifi meg a némítás még csakcsak használható, de a hangerő szabályozás rémes...
A többi csak pozitív, p8600-as proci van benne, 4gb ram, ez kb mindenre elég, játékra csak azért nem, mert az x4500-as vga nem sok mindent tud (bár a legújabb wolfenstein is ment rajta, mindent minimumra véve). Szóval játékon kívül mindenre jó. Halk, netezésnél 36-40 fokos a proci, komolyabb munkánál vagy játéknál 55-65, 70-ig csak tesztelőprogramokkal lehet felvinni. 7200-as seagate hdd van benne, 45 fokos szokott lenni, mondjuk ez csak 160gb, úgyhogy lehet, hogy hamarosan cserélve lesz.
Hálistennek nem fényes a kijelzője, így nem csak sötét szobában használható, meg az érintőgombok 1 centis sávján kívül semmi nem fényes rajta, nem koszolódik. Én minden nap hurcolom otthon meg a munkahely között, lényegesen könnyebb, mint a régi 9010-es, ha jól rémlik ez 2,7 kiló, az meg 3,7, hatalmas különbség.Win7 van rajta, nem volt még stabilitási probléma, driverek is működnek, egyedül a 3d driveguardot nem látja a rendszer, de nálam ez annyira nem gond, mert utazás közben nem használom.
Hát így hirtelen ennyi, ha valami érdekel még, kérdezz nyugodtan.
-
veterán
válasz Nick906 #9276 üzenetére
Előfordul, ha a kijelző zsanérja beszorul. Az egyik oldalon így nagyobb lesz a feszültség, és elreped a burkolat, de lehet rosszabb is belül (kiszakadnak a csavarok). Ehhez nem kell leejteni, nem egyet láttam már. Talán ha a nehezebben mozgó kijelzőt észreveszi hamarabb, akkor nem történik meg.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
adm
őstag
válasz Nick906 #8947 üzenetére
alap esetben az eredeti garanciát hosszabbítja meg +1 vagy +2 évvel. a garancia akkor indul, amikor a disztribútortól kikerül a noti. viszont ha túl sok idő (több, mint 1 hónap) telt el a vásárlás és a garancia indulása között, akkor a számla alapján kérheted, hogy frissítsék a kezdési időpontot.
ez az Am mondatkezdés honnan jött?
16core - 32thread - 64gb
-
adm
őstag
válasz Nick906 #8940 üzenetére
bármikor megveheted a garancia időn belül. sőt némi felárral a garancia idő lejárta utáni 1 hónapon belül is. azt azonban vedd számításba, hogy a pár perces művelet akár hetekig is eltarthat.
nem +3év garanciát veszel, hanem +1 évet és így lesz 3év. az eredeti garancia időtartamában semmilyen pluszt nem jelent, hogy megvan a következő 1 év garancia is, így akár az eredeti garancia lejárta előtt pár héttel is megveheted.16core - 32thread - 64gb
-
Noddy
senior tag
válasz Nick906 #8725 üzenetére
Én nem vagyok nagy játékos, a Colin Dirt elmegy minimal grafikával (nekem ennyi elég), és Runes of Magic medium-on. Más játékot nem próbáltam, de mondjuk nem is egy játék gép. FPS-eket nem tudok mondani, mert nincs ilyen progim. Jah még annyi hogy Vista Business-el használom (ezt adták hozzá gyárilag) valamint Ubuntu 9.04 netezéshez.
Nagyon meg vagyok elégedve vele, az asztali gépem helyett vettem, annál fényévekkel jobb, az egy P4-es volt , talán majd valamikor kibővítem a memóriáját 4GB-ra és akkor lehet hogy átállok 64 bit-re.
[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Noddy
senior tag
válasz Nick906 #8722 üzenetére
A kamerától ne várj csodát 640x480-as felbontású, sötétben is jó képet ad, csak kicsit zajos. Eddig nekem nem volt kamerám, most sem használom, mert a környezetemben senkinek nincs. Szerintem nem rossz, skype-ra, msn-re szerintem elég.
Most nézem, hogy nekem csak ZM-80-am van, 2,1 GHz-el. Aránylag halk gép az első fokozat 60 C felett kapcsol be, a következő 70 C-nál, ez a leghangosabb, a max hőmérsékletem CPU nál 71 C, winchesternél 51 C volt. A max fokozat nálam eddig csak játék alatt kapcsolt be és ha 1080p-s mkv-nál (bár ez értelmetlen dolog volt a képernyő felbontás miatt). Netezéssel, alap dolgokkal nem megy 50 fok felé nem ment eddig nekem, szóval a venti nem vagy csak nagyon halkan megy. A gép teteje nem melegszik inkább az alja, mondjuk méreténél fogva ölben nem nagyon használtam, így nem volt kellemetlen. Nekem amúgy is mindig hideg a kezem ezért nekem kifejezetten jó, hogy melegíti
[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest