- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
Merre lehet érdemes HP g6 2240sh notihoz burkolatot szerezni?
Kicsit megsérült az enyém a touchpad fölött és ha értelmes áron tudnék szerezni egy burkolatot, akkor szeretném kicserélni.Köszönöm!
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
Adott egy Pavilion G6 2240sh laptop, amin Windows 7 fut.
Kb. az egész bal oldala nem működik. Hol tudok olyan driver-t letölteni, ami az USB3-hoz, a LAN-hoz és a videokártya váltáshoz kell?A HP oldalán lévő driverek nem mennek fel, azt mondják, hogy ilyen eszköz nem található.
Előre is köszönöm!
Üdv,
Ádám -
kozyadam
tag
Sziasztok!
Egy Pavilion G6 2240SH masinára próbálok pendrive-ról Windows 7-et telepíteni.
Van ebben tapasztalata bárkinek is? A pendrive jó, másik gépen (dv6-3010eh) ma gond nélkül ment a telepítés.A BIOS-ban minden úgy van beállítva, ahogy a dv6-oson, plusz USB 3.0 mód auto (USB 2.0-nak hazudja magát) és az UEFI ki van kapcsolva, a hagyományos BIOS megy.
Ha megpróbálok az pendrive-ról boot-olni, akkor kifagy a rendszer rögtön a POST után.
A Win7-et lecseréltem Ubuntu telepítőre is, a probléma ugyan ez.Előre is köszönöm a tippeket!
-
kozyadam
tag
válasz SeniorTilla #31176 üzenetére
köszönöm, akkor filmezéshez kénytelen leszek ezt használni.
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
Most telepítettem újra a Win7-et a gépemen (dv6-3010eh) és azt figyeltem meg, hogy a táviránytó csak akkor működik, ha az USB-s TV tuner be van dugva a gépbe. Ha kihúzom, akkor nem tudom használni a távirányítót sem.
Erre lehet valami kerülő megoldást találni? Vagy a tunerbe van építve az infra is, és ezért esélytelen?
A gépre van kötve egy TV, és kényelmes lenne az ágyból TVzni, és a távirányítót használni, de a tunert nem szoktam használni, és csak ezért nem akarom a laposban hagyni.Köszi,
Ádám -
kozyadam
tag
válasz BénaNyurga #30734 üzenetére
Az egész gépet körbe infráztam, minden irányból.
A webkamerába csak azért világítottam bele, mert az érzékeli az infrát, és így tudtam, hogy a távirányító küldi a jelet.
Az infra vevőt a gépben lehet cserélni? Vagy érdemesebb lenne valami szoftveres varázslat?Egy TVre lenne rákötve a gép néha, és kényelmesebb lenne a távirányítóval szöszölni, mint mindig odamenni a laposhoz, ha szüneteltetni szeretném, vagy bármi.
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
Egy Pavilion dv6-3010eh notival rendelkezem, amihez nem tudom beüzemelni a távirányítót.
Minden driver-t feltettem elméletileg, az Eszközkezelő nem mutat ismeretlent.
Mikor a TV tunert csatlakoztattam, akkor molyolt valamit a gép, de még mindig nem megy.A távirányító elméletileg jó, küld jelet. Sajnos más notival nem tudtam kipróbálni, csak a webkamerába világítottam vele.
Van esetleg valamilyen ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Köszi!
-
kozyadam
tag
Sajnálom, de lejárt az időlimit.
Ezt néztem még. Ehhez egy kis leírás is van, hogy hogyan lehet rátenni az eredeti előlapot.
Szerintetek melyik a jobb?Köszi!
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy HP dv6-3010eh notiba lehet-e olyan keretet kapni, amiből a DVD olvasó helyett merevlemez tartó varázsolható.
Egy kis keresgélés után találtam jó pár darabot pl. E-bay-en, de nem tudom, hogy pl. ez a darab kompatibilis-e a laptopommal.Illetve mennyire "illene" az eleje a noti oldalához? nagyon elüt tőle?
Köszi!
-
kozyadam
tag
válasz kozyadam #23592 üzenetére
Idő közben annyira jutottam, hogy a HP magyar honlapján megtaláltam a TV Tuner drivert, amiben benne van az infra érzékelő is. (http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp47501-48000/sp47552.exe)
Letöltöttem, fel is tettem, de jelezte, hogy fent van már. A kicsomagolással felülírta a fájlokat a C:\Program Files (x86)\HP USB DVB-T TV Tuner mappában, és a Vezérlőpult Programok és szolgáltatások listájában is van egy bejegyzés, ami régi, tehát elméletileg már fent van.
Újratelepítettem, de még mindig semmi. Az elemet tavaly vettem, augusztus környékén, de mivel nem volt használva, nem hiszem, hogy lemerült volna. Még mindig szoftveres gondra gyanakszok.
Valakinek tipp esetleg?
Köszi előre is! -
kozyadam
tag
Sziasztok!
A gépemen (Pavilion dv6-3010eh) újrahúztam a Win7-et, és elméletileg minden drivert feltettem, de nem működik a távirányító.
Az eszközkezelőben nincs ismeretlen hardver, viszont ha lenyitogatom az ágakat, egyik sem tűnik távirányítónak.Itt is nézegettem a driverek között, de nem találtam távirányítóra utaló jelet.
Meg tudnátok mondani, hogy merre induljak el? Hol találok drivert?
Köszi,
Ádám -
kozyadam
tag
válasz Zalaymate #14270 üzenetére
Helló!
Nem lehet, hogy valamilyen driver inkompatibilitás?
Nekem Ubuntu szokott olyat, hogy kikapcsoláskor, vagy bekapcsoláskor furcsa hangot ad a hangszóró. Egy rövid "pattanás", kb mintha a bakelit korongon ugrana a lejátszó feje hanglemezeknél. De ezt leszámítva hiba nélkül működik, Win alatt ilyen "pattanás" nincs.Kicsit furcsa, de nem zavaró.
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
Áruba bocsájtottam a laptopomat. HP Pavilion dv5-1190eh. Vegyétek, vigyétek!
Fizetés készpénzben, átvétel személyesen.
Köszöntem a figyelmet.
[ Szerkesztve ]
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
HP dv6-3010eh-ban CPUba épített videókártya van. emellett van benne az Ati videókályha is. lehet kapcsolni a kettő között? hogy pl energiatakarékos módban az Intel GPU menjen, teljesítménycentrikuson az Ati?
-
-
kozyadam
tag
válasz Lacika2332 #13667 üzenetére
ez egy nagyon jó gép, az enyémben p8400as proci van, és semmi panasz nincs rá, újabb játékokat is gond nélkül tudok futtatni. VGA pedig kb hasonló, mint az enyém, de inkább erősebb. szerintem nem lesz vele gondod, hacsak nem lesz egy kicsit forró fejű, de ahogy tudom dv6-osok jobb hűtést kaptak.
-
kozyadam
tag
válasz sultiii #13526 üzenetére
helló!
nekem a dv5-höz annyi volt, hoyg a driver felpakolása mellé fel kellett tenni egy programot is.
a driver az vmi alidity Sensor vagy mi a driver az pedig Digital Persona Personal.ha megvan, akkor lehúztam az ujjlenyomatomat és már ugrott is fel a program ablaka. illetve Win7 bejelentkezésnél is odatette magát, hogy ha szeretném csináljak ujjlenyomatos bejelentkezést vmelyik fiókhoz.
-
kozyadam
tag
válasz Gergő0908 #13523 üzenetére
Nekem szimpi ez a gép, nagy vinyó, jó videókályha van benne, n-es wifi és gigás LAN jól jöhet.
Nekem dv5-1190eh noti van, abban Intel proci dolgozik, így az AMD változatról nem mondok semmit, AMDs notit még nem használtam. Az órajel az megfelelő, de az 1 MB L2 cache egy picit kevésnek tűnik.
Jah játékok és komolyabb izzasztás alatt valószínűleg szépen fel fog melegedni, ezen nem kell meglepődni. Játék alatt az enyém is 80 fok körül volt nemrég, ha teszel alá valamit, akkro kb 10-12 fokot lehet nyerni vele.
Ha nem kell annyira a grafikus teljesítmény, akkor érdemes lehet gyengébb videókályhával ellátott modellt választani.
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
azon gondolkozok, hogy a héten újraraktam a Win7et a dv5-1190eh notimra, és eszembe jutott, hogy ideje lenne BIOSt frissíteni. Néztem a HP letöltések oldalán, hogy F.21A a verziószáma a BIOSnak, vagy ez csak a telepítő program verziója?
A noti BIOSa azt írja, hogy F.0C. Megéri frissíteni? Van valamilyen ismert hiba az új BIOSban?
ha jól emléxek, akkor 6 éves körüli voltam, mikor Apa újított egy masinát. olvasni még nem tudtam, de a Prince of Persia az ment
[ Szerkesztve ]
-
kozyadam
tag
válasz lennon 1 #12877 üzenetére
a másik linket el tudnád küldeni?
megpróbálom összehozni dv5-1190eh alatt, hogy csöndesebb legyen
a videókályha most alapjáraton, semmi játék meg Flash 53 fokot mutat. kb meddig melegedne fel, ha ezt a DSDTt piszkálnám? és mennyi az ami már egészségtelen a masinának?
[ Szerkesztve ]
-
kozyadam
tag
válasz Reep81 #12835 üzenetére
én 1190eh-t nyüstölök, tavaly április-május óta. a kezdetektől Win7 volt rajta, a Win7 beta ideje alatt megtartottam a recovery partíciót, de a végleges megjelenésekor töröltem. eddgi minden nagyszerűen megy (leszámítva most az utóbbi héten 1 kis vinyó rendetlenkedést). Szerintem, mivel még megvan a visszaállító partíciód, ments le mindent a Vistáról és szüntesd meg úgy ahogy van. mennie kell annak a telepítésnek, az fix
-
kozyadam
tag
további fejlemény a döglődő laptop ügyében.
ma bekapcsoltam, elindult a Win7, aztán fél perc után szétfagyott.
reset után csak a HP logó felső fel jelent meg, és nem akart bootolni.
reset, megint csak a fél logó, BIOSba be, CDről bootolást beállítottam, és adtam neki 9.10es Ubuntu LiveCDt. azt sem akarta megenni. reset, és most beengedett Ubuntuba.nem vagyok boldog. adatmentés után megy a szervizbe.
tudtok egy jó szervizt ajánlani? ahol tényleg átnézik, nem csak teszik ide-oda?
-
kozyadam
tag
nagyszerűűűűű
most szétfagyott a Win a gépen, és restart után nem akart bootolni a merevlemezről.
Ubunti 9.10 live CD természetesen kisegített a bajból, és elméletileg tudok menteni a vinyóról. érdemes adatmentés után visszaküldeni a HPhoz a gépet? fognak vele foglalkozni? vagy csak csináljak 1-2 mérést, hogy jó-e a vinyó, és formázás után win reinstall? ha meg vmi gebasz van, akkro új vinyó? -
kozyadam
tag
válasz cellpeti #12760 üzenetére
attól függ, hogy mire kell. van olyan progi, ami sokat dolgozik a vinyóval? mert ha van, akkro szerintem megéri a 7200ast választani, de mezei felhasználáshoz inkább 5400as.
egész pontosan őt néztem ki magamnak, és ha mindne jól megy jövő héten megyek intézni, és ha megjön, akkor teszem is be a notiba, és megnézem HDTune Pro mit mond rá amint meglesz dobok képeket a mostaniról és az újról is
-
kozyadam
tag
válasz cellpeti #12753 üzenetére
amilyen Neked szimpatikus, amit vennél asztaliba is szerintem. én WD párti vagyok, azt fogok nézni az fix, de ha Neked más a szimpi, akkor azt keress.
már minden gyártónál van 320-500-640 GB-os és 5400 ill 7200 rpm-es lemezeket is találsz, tehát tényleg csak a Te döntésed. -
kozyadam
tag
válasz SeniorTilla #12749 üzenetére
ez nem jó de sejtettem.
nem tudod esetleg, hogy lehet-e kapni valamilyen külső HDD házat, ami az eSata csatlakozót használja? áramra is meg adatra is.
mert néztem 1 kis USBs házat, de ha már ott van az eSata, akkor legyen kihasználva -
kozyadam
tag
válasz SeniorTilla #12746 üzenetére
köszönöm a leírást, átnyálazom az biztos, már 87 oldalt átfutottam.
a 3. oldalon azt vettem észre, hogy említi, hogy mindegyik masinában lehet 2 merevlemez.
Dual hard drive configurations:
és itt említ pár összeállítást. Nem tudod, hogy 320 gigás gyári vinyó mellé be lehet tenni 500 gigás WD 5400rpm-es lemezt? egyáltalán hova kell ezt pakolni a gépbe? egyáltalán bele megy-e?
(ha nem, akkor miért szerepel a leírásban?)a CPU és VGA pasztázást 1 kis hőfok csökkenés miatt szerettem volna, de hallgatok Rád, és valószínűleg elhalasztom más korra.
-
kozyadam
tag
-
kozyadam
tag
válasz dvirgoo #12739 üzenetére
alap kérdés, de azért felteszem: nem lehet, hogy SATA driver problémája van?
SeniorTilla:
dv5 szétszedéssel kapcsolatban milyen tapasztalataid vannak? szeretnék vinyót cserélni benne, és ha már ott tartok, akkor egy proci és videókályha újrapasztázást és nagytakarítást is megejtenék.
mi mindenre kell figyelni? mennyire kell szétszedni?[ Szerkesztve ]
-
kozyadam
tag
még valami felmerült bennem. megnéztem a gépem garanciáját, és a következőt láttam: link
most ezt nem értem, kétszer szerepel a HP Hardware Maintenance Offsite Support és a kettő között elég nagy rés van az időben. 2009 Dec 2 és 2010 Szept 7 között hogy van garancia a gépemre, és azt kivel kell intézni?
illetve miért írja, hogy 2008 Nov 3.-án kezdődött a gari, mikor 2009 májusban vettem a gépet, boltból, teljesen újonnan?
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
most szeretnék vinyót cserélni a laptopomban, és a régi vinyót egy külső házba tenném. tud valaki olyan külső házat, ami power eSata csatlakozós? mert a laposon van ilyen csati, és akkor nem kéne fölöslegesen elfoglalni egy USBt.
-
kozyadam
tag
válasz morfneo #12589 üzenetére
én nem szoftveres hibán gondolkoznék. nem érte vmilyen behatás a gépet? főleg a monitor környékén? hirtelen rántás, ütődés, ilyesmi?
(esetleg más energiagazdálkodásnál előfordul a probléma? [ tudom ez szoftveres ])az én masinám is PnP néven van és 60 Hz-t tud. semmi ilyesmi problémát nem tapasztaltam vele.
-
kozyadam
tag
válasz ha8alpista #12416 üzenetére
Microsoft ilyen nagy szoftverei (Windows, Office) kb soha sem lesznek ingyenesek.
Ha egyetemista vagy, esetleg van egyetemista rokonod, akkor a Campus programmal van lehetőséged legálisan ingyen Wint szerezni a gépre. Ezt Rekid is megírta 2vel fölötted
-
kozyadam
tag
válasz SeniorTilla #12306 üzenetére
ez érdekes. már megfordult 1-2 XP telepítő a kezem között, de ezek szerint azok buheráltak voltak, mert felmentek SATA vinyóra.
elnézést kérek, ha valaki felbuzdulva a kommentemen nekiesett XPt telepíteni
-
kozyadam
tag
a BIOSban is lehet matatni, de esetleg Win XP SP2 vagy SP3 telepítőt is kipróbálhatsz. SP2 óta már elméletileg kéne legyenek SATA driverek alapból, és úgy látni kéne a telepítőnek a merevlemezedet. Esetleg azt is megteheted, hogy magad rakod be a megfelelő drivereket N-Lite nevű programmal.
-
kozyadam
tag
én pont ma néztem a melegedéssel kapcsolatban, hogy wow közben full grafikán felkúszott 90 fok körülre a GPU hőmérséklet. az akku alá tettem 1 vékonyabb könyvet, hogy megemeljem a gépet, és szépen visszament 705-80 fok közé. ez a hőmérséklet nevezhető normálisnak, vagy ez is magasabb az üzemi hőmérsékletnél?
2.
BIOSban beállítottam, hogy venti alapból ki legyen kapcsolva, hogy ne zajogjon folyton. ekkor a gép rendes használat mellett ( böngészés, winamp ) 5-10 percenként felpörgette a ventit (baromi hangosan). ezt hogy lehetne kiküszöbölni? notihűtővel? vagy egyszerűen csak hagyjak mindig alatta 1 könyvet?
hogy lehet szabályozni azt, hogy kiegyensúlyozott vagy energiatakarékos között kikapcsolt legyen a venti, egyébként meg aktív? -
kozyadam
tag
akkor bocsi. azt hittem ilyesmi leírásra gondoltál.
sajnos nem tudom, hogy BIOSban lehet-e beállítani USB eszközt bootolni.
kicsit nézz körbe, keresd meg a boot sorrend lehetőségét vagy ilyesmi.
Nekem úgy van, hogy a boot sorrend beállításnál, ami eszközöket letiltottam, azok előtt felkiáltójel van. szal pl floppy, hálózat...ha nem találsz ilyesmire vonatkozó beállítást, akkor erős a gyanúm, hogy a holnapi nap folyamán 1 tapasztaltabb fórumtárs segítségedre lesz, ha megint feldobod a kérdést.
-
kozyadam
tag
google. 1. találat
-
kozyadam
tag
valószínűleg semmit nem kell állítgatni BIOSban.
hagyd meg a recovery partíciót.
ha feltetted a Win7et akkor frissíts drivereket. amihez nincs Win7 driver, ahhoz szedj Vistásat.ha belőtted a gépet, és minden megfelelően működik, és tényleg nincs szükséged a recovery partícióra, akkor szüntesd meg a lemezkezelőben, és csapd hozzá egy másik partícióhoz.
-
kozyadam
tag
válasz adam526 #11919 üzenetére
svchost.exe fájlokkal óvatosan tessék játszadozni. a Windows a nagyon fontos folyamatokat ebben futtatja, pl asszem a hálózatkezelés egy része is itt megy. szal ha kilősz ezt-azt, akkor könnyen instabil lehet a rendszered.
nemrég láttam olyan progit, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok futnak az svchost.exe fájlok "mögött". azzal érdemes megnézni, alaposabban, hogy mi lehet a probléma.
keress rá googleben svchost.exere tuti ad sok hasznos olvasnivalót
-
kozyadam
tag
válasz dudikof-t5h #11711 üzenetére
tedd fel a hp wireless assistantját, és próbáld meg ott kapcsolni a BTt és a wifit. bár nem hiszem, hogy itt lehet a gubanc, mert ha microsoftos driver van fent akkor mindig megy a BTis és a wifi is. nem lehet külön kapcsolgatni őjet
-
kozyadam
tag
válasz dudikof-t5h #11709 üzenetére
bluetooth-hoz milyen driverek vannak fent?
korábban milyen rendszered volt?
esetleg ki tudod próbálni, hogy más gépen is csinálja-e ezt? -
kozyadam
tag
nekem is dv5-ös notim van, én teljesen meg vagyok elégedve vele. igaz, hogy tényleg néha kissé forrófejű, de annyira nem gáz szerintem. a hangját pedig igazán nem nevezném zavarónak. néha éjszakánként bekapcsolva hagyom és gond nélkül átalszom mellette az éjszakát.
-
kozyadam
tag
válasz SeniorTilla #11479 üzenetére
vigyázok a kicsikére de azért idővel gyűlt alá anyag
köszi a leírást! nem fogom szétszedni -
kozyadam
tag
Tud vki részletes leírást, hogy hogyan kell szerelni dv5 billentyűzetet? mert én is tervezek 1 alapos takarítást, de nem szeretném eltörni a pöcköket vagy ilyesmi. Egyáltalán szétszedhető egyszerűen, vagy kompletten szét kell bombázni hozzá a notit? Garancia megmarad?
-
kozyadam
tag
-
kozyadam
tag
válasz jorden06 #11444 üzenetére
Nekem is sikerült beállítani, bár én általában egerészek.
Szerintem jól jön viszont a vízszintes görgetés, ha pl nagy képeket nézel teljes méretben, vagy pl többoldalas doksi van megnyitva és egymás mellé teszi az oldalakat.
Még jobban tetszik a 4 sarokban lévő tapizás lehetősége, amivel más-más műveleteket lehet elérni
[ Szerkesztve ]
-
kozyadam
tag
válasz dudikof-t5h #11379 üzenetére
1, sajnos nincs tippem közben kipróbáltam én is és nem látom a telefonról a laptopot pedig be van állítva a Bluetooth beállítások között, hogy látható legyen xD
2, én HP oldaláról Vista driverek között találtam meg és műxik, 1-2 adó be is jött a mellékelt antennával
3, más programot nem próbáltál? irfanview? az lehet, hogy tényleg sérült a fájl, és azért látszik a csak a feketeség. -
kozyadam
tag
válasz dudikof-t5h #11376 üzenetére
1, Bluetooth: mekkorák azok a kisebb illetve nagyobb fájlok?
2, A309 a TV-tuner. HP Quickplayt felteszed és tudod használni (valamennyire).
3, Más képnézegető mit mutat rá? Windows sajátja? Windows Live Fotótár? IrfanView?
-
kozyadam
tag
válasz cellpeti #11342 üzenetére
http://batterycare.bkspot.com/en/guide.html
én az innen letöltött kis progit használom az aksi figyelésére. nekem bejött eddig
[ Szerkesztve ]
-
kozyadam
tag
válasz Csabee. #11271 üzenetére
akkor keress új hdd-t (mert lehet, h nem lehet megmenteni a régit) a régit pedig kösd rá a gépre USBn vagy eSatán és GetDataBack progival próbáld meg visszahozni az adatokat róla.
én is most ezzel a progival nyúzok 1 régebbi 40gigás meghajtót és elég jól működik eddig. -
kozyadam
tag
válasz magua. #11112 üzenetére
Ennek a beüzemelését ki tudnád kicsit bővebben fejteni?
Nekem dv5-1180eh notim van, és mikor mondták, hogy a tunert itt Mo.-on nem nagyon lehet használni, akkor el is tettem szépen a dobozába. De most, hogy mondtad, hogy Neked műxik előhalászom az antennát, és hátha bejön 1-2 adó. Debrecen környékén lakok szal elméletileg kéne, hogy legyen 1-2 adás
jah és Eszközkezelőben van 1 A309 nevű ismeretlen eszköz illetve 2 Bluetooth perifériás eszköz. op.rendszer pedig win7 64bit
[ Szerkesztve ]
-
kozyadam
tag
válasz kisgab1 #10825 üzenetére
én is ilyet használok. kb május óta van meg, azóta nagyon is szépen muzsikál.
még nem mértem pontosan meddig bírja az akksi, de 2 órát biztosan (felhasználásfüggő)játékokkal is megbirkózik, pl Batman Arkham Asylum is szépen fut, vmelyik nap Star Wars Force Unleashed-et próbálta ki tesóm rajta, az is egész jól ment.
Proci támogatja a virtualizációt (ha esetleg érdekel a win7 és hozzá az XP mód)Win7 került rá még a vásárlás napján, azóta 1 reinstall volt, mikor 7100ról 7600ra ugrottam, drivereket felismergette, meg mostmár szépen szállingóznak az újabb, win7es driverek is hozzá a hp oldalán. egyedül az ujjlenyomat olvasó amit nem tudtam még úgy belőni, ahogy tisztességesen kéne, de windowsba bejelentkezni lehet vele.
a 2 távirányító is nagyon jó, sokszor használom a kisebbiket
mi maradt még ki?
-
kozyadam
tag
válasz StArScReAm89 #10801 üzenetére
ez esetben sajnos tanácstalan vagyok. akkor valószínűleg a driverrel can bibi. volt hozzá mostanában frissítés töltve?
-
kozyadam
tag
válasz StArScReAm89 #10799 üzenetére
windows7 firefox Shockwave Flash 10.0 r32 plugin meg winamp v5.56 működik. van videó is meg zene is meg minden is.
próbáld meg másik gépen reprodukálni a hibát. van vmi plugin a winamphoz, ami bekavarhat?
indítottam a winampot, tettem be új számokat a listába, és rámentem, hogy törölje a 2szer előforduló elemeket, és innentől kezdve nem lehet sehogyan a következő számot az Enque listára tenni, vagy a Q betűvel beállítani, hogy mi következzen, illetve a számok listájánál nem írja ki, hogy melyik milyen hosszú. pedig még böngésző sem futott xD
-
kozyadam
tag
válasz jorden06 #10292 üzenetére
Nekem nem mutatja. ha kicsit tovább tartom ott az egeret, akkor sem. az energiaséma beállításait is néztem, de ott sincs rá utaló lehetőség, hogy mutassa :S
keresgélek neten, hátha találok vmit.
nem emléxel, hogy tettél-e fel vmilyen drivert, vagy progit, hogy mutassa?
-
kozyadam
tag
HP dv5-1180eh masinára win7 oprendszer feltettem a Vistás Hard Drive Protection progit és azt mondja, hogy a vinyón nem támogatott ez a védelem.
mit lehet tenni ez ellen? -
kozyadam
tag
Sziasztok! szeretnék egeret venni a notimhoz, és körbenéztem a HP oldalán is természetesen, és láttam is 2 csinos darabot. HP Wireless Comfort (ezüst) vezeték nélküli mobil egér (NK526AA) illetve HP vezeték nélküli lézer miniegér, fehér (KM407AA)
A kérdésem az lenne, hogy találkozott már ezek közül valaki valamelyikkel? Milyen méretűek, milyenek a gombok, nem akadozik-e, stb? Előre is köszi!
-
kozyadam
tag
válasz SADE_RUSH #9655 üzenetére
a távirányító:
az túlzás, hogy minden működik távirányítóról, de tényleg elég sok dologra lehet használni. nekem dv5van win7tel és működik rendesen, pedig nem kellett szöszölni vele. elemet be és ENE CIR drivert fel. nálam ennyi volt a trükk.hangfelvétel:
milyen eszközt kötöttél rá? hangfelvételt milyen programmal csinálod? a programon belül lehet állítani a hangforrást? mert nekem pl Ventrillon be lehet állítani simán, hogy a mikrofon csatiról vegye a hangot és ne a beépített mikiről -
-
kozyadam
tag
válasz SeniorTilla #9392 üzenetére
azt nagyon megköszönném, mert állandóra szeretném, hogy csak a bal oldali csatlakozót bedugom és minden van, mint a búcsúban még gondolkozok a replikátoron, utána járok számítógépes boltokban, hogy mi merre mennyibe kerül. merre tudod megnézni? esetleg linket tudnál írni hozzá?
-
kozyadam
tag
válasz SeniorTilla #9382 üzenetére
köszönöm. esetleg fordult meg már ilyen replikátor a kezeid között? van róla valamilyen tapasztalatod? ezeket hogy kell csatlakoztatni a notihoz?
sajnos a hp angol oldalán sem írják hogy pontosan milyen portok vannak rajta. leginkább az esata érdekelne, ha za van rajta nagyon-nagyon boldog lennék
[ Szerkesztve ]
-
kozyadam
tag
pixelhiba esetén mit tehetek a notival? arra mennyi garanciát vállal a hp? 3 hónapos a gép amúgy.
-
kozyadam
tag
válasz SeniorTilla #9353 üzenetére
itt nézegettem a kiegészítőket. ezek közül akkor melyik lenne ideális számomra? olyan megoldást szeretnék, hogy ne kelljen minden kábelt (egér, bill, monitor, esata) ki-be huzogatni ha vinni szeretném a gépet.
amiket itt felsorolnak akkor abból pont az első 2 lenne az én barátom?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest