- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
válasz
dudikof-t5h #11394 üzenetére
Azoknak alapnak kell lennie,hogy 64bites legyen,de a programoknak is azoknak kellene lenniük,mert akkor lenne villámgyors az OS!
-
dudikof-t5h
csendes tag
válasz
doddencs #11397 üzenetére
Szervízeléssel kapcsolatba nekem csak jó tapasztalatom van.
Az optikai meghajtómmal volt probléma.
Felhívtam a hp-t akik kapcsolták a szervízt.másfél nap után jött a futárcég a gépért(ez volt csütörtökön).Hétfőn pedig hozták is vissza. A meghajtót pedig kicserélték újra. -
doddencs
senior tag
Sziasztok!
Már rég óta esedékes egy szervizlátogatás (pöcökegér régóta nem jó, valamint a hangerőszabályzó felett felpúposodott a műanyag..).
Na szóval annyi érdekelne, szerviztapasztalatok milyenek? Pesten hova érdemes vinni, hova nem? Papírt kérnek-e, renew gép, és ugye hp-s garanciacsekkolás után kiderült, h. még mindig van egy év garim..
más:nincs-e köztetek olyan (szervizes vagy tudom is én..), aki a spanyol billentyűzetem ki tudná cserélni magyarra, akár ráfizetéssel.
(válasz magánban is jó..)
Előre is köszönöm a válaszokat.
üdv:
doddencs -
jorden06
senior tag
válasz
dudikof-t5h #11390 üzenetére
Bocsi azt elnéztem, félreolvastam amit írtál. A másik kettő kérdésedet pedig cellpeti kifejtette.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
dudikof-t5h #11387 üzenetére
Az x64 a 64bites rendszert jelöli,míg az x86(nem x84
) a sima 32bites rendszert jelöli,ha jól tudom.
Általában x64-es rendszert akkor szoktak feltenni,ha a gépbe több ram van mint 2GB,tehát a kérdésedre a válasz igen,4GB rammal már érdemes feltenni az x64es rendszert. Arra érdemes még figyelni,hogy minden 64bites legyen,úgy lenne igazi az OS!
-
jorden06
senior tag
válasz
dudikof-t5h #11387 üzenetére
1.: rakj fel egy értelmes codecet.
2.: attól függ mennyi ramod van.
3.: 64 vs 32 bit. -
jorden06
senior tag
válasz
spyduck #11383 üzenetére
Valami tényleg azzal lesz, mert ahogy kihúzom a töltőt átvált 6-os szozóra, és a hűtés is lentebb kapcsol. Viszont amit visszadugom, már kapcsol is feljebb a 9,5-ös szorzóra. Alapjáraton Kiegyensúlyozott módban használom, e mellé írja, hogy "ajánlott".
Viszgaidősuck van és kell a gép tanulásra, használom minden percben, még nem tudom megcsinálni
-
spyduck
nagyúr
-
Misser
tag
válasz
jorden06 #11381 üzenetére
nekem is volt hasonló, h vmiért nem vett vissza az órajelből, nálam az segitett h kihuztam a töltőt, és aksiról menve beállitottam h energiatakarékos legyen, akkor egyből visszavett, majd ujra hálózatról használva maradt is 800mhzen ha nem terheltem. próbáld ki, talán segit.
-
jorden06
senior tag
Meg van a problémám egyik okozójának (az állandó hangos hűtésnek) a forrása...:
A proci nem vált szorzót
Állandóan 9,5-ös szorzóval hajt, így mindig 2,5Ghz-en ketyeg, ahelyett, hogy lentebb váltana 6-os szorzóra.Így persze, hogy több hőt termel. Ezt hol kell szabályozni?
-
kozyadam
tag
válasz
dudikof-t5h #11379 üzenetére
1, sajnos nincs tippem
közben kipróbáltam én is és nem látom a telefonról a laptopot
pedig be van állítva a Bluetooth beállítások között, hogy látható legyen xD
2, én HP oldaláról Vista driverek között találtam meg és műxik, 1-2 adó be is jött a mellékelt antennával
3, más programot nem próbáltál? irfanview? az lehet, hogy tényleg sérült a fájl, és azért látszik a csak a feketeség. -
kozyadam
tag
válasz
dudikof-t5h #11376 üzenetére
1, Bluetooth: mekkorák azok a kisebb illetve nagyobb fájlok?
2, A309 a TV-tuner. HP Quickplayt felteszed és tudod használni (valamennyire).
3, Más képnézegető mit mutat rá? Windows sajátja? Windows Live Fotótár? IrfanView?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
dudikof-t5h #11376 üzenetére
Nekem se megy át nagyobb cucc a BT-vel! Sztem OS hibája!
-
dudikof-t5h
csendes tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.Van egy dv5 1080eh gépem amire 32 bites win 7-et raktam fel.
A problémám az, hogy a bluetooth-on nem tudok fogadni fájlokat a telefonomról.Elindul a fájlcsere de leáll. kisebb dolgok át tudnak menni de nagyobbak nem.Másik proléma, hogy az eszközkezelőbe van egy "A309" nevű eszköz amihez nincs illesztő program.A harmadik problémám, hogy a hdd másik particióján az előző op rendszerben mentet adatok vannak.Beállítottam a tulajdon jogot de van egy pár jpg amit ha megcsitok "Acdsee-vel) akor csak fekete kép van.Ötlete Valakinek?
Segítséget és válaszokat köszönöm. -
laci010777
csendes tag
válasz
cellpeti #11370 üzenetére
Nálam nem jelentkezett, de ahogy pár HP fórumot olvasgattam, nem egyedi hiba a Pavilionok hang"hibái" - sztm. ez a diseign-hátulütője - kifinomultabb rendszer, nagyobb hibalehetőség...sztm. frissítsd a drivereket: Quicktouch, Launch Buttons, esetleg le a hang drivert-és újra vissza fel....sztm. megoldja a problémákat....
-
mrbego
aktív tag
válasz
Bobyjack #11363 üzenetére
Ha nem megy a SoundMAX programmal, akkor próbáld meg esetleg a windows hangbeállításainál (Lejátszóeszközök asszem) az SPDIF-et alapértelmezett kimenetként beállítani. Így szerintem működnie kellene. Bár én sosem próbáltam spdifet előcsalni, nem kötöm hifi rendszerrre, csak fülessel hallgatom.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
jorden06 #11371 üzenetére
hát nekem ilyen mint nálad nem szokott lenni.
Nálam olyan van,hogy kikapcsolom a hangot,majd be és akkor nincs hang. 2-3x is el kell ezt játszani,mire lesz hang. Gondoltam a W7 megoldja,de most feltettem a drivert,de még nem volt reboot,ezért nem tom,hogy most jó e vagy sem
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Másnál nem szokott olyasmi lenni,hogy ha lenémítja a hangot a gépen,majd vissza,akkor egy darabig nincs hang?
-
adm
őstag
válasz
laci010777 #11366 üzenetére
1. igen passz.
2A. onnan tudom, hogy beírom a keresőbe, hogy "hp dv7 motherboard". és kiad pl egy ilyet. nincs rajta mobil vga foglalat. ezek mellett meredek azt állítani, hogy cserélhető...
nem éri meg az összes létező kombinációhoz megtervezni külön alaplapot, a lehető legkevesebbet tervezik csak... ez 3 vagy 4 lehet.2B. a diszkrét vga annyit jelent, hogy különálló az alaplapi chipsettől. fizikailag lehet külön kártyán, de forraszthatják az alaplapra is. külön kártyára általában a nagyobb teljesítményűek kerülnek, a nagyobb leadott hő miatt. jobban hűthetők és kisebb az esélye, hogy károsítja a hőingadozás az egész alaplapot. viszonylag kicsi az átfedés a két kategória között, így annak sincs sok értelme, hogy melyik a jobb...
3. így általánosságban semelyiket. csak azé, hogy "menőbb" legyen fölösleges a garanciát eldobni. a T5800 általános dolgokra bőven elég. mai játékokhoz a vga amúgy is kevés, ha nagy számítási igényű programokkal dolgozol, akkor meg inkább cseréld le egy arra alkalmas notira.
-
laci010777
csendes tag
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01587735&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=hu&cc=hu&lang=hu&product=3823047
1, ez passzt jelent?
2, azt, hogy forrasztva van v. sem te honnét tudod...ill. rosszul kérdeztem - honnét lehet tudni...ha nem cserélhető, mennyiben jobb, mint ha nem "diszkrét lenne??? Ez a "diszkrét" nem azt jelenti akkor, hogy lehet cserélni, de nem úgy mint egy pci-kártyát, hogy fogom kiveszem-berakom...? Ezt kicsit bővebben fejtsd ki - mert más oldalakon meg éppen azt olvastam, hogy a dv-7-sekben simán lehet vga-t cserélni....csak most azt nem tudom ki tudja jól....
3, az mindegy, hogy melyik 8***-9***??? benchmark hanyadik tételét ajánlanád???
egyáltalán lenne-e értelme cserélni... (sztm. sok nincs 5800-ról 8-9***-re, ha a videokártya is marad,....
4, ezt tudomásul vettem, maradnak... -
adm
őstag
válasz
laci010777 #11364 üzenetére
1. X
2. nem cserélhető. diszkrét a vga ugyan, de az alaplapra van forrasztva a chip.
3. lehet cserélni, de garanciavesztéssel jár. P8xxx és T9xxx esélyesek.
4. akkor van értelme bővíteni, ha nem elég a 3gb. cserélni csak akkor ha jó áron tudsz cserélni. -
laci010777
csendes tag
válasz
Bobyjack #11363 üzenetére
Sziasztok, általános tanácsokat szeretnék kérni . néhol júzer kérdés lesz (ha nem mind az), de azért légyszi normális hangnemben, korrektűl válaszoljatok.
Adott: HP Pavilion dv-7 1140ec gép, T5800 procival, 9200M GS hangkarival, Tv-tunerral ellátva, 2+1GB ram....
A gép nagyon bejön-hardverileg is, kijelzője is tetszik, kinézet, bill. miegymás....viszont sajna nem én állítottam össze.
Az első zokogás a TV-tuner miatt van, ami ugyebár MPEG-2-es - de ez állítólag szoftveresen mpeg-4-es, (Quickplay 3.7) - az hogy Gödöllőn a hozzá adott kb 15cm kis vibrátorral nem tudom használni, nem újdonság..., viszont ha már ez nem megy, akkor legalább a kábel tv-t szeretném rádugni - de mivel ez sima DVB-T kártya - ez is ugrott...
Szóval most beruháznék egy TV-tunerbe....
1, Első kérdés: mivel DVB-T tunerem lényegében véve van - sok értelme gondolom nem lenne hybrid kártyát venni...vagy mégis, akkor már jobb, ha nem "műszerészkedem" mind a kettővel, és simán veszek egy hybrid-t???
Ha ajánlatok milyet ajánlanátok normális ár/érték arányban??
Távirányítóm már van a beépített tuberhez, ill. géphez.... így az sem feltétlenül kell szerintem, hogy távirányítója legyen a leendő tunernek...., az sem nagyon érdekel, hogy e képernyőn lássam egyszerre mind a pl. 18 csatornát....egyszerűen amik kellenének: tv nézés, felvételi lehetőség (ill. előre beállíthatóság), teletext, szv. sztm alap dolgok....és jó minőség... Szv. mit ajánlotok, és kb. mennyibe kerülne????
2, kérdés: ebben a szériában úgy tudom cserélhetőek a grafikus kártyák...(nem-igen?), ezt szeretném cserélni jobbra (nem 200e-ft-os csúcskártyára, de még megfizethető, elfogadható ár/érték arányúra....itt is kérdés, mit ajánlotok??? Kérnék kb beárazottan. Én amit néztem Gf 9600, 9800-at,,,,
3, Procicsere????? Ez esetleges - ezt igazából nem tervezem, csak érdekelne kb 8400körüli....lehet-e cserélni, és kb. mennyibe kerülne...??? (mondom, ennyi pénzem nincs, hogy erre költsek, de azért érdekelne a dolog........mi az ami ebbe belemenne....
4, Ram-fejlesztésnek szerintetetk van értelme??? Erre sem akarok költeni, ill. 32bit-s win-em van, de azért érdekelne a véleményetek.....
Jah, még valami, - ha a DVB-T adásokat ezzel a vibrátorral nem is tudom nézni,. - sima "pillangóval" van értelme próbálkozni???bazze...most jut eszembe a barátnőmnek mit kellett volna karácsonyra adnom....
-
premete
veterán
Próbált valaki nem un2400-as modemet Elitebookba sikerrel? A 6910-esemben a hs2300-as volt, de nem tudom, menne-e a 6930p-ben. Nem mindegy, mert a 2400-as kb. kétszerannyiba kerül, és a 2300-as is tudta a 7.2 Mbps-t fw hack után.
-
Bobyjack
senior tag
Egy HP Elitebook 8530w laptopom van. Segítséget szeretnék kérni, hogy hogy lehet 5.1-es hangot kiszedni belőle. SoundMax Integrated Digital HD Audio van benne. 1 db mikrofon bemenet és 1 db fejhallgató kimenet van rajta. Olvastam, hogy valamilyen szoftverrel a fülhallgató kimeneten ki lehet szedni az 5.1-es jelet digitálisan. Ehhez szeretnék egy kis segítséget kérni. Köszi.
-
SzalaiG
addikt
Mitől lehet, h a Hp 530as laptop nem bootól be, amikor bekapcsolom? Amikor az XP-t kéne töltse megáll és nem történik semmi.
Átállítom dvd-ről indulásra, de semmi. BIOS be aztán üres a kijelző.
-
mrbego
aktív tag
válasz
ha8alpista #11352 üzenetére
Egyik örök kedvencem. Meg is hallgatom hamar.
Ja és hallgassátok a Rádiókabarét az mr1-en 21 órától! -
ha8alpista
csendes tag
Mottó..... Kell egy kis áramszünet....... ala HOFI
BUÉK 2010 !
http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf -
mrbego
aktív tag
Nekem a héten 2x volt kisebb áramszünet, persze pont akkor nem volt benne az akksi.
-
Mercutio_
félisten
válasz
albi31 #11326 üzenetére
Persze, hogy sok, bár láttam ehhez kábelt párezerért hirdetni.
Amit meg tudok magam is csinálni azzal nem zaklatom, elég elfoglalt a srác, sörözni is csak évente 1X ér rá
Rádugtam külső monitorra, ott tökéletes a kép, whitepaper megvan, szóval az évet szereléssel kezdem úgy néz ki
-
rekid
addikt
válasz
cellpeti #11345 üzenetére
Miutan feltöltött nem folyik rajta at aram.... Ugyan az mint a telefonodnál kb. Vannak annyira iteligensek ezek a toltoelektronikak hogy ha feltöltött az akksi akkor azt békénhagyja.Az aram meg arra folyik amerre nem az aksin keresztul visz az ut. Gondolom idonkent csekkolja az aksit az elktronika és ha adott szint alá csökken a fesz rátölt.
Én erre tippelek. De ha van a közelben akksi guru szivesen meghallgatnam a véleményét. -
jorden06
senior tag
válasz
cellpeti #11342 üzenetére
Van aki kiveszi az akksit a gépből és úgy használja tápkábelről, van aki benne hagyja az akksit is és rá van kötve a hálózati forrásra a gép. Előbbi azért lehet gáz, mert ha véletlenül kihúzódik a kábel a gépből ahogy mászkálsz vele, rögtön kikapcs. Én az utóbbit használom, állítólag így csak átfolyik az áram a gépen, akksit nem bántja.
Az szerintem nem jó, hogy otthoni használat alatt a feltöltés majd lemerítés módszert használod.
-
kozyadam
tag
válasz
cellpeti #11342 üzenetére
http://batterycare.bkspot.com/en/guide.html
én az innen letöltött kis progit használom az aksi figyelésére. nekem bejött eddig
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Mennyire megbízható a HP Battery Check?
Mert az Everest Ultimate azt mutatja,hogy 0% az elhasználódás, a HP Battery Check meg azt,hogy 15%.
Most melyik a jó vajon?
Amúgy ki hogy használja a gépet/akksit?
Ahogy feltölt már húzzátok is le töltőről és addig amíg ki nem fogy az akksi?
Ki kell venni az akksit,ha sokat használom hálózatról? Mert erről is megoszlanak a vélemények. Ki mit ajánl? -
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Tud valaki linkelni nekem egy normális Battery Check-et,mert már 2x felnyomtam,de semmi!
W7 alá kellene
-
Viktor19
csendes tag
Hello!
Van egy HP Compaq 610-es laptopom Windows 7 Home Premium op. rendszerrel (eredeti).
Hogy tudnám a rejtett particióról kimenteni az adatokat (op. renszert, drivereket) DVD-re arra az esetre ha újra kellene telepíteni? -
btomi86
csendes tag
Sziasztok!
Egy új HP Compaq 615-ös gépre most raktam fel XP-t. A telepítés után kérte az akkumulátor driverét, amit telepítő cd híján, a hp honlapon kerestem, de ott nem találtam. Az a sanda gyanúm, hogy nem is létezik ilyen. viszont így minden indításnál keresi a drivert, továbbá nem is érzékeli a telepet, nem mutat töltöttségi szintet sem.
Találkozott már valaki hasonló problémával, szerintetek hogy lehet ezt megoldani?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
rekid
addikt
Szerintem hanyagoljuk a "profi" szervizeseket és a sima "usereket". Sajnos sok esetben ul olyan ember a szervizes pult mogott akinek semmi keresnivaloja ott. Sajnos ezt már többször tapasztaltam. Pl hivatalos motorola magyar szervizenel. Es akkor az "én ertek hozza" sarki gsmboltosokrol neis beszeljunk. Kaptunk most legutobb vissza asus laptopot ugy hogy kizartnak tartom hogy 5 percnel tobbet foglalkoztak volna vele... es meg sorolhatnam. Sokszor megesik hogy sima user egy kis utanaolvasassal meg tudja oldani a gondjat.
Termeszetsen van kivetel vannak olyan szervizek ahol tenyleg hozza erto emberek dolgoznak és nem all meg a tudomanyuk egy alaplapcserenel, amit egy service manualbol neznek ki.
Bár ez is érdekes mert sok helyen már nem javítanak hanem kapasbol cserelnek akar mi a hiba. (nem éri meg) Így indokolatlanná válik egy szakember akinek dupla annyit kell adni.
De megegyszer modom sok hely van ahol az elobb leirtak nem igazak és tényleg segítőkész, megbízható , SZAKEMBEREK végzik a munkát. -
jorden06
senior tag
válasz
albi31 #11325 üzenetére
Ember... Te teljesen...
Milyen EliteBook-os kamu story? Azért mert valaki asis/renew gépet vesz, az még ugyanúgy a HP csúcskategóriája, azért mert a számviteli értéke ~250-350 e Ft között van, a könyvviteli értéke még mindig 500+ e Ft, és az eszme amit képvisel (minőség) sem csökken egy fikarcnyit sem. Attól, hogy valaki vesz egy 3 hónapos Maybach-ot például, az még ugyanúgy az egyik legnagyobb presztízsű gépkocsi marad, hiába használt.
Ezzel a szakemberes dologgal meg nem értek egyet. Fatális tönkremenetel esetén tényleg szükség van rájuk, de rengeteg dolgot meg tud oldani egy hobbi szinten hozzáértő ember is. És itt nem a 12 éves GTA-zó Pistikére gondolok.
-
kutga
félisten
Üdv!
Kössz a segítséget, bár lehet inkább hanyagolom a dolgot, nem szeretem ezeket a keretprogramos megoldásokat amik lépten nyomon beleszólnak mit csinálok a géppel, folyton ugatnak a frissítések miatt és ütköznek más alkalmazásokkal. Ha ez nem csinálja akkor üdítő kivétel.
Még egy furcsaságot tapasztaltam már elég sokszor és nem igazán tudom hova tenni.
A jelenség a következő: szabályosan leállítom a számítógépet (lényegtelen hogy tápról vagy akksiról), lehajtom a gép tetejét, és most jön amitől eldobtam az agyam...van úgy - már többször is előfordult - hogy amint lehajtom a tetőt, egyből elkezd világítani a az előlapi HDD led, és a gép "elindul". Nem jut sokáig azonban ha felhajtom az LCD-t vmi olyasmit ír ki, hogy a BIOS frissítés nem volt megfelelő, nem találta meg a fájlt, vagy vmi ilyesmi. Nem tudtam teljesen megjegyezni mert ilyenkor kikapcsolom.
A fura hogy utána midnen gond nélkül működik, és nem tudom olykor miért áll le így, míg máskor ez a jelenség elő sem fordul. Tapasztalt már vki hasonlót?
Egyszer az előző laptopom (Lenovo N100) is csinált ilyet, ott a Nero automatikus leállítása után magától "felébredt"...
-
Kácsa
aktív tag
Rasszista HP webkamera program HP.
-
albi31
aktív tag
válasz
Mercutio_ #11319 üzenetére
..nekem 7-8k is sok egy nyamvatt kábelért...nyílván nem 10eForintokra gondoltam...adj a haverodnak egy vodkát,de majd ha már megcsinálta...
Ui:HP szervízes évfolyamtársad van?..hát rögtön vele kellett volna kezdened..ő már mondaná is a tuti-t..a találgatások helyett!!! -
albi31
aktív tag
válasz
jorden06 #11322 üzenetére
..nem hagyom,én sem mondom meg neked,hogy mit és kinek írj,ráadásúl a privibe amiket irogattál a idle-s dolgok elött...hát az minden volt,de nem ősszinte..de nem részletezném...mivel hogy olvasok,így kitisztúlt az Elitebook-s story-d..olvasd vissza miket írtál..aztán közbe renew!!!..
Ha valaminél azt írom,hogy nem user szint,az arra vonatkozik,hogy csak szakember tudja megoldani,nem más....a kollegának hála Ist. szerencséje volt..de kísértetiesen hasonlított az általam tapasztaltakra(ráadásúl azt írta,hogy egy kevés időre ki is vette az elemet,de nem történt semmi...ez mindig változó,jó esetben elég 10min...ez az ő esetében nem volt elég..az meg számomra megmagyarázhatatlan,hogy magától miért lett password-s...csak a végén ne legyen igazam,de tényleg ne legyen(másrészt nem azt írtam,hogy vigye szervízbe,mert nem tudja megcsinálni,hanem nekem legutóbb nem volt meg ilyen egyszerűen,és oda már szaktevékenység kellet,amit ő nem tud megoldani)...ennyi.
-
albi31
aktív tag
válasz
Mercutio_ #11319 üzenetére
..legyen szerencséd,de tényleg,..belőlem csak a tapasztalat beszél,..az ne legyen kiinduló pont,hogy mennyit ér a noti..a lényeg,hogy sok alkatrész legyen a piacon,akkor viszonylag olcsón hozzájutsz...másrészt,ha gondolod,kiprbálhatod amit jordan kollega javasólt,bár nincs értelme,de mivel múltkor privibe megsértődött,hogy user-nak(ha valaki nem szakember,azt nemtudom máshogy hívni...én sem vagyok az,pedig van mögöttem egy kevés)tituláltam,ezért az ő kedvéért próbáld meg...
-
rekid
addikt
Hp protect tools security managert. Ez egy keret progi. Es ebbe fog bepulni az embedded security a drive encripton stb... Azt hiszem a sima ujjlenyomatos mokahoz eleg a protect tools sec manager
Az hogy win7 mit talal meg meg mi van pl hp honlapja az nem mindig ugyan az sőt... volt hogy win7 frisseb drivert dobott mint hp oldalan volt. Erdemes megnezned a hp oldalan levo verzioszamat meg ami neked fenntvan.
Amelyik frisseb azt hasznald.
-
jorden06
senior tag
válasz
albi31 #11314 üzenetére
Bocsi az off-ért:
Hagyd már kérlek ezt az állandó "nem user szint" dolgozást
Azért mert te X éve foglalkozol gépekkel még más is lehet hobbiból annyira (vagy még jobban) hozzáértő mint Te. Ha meg valaki értelmes, akkor egyszeri elmagyarázásra meg tudja oldani, s így fejlődik. S mint látod, a a későbbi hsz. szerint meg is oldotta. Pedig USER! Akkor ez most hogy van? Annyira idegesítő ez a lenézésed a "user szint" felé...
-
kutga
félisten
Sziasztok!
HP 4310s-hez az ujjlenyomat olvasó beüzemeléséhez mit kell letöltenem a HP driver oldaláról?
Valamint az is érdekelne, hogy a WLAN kártyához lehet-e a gyártó Broadcom oldaláról friss drivert leszedni?
A Win7 telelpítette gond nélkül, de elég sok olyan routerrel volt már dolgom amivel képtelen volt kommunikálni... A Broadcom oldalán nem találtam drivert egyáltalán...
-
Mercutio_
félisten
válasz
jorden06 #11291 üzenetére
Kösz a tippet, rátolom egy TFT-re a kimenetet, ja és van HP szervizes évfolyamtárs, vele megnézetem, remélem tényleg csak a kábel
albi31: Nehogymár egy sz*ros kábel drága legyen, amikor az egész notit használtan megkapom 60k-ért
van itt rendszeresen bontott ebből a típusból, ha nem alaplap/integráltVGA akkor szerintem párezer az anyag, üveg vodkáért meg haver cseréli, de még talán én is meg tudom csinálni
-
tototos
addikt
Hello mindenkinek.
Egyik ismerősömnek van egy Hp Presario Cq61-210sh laptopja vistával. Erre szeretnénk felrakni win7-t kérdés hogy teljesen töröljük a vistát van upgradeljük win7-re?
-
-
adorjant
őstag
-
rekid
addikt
válasz
cellpeti #11312 üzenetére
Arra való hogy tudj mobil netezni a laptopoddal. Nem kell az usb-s stick, amit általában adnak hozzá. Fogod a szolgáltatodnal kérsz mobil internetet, berakod a simed a laptopba és tudsz HSDPA-val netezni meg telefonalni a laptoppal.
Ennyi. A hsdpa modullal gyakorlatilag kiváltod az usb-s sticket.
Jah mindez nem olcsó. Sem a hsdpa mosul (hacsaknem bevan epitve) sem a mobil internet.Az infrás távirányítós mutatvanyra anno enis gondoltam de nem talaltam taviranyito alternativat. AMit a pavilionokhoz adnak elvileg nem jo ugyanis pavilion es pavilion kozt sem minden esetben mukodik.
-
cellpeti
nagyúr
Az akksi mögött van a HSDPA helye a 6910p-ben? Vagy oda a sima SIM kártyát is be lehet tolni?
-
adorjant
őstag
hp 6715b noti egy sikertelen windows indítás után power on passwordot kér,csak úgy magától. elemkivét,elemcsere,másik proci,ram,vinyó,optika sem segít...
találkoztatok már ilyennel? -
cellpeti
nagyúr
Üdv!
mivel a notimon van infra a simat távírányítót nem fogadja el?
-
Hali!
Még Karácsony előtt sikerült hozzájutnom egy ProBook 6545b típusú notihoz.
Sajnos csak ma tudtam birtokba venni, eddig nem volt időm kipróbálni, de azt hiszem, megérte kivárni ezt a néhány napot. Az első benyomások nagyon is kellemesek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest