- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
srácok, feltűnt valakinek, hogy az újabb hp-k (najó, mondjuk 6710b-től) között terjed, hogy nincs légbeszívó nyílás az alján a gépnek, csak a kifelé fújó oldalt? hol szellőznek ezek?
némileg költői, mert gyanítom, sehol. másrészt hallom/olvasom is, hogy panaszkodnak, mennyire baromi melegek. ki a francnak jutott ez eszébe? -
Mihail88
csendes tag
válasz
spyduck #10686 üzenetére
Igen , megoldodott, nagyon korrekt a szervizuk , szoltam hogy a kijelzo bal alsoo sarka nem mukodik , aznap megrendeltek hozza a kijelzoot , masnap csere 3 adiknap mar vigan hasznalhattam teljesertekuen. nem mondom , szerelesbool adodoan lett 1-2 minimalis , de tenyleg minimalis karc , de ennyi ... , ugyhhogy nagyon konynen es egyszeruen ment a dolog.
-
Labrador
tag
válasz
SeniorTilla #10685 üzenetére
Zsíííír...
müxik vele, bár a 3,5 órát sokkallom... Nem tudod esetleg, hogy win7 alapból kiírja-e
-
Chris'o75
tag
Sziasztok,
NX7400-as laptopom van és rosszalkodik a töltőm valószínüleg a kábel van megtörve!
Kaptam/vettek nekem hozzá egy 90W-os töltőt amire azt mondták hogy jó hozzá, de sajna a csatija ha jól emlékszem szélesebb mint a gyárija így nem tudom használni!
A gyári töltő 65W-os!
Most akkor milyen tipust vehetek meg hozzá? Tudtok segíteni?Danke
Üdv C
-
-
Mihail88
csendes tag
Hi,
Csak annyit akarok mondani hogy aki tud az vegyek hp asis 8530 w -t
- nem irom le a csunya jelzoket de olyan joo , a gep , en nem hittem el, hogy tenyleg nagyon jook, de azok, es en pl kifogtam egy karcmentes zsiir ujat, semmi gondja , es higgyetek el kitunik a tobbi laptop kozul , nem is kicsit , a teljesitmeny / uzemidorool nem is beszelve! szal aki eddig azon gondolkozott hogy dv6 ot vesz vagy esetleg egy toshi a 500 at vegyen egy ilyet , jahh es koszonom azoknak akiknek a hsz-ei ennek a gepnek a megvetelere sarkalltak, nem tudom , sztetek lenne igeny egy blogolasnak , tapasztalatok szempontjabol ? - Ha lenne raa igeny , irhatok egyet , udv mindenkinek!!!!
-
rekid
addikt
válasz
Miki85 #10678 üzenetére
A "HP Renew" besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint általában a Microsoft valamely operációs rendszerének előtelepített verziójával és annak eredeti licenszével. Ezek a termékek általában vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve előfordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek.
Gyakorlatilag: karcolas mentes.sokszor még minden folia is rajta van. Ami negativum hogy tuti hogy a billenytuzet más lokalizacioju, kiosztasu francia, spanyol német szlovak néha angol.
Nekem is volt renew gepem es tokeletesen elegedett voltam vele mint sokan masok.
Hp-nak a "s" megjelolesu modelljei a standardek ezek többnyire az alap modellek olcso kategoria olcso kialakitas.. vannak a "b" jelzesuek ezek a "business" modellek melyek már strapább kialakitasuak ezt követi a "p" -professional melyben már erositett váz és hasnolok vannak de ez dragabb kategoria meg renewban is 160e töl.... a "w" workstation-t jelent ua. mint a "p" csak itt combosabb a videokartya.
Összegezve: ha szamit az elettartam és minőség akkor mindenkepp minimum egy b kategoria. Ezek nem csicsasak hanem praktikusak. Persze az olcsobb kategoria is elélhet sokaig de ezekrol meg nemnagyon van tapasztalat.Kijelzo: ÖÖ az S modelleknek legtöbbször (kb mindig) tükröződő kijelzője van Brigtview míg a b,p,w -nek Antiglare ami tukrozodes mentes.
Tükröződő sötet szobában szebb képet ad, viszont mikor picit is süt a nap magadon kivul nemsokat latsz a kijelzon..
Jah megvalami ami nemmindig szempont: egy B kategoriat hamarabb eltudsz adni mint egy s-t. bár ez nem torvenyszerü.
rvilike: Spyduck ajanlasabol kiindulva egy 64 bites vistaé jo lesz
De! 8510p nek már fentvannak a win 7 driverei. protect tools szvsz ua.
-
Miki85
tag
Mit is takar ez a renew? azt láttam hogy újra értékesített termék, de egész pontosan erről mit kell tudni.
Amúgy amit mutattál nem rossz viszont ott néztem ezt: [link]
Mennyire van különbség a kettő közt? Látttam hogy van közte pl a videokártyában, kijelzőben, egyikhez jár op.rendszer. Viszont egyiknek 1 másiknak 2 éves garanciája van.Ja azt nem írtam még igen, hogy a notebook átlagos felhasználásra lenne, videot néha szerkesztek,
-
rekid
addikt
válasz
Miki85 #10674 üzenetére
Hát véleményem szerint elég karcsú, tapasztalatom nem volt ilyennel még.. de ebben a felállásban max filmezés net meg szövegszerkesztés. (az 1 giga ram azert nagyon karcsú)
Én helyedben az tennem -feltetelezve hogy sokkal dragabb kategoriara nincs keret- hogy picit várnék és összeszednék még kb 20e ft ot, abban az árban meg már lehet "b" -business kategóriájú hpkat kapni amelyek azért már jobbak ár érték arányban főleg ha renew gepeket nezek. És sokkal több tapasztalat is van velük itt topicban.pl itt
Vaniliasrönk: Az azért van mert a "rendszer" befolyásolja a tudatodat és a fejesek igy befolyásolják az elméd. ha holnap ugy ébrednél hogy most lemeszarolnal szivesen pár neked ellenszenves embert akkor "ÉN szoltam."
Más ötletem nincs. (lehet a hattervilagitas vezérlés rakoncatlankodik?)rvilike: Grat, jó választás, hasznald egeszséggel.
-
Miki85
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy HP Compaq 615 (NX556EA) notebook-t. [link]
Valakinek van ilyenje? Vagy úgy általánosággban mik a tapasztalatok?
Érdemes megvenni?
Előre is köszi a válaszokat!Üdv: Miki
-
VaniliásRönk
nagyúr
Időnként mintha villanna egyet a kijelző a notimon, mi készül itt (ki) a burkolat leple alatt?
-
-v-
addikt
Na, egy 6910p boldog tulajdonosa lettem, most berhelem rá a win7-et ez alapján:
http://logout.hu/tema/hp_notebook_laptop_topik/hsz_10407-10407.html
Ezek mik amiket nem ismert fel?
http://img689.imageshack.us/img689/5930/nvtelenw.png
Kicsit szájbarágósabban valaki leírná, ezt az Intel AMT MEI meg Intel AMT SOL cuccot hogy tegyem fel? (ezen kívül minden felkerült) -
Labrador
tag
Hi mindenki,
kis agysejtszámnövelő segítséget szeretnék kérni:
Boldogan vettem magamnak egy Compaq mini 110c netbook-ot, 3 cellás akksival, és egy zavaró dolgot találtam benne, amit nem tudok megoldani, hátha valaki csuklóbol tudja hogy:
Miért nem jelzi ki az akksi a hátralévő időt, csak %-ot. OPrendszer:xphome.Valaki tud erröl valamit, esetleg segíteni, hogy hogy is kellene?
-
Robick
tag
válasz
kozyadam #10665 üzenetére
Bocsánat, nemfogok itt sokat zavarni de nemtudtam hirtelen hol segítséget kérni.
Ha az asztali gépemre telepítem a játékot, simán fut hiba nélkül. A laptopomon meg hibát jelez. Ez a játék aminek a hibaüzenetét írtam, ez pár napig működött, de egyszercsak ezt a hibát írta ki és hiába telepítettem ujra akkoris csak ezt a hibát jelezte. Hiába törlöm le és telepítem akkor sem lehet vele játszani.
-
Robick
tag
Sziasztok!
Van egy Dell latitude 110L laptopom rajta XP-vel. Az a gond vele, hogy nagyon sok játékot nemlehet vele játszani. Játék feltelepítése után az első játékindításnál ezt a hibaüzenetet írja ki a gép:Error
the index '0' does not exist
While running scripts/player.nut:803:load()(Crystal Cave játéknál)
Van valakinek valami ötlete, hogy milehet a probléma??
-
-
Ipse89
tag
Nekem nc4010em van... megoldható nálam is?
-
adm
őstag
válasz
VaniliásRönk #10658 üzenetére
de lesz!
HP Probook 6440b
HP Probook 6445b
+
HP Probook 5310m -
VaniliásRönk
nagyúr
1600x900-ban hely van elég, bár én személy szerint egy 1280x800-as felbontású 14.1"-osnak örülnék, de olyan nincs, a 6535b eddig ilyen volt (ill. inkább csak lett volna, ha lehet kapni), de a 6545b már ugyanúgy 15.6" 16:9, sőt, tulajdonképpen nem is tudom miben különbözik a 6745b-től.
Szerk.: Az EliteBookokat meg nem is nézegetem, használtan nem veszek, újonnan meg olyan áruk van, amit eszem ágában sincs kifizetni.
-
adm
őstag
válasz
VaniliásRönk #10656 üzenetére
16:9-es
, de legalább matt kijelzővel szerelik.
viszont:
Upcoming Elitebook models
* HP EliteBook 8740w Mobile Workstation
* HP EliteBook 8440p
* HP EliteBook 8440w Mobile Workstation
* HP EliteBook 8540p
* HP EliteBook 8540w Mobile Workstationlesz egy 8440p, ami elvileg a 6930p-t váltja és lesz belőle w is.
-
-v-
addikt
A 6710b/6715b és 6730b/6735b között mi a különbség?
Miben jobban a 30asok? Én nem látok különbséget.. -
SADE_RUSH
csendes tag
válasz
SeniorTilla #10651 üzenetére
Nem mertem, nehogy azt sem tudjam majd visszarakni! :$
-
-
-v-
addikt
válasz
VaniliásRönk #10647 üzenetére
Értem, köszi.
-
-v-
addikt
Szerintetek a már kifutott üzleti modellekhez (6510b,6710b,6715b,6910p stb.)
lesz majd windows 7 támogatás? Mert egyelőre nincsenek 7-es driverek ezekhez hp oldalán -
saza
csendes tag
Üdv!
Eladom HP Compaq NC 6320 laptopomat, részletes leírás:
intel celeron cpu440 1,86Ghz,
60Gb vinyo,
512Mb ram,
videokártya: intel GMA 950 128Mb, 3D, pixel shader 2.0, direct x 9.0c;
kártyaolvasó: SD-Ms/pro/MMC-SM-XD;
hangkártya: Soundmax integrated digital HD audio;
CD-rom TSST corp DVD-+RW.
Akkumulátor 6 cellás li-ion, kb 1,5 órát bír.
Vezeték nélküli kapcsolat támogatása
• Broadcom 4311AG 802.11a/b/g WiFi Adapter
• Adatátvitel 56 kb/s sebességű modem; Broadcom Gigabit (10/100/1000) PCI Express Ethernet hálózati csatolókártya
• I/O portok és csatlakozók: 4 USB 2.0 csatlakozó, VGA, mikrofon bemenet, vonal szintű kimenet, beépített mikrofon, IEEE 1394a, elektromos csatlakozás, RJ-11, RJ-45, Zárnyílás, S-video TV kimenet, Párhuzamos-, soros-, dokkolócsatlakozó
• Billentyűzet HP biometrikus ujjlenyomat-érzékelővel.Ár: 58000,-
70/2598930
saza@fibermail.hu fényképet tudok küldeni.Akit érdekel, írjon v. hívjon!
További szép napot![L:/dl/upc/2009-11/09/122220_bksls1ajsa7tny4t_nyitvabe.jpg][IMG:/dl/upc/2009-11/09/122220_bksls1ajsa7tny4t_nyitvabe.thumb.jpg][L:/dl/upc/2009-11/09/122220_bksls1ajsa7tny4t_nyitvabe.jpg][IMG:/dl/upc/2009-11/09/122220_bksls1ajsa7tny4t_nyitvabe.thumb.jpg]
[/IMG][/L][/IMG][/L]
-
Kácsa
aktív tag
Ha valakinek van elfekvőben Pentium Mobile M745,M755 procija,engem érdekelne [link] .Köszönöm .
-
SADE_RUSH
csendes tag
válasz
SeniorTilla #10637 üzenetére
Köszönöm, Rendes Tőled. Elvileg nem tört le, de valamiért nem marad meg benne a gomb. Már egymásba van rakva a két rész az alsó keretből. Azt rárakom a billentyű panelre, ahol a 4pöcökbe illeszkedik a keret. Majd erre ha rárakom a gombot, akkor rámegy, kattan is, de lebukik felém meg ha hozzá érek akkor nem stabil.
-
válasz
SADE_RUSH #10636 üzenetére
Lehet, hogy szét van pattanva a sapkát tartó két fél műanyag. Óvatosan pattints le egy másik sapkát, és nézd meg alatta, hogyan kell állnia. Könnyen kell mozognia fel-le pár millimétert. Ha így sem jó, akkor lehet, hogy a 2-4 kis pöcök közül tört le valamelyik. Ebben az esetben látnom kell, milyen a billentyűzeted, és adok egyet szívesen. Van itt a fiókban pár grátisz billentyűzetem.
-
SADE_RUSH
csendes tag
Sziasztok! Volna egy hatalmas nagy problémám. Az asszony nagyon ügyes volt és feldobta a becsomagolt új RCA kábelem az emeletre és olyan jól sikerült neki, hogy eltalálta a notit és kiesett a billenytűzet egy gombja és egyszerűen sehogy sem bírjuk visszarakni a helyére. Ez egy HP Pavilion DV7-es noti. Nem tudtok egy pontos leírást, hogy hogyan kell visszarakni a gombot? Nem tört el ez biztos, de valamiért nem marad rendesen a helyén. Előre is köszönöm szépen!
-
válasz
spyduck #10613 üzenetére
Hát, kicsit buta ez a cikk, amit a kolléga belinkelt a G60-asról. Ez nem netbook, hanem teljes értékű notebook. Az ára is akkor lesz 60 ezer forint, amikor egy amerikai termék itthon is az amerikai áron lesz kapható (tehát soha
).
Személyes tapasztalataim vannak vele. Párat eladtam már, és egyet megtartottam, mert nagyon jó kép- és hangminősége van. Ezen az áron ez a minőség verhetetlen. Szebb a képe, mint a dv7-2xxx-esek LED kijelzőjének. Ezt sokan nem hiszitek majd el, de így van. A gép anyaga is nagyon jó. Egyszerűbb a színvilága, mint a Pavilionoknak. Ennyi pénzért GeForce 8200-as VGA-val...
A cikket elolvasva az a véleményem, hogy nem szabad az "újságírók"-nak minden hülyeséget elhinni. Mondjuk ez nem újdonság...
-
Magnat
veterán
Hi,
meg tudná mondani vki, mekkora macera nc6000-ban a cmos battery csere és mi a pontos menete? Köszi!
-
dudi
senior tag
valakinek van ötlete, hogy egy nx 6310 notinak mitől lehet olyan hibája, hogy az lcd megvilágítás a fedél felnyitása után kb. 2másodperccel lekapcsol? Tönkrement inverter lehet?
thx,
dudi -
rekid
addikt
válasz
VaniliásRönk #10624 üzenetére
na igen. Az univerzelis laptop toltoben az a jo hogy sok fejet lehet ra rakni. Az a rossz hogy sok felyet lehet rá fordítva rakni ha nem "majombiztos" kellőképpen.
-
rekid
addikt
válasz
VaniliásRönk #10622 üzenetére
ja persze azert irtam a jackre hogy ! kb ! szemelelteteskepp.
Nah itt egy kep jobb also sarok a lenyeg.
-
rekid
addikt
válasz
VaniliásRönk #10620 üzenetére
na ezt most mire ertetted?
-
rekid
addikt
válasz
Keluble #10617 üzenetére
Nézd meg hogyan épül fel egy jack dugó. Na a laptop toltőé is hasonlo. és nem mindegy hol kapja a pluszt és hol a minuszt.
pl. szemleltetes kepp.
a lenyeg hogy az ilyen toltoknek cserelheto a feje ez ugy nez ki hogy ugye egyik olala henger (ami a laptopba megy) a masik vege meg ket tuske amit a toltore dugsz rá minha egy villasdugo lenne.
pl
itt jobban latszik
Általaban ugy van megcsinalva a foglalat hogy ne tudd fordítva bedugni. nah ez nem mindig allja meg a helyet. -
Ipse89
tag
válasz
spyduck #10613 üzenetére
Én is 55k- ért vettem a gépemet(nc4010) szóval van olccsó' pénzért jó gép. De új gép, ami 60k
Jó nekem a Pentium 2 MB Cache-sel, mint egy új celó.
( úgy vagyok vele mint a mobiljaimmal. A régi nokiám a WC-t is megárta, majd az új sony-mat csak egyszer ejtettem el, ami 6kba került...) ha az embernek kevés pénze van notira, érdemes inkább egy használt notit venni, mint egy új gépet. Mondjuk... ha majd egyszer leesz sok pénzem valami komoly laptopra, akkor sem tuti h. újat vennék...
-
Keluble
csendes tag
Nem sokallom, de jelenleg nincs rá sajnos keret... ha inkább azt javasoljátok, ami egyértelmű, akkor valószínüleg várok, hogy legyen rá lé és gyárit veszek!
xcbiker sajnos nem tudok a csatlakozójáról képet csinálni, mert beszart a fényképezőgépem is, a telefonom meg szar képet csinál. sry
-
rekid
addikt
Universalis toltokkel vigyazni!!! Ezeknek a feje cserelheto es nagyon nem mindegy a polaritas... nemreg cegnel igy szaalt egy egy laptop... az egy asus volt..meg egy trust tolto... és igen elvileg egyfelekepp lehet betenni gyakorlatilag nemkell sokat eroltetni hogy berakd fordítva..
-
Keluble
csendes tag
Úgy tűnik, hogy univerzális tápegységet kell vennem a HP notimhoz.
A kérdésem az lenne, hogyha a notihoz eredetileg 90W MAX -os táp járt, akkor vehetek-e hozzá 120W-ost vagy csakis 90W-ost?
Köszönöm!
-
kisninja
őstag
Sziasztok megen nyomnám a hülye kérdéseim.
WinXp alatt nem kapcsol ki csak megáll a leállítás képnél, csak akkor kapcsol ki ha hosszan nyomom gombot.
Mivel nincs semmi értelmes program cpu fesz és órajelállításra igy Xp alatt 20-22W eszik, win 7 alatt 13W
Nincs win7 alá olyan broadcomos szoftver mint Xp alá ? -
Zoli1222
őstag
Sziasztok
A mai napon járt nálam egy fél éves HP noti és valszeg vmelyik venti csapágyas volt. Elég csúnya hangot adott ki. A kérdésem az lenne, h ezt javítják-e garanciálisan, illetve lehet-e még a garanciáját kitolni 2 évvel?
-
Kácsa
aktív tag
Olcsó HP notik ! [link]
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Olvastam vmelyik honlapon, h ha veszek egy HP notit akkor a rajta levő Vistát upgradelhetem.
A magyar Hp oldalán nem találtam ilyen opciót (valszeg béna voltam)
Az angolon igen, de ott meg nem ismeri fel a serial számomat.Most akkor hogyan tovább?
Presario CQ61-120Eh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Linux kezdőknek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- 3DMark (2013) eredmények
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest