- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
turmixfm
csendes tag
Információra lenne szűkségem.- Szeretnék vásárolni egy lap top ot -HP compaq 610 core 2 duo - .Azt mondták,hogy ez egy erős gép,ez igaz? Intel proci ,dual 2,4 gb,320 gb vinyó,2gb ram stb.Légy szives mondjatok véleményt róla,mert szerdán meg akarom venni.Köszönöm.
-
mobbo
senior tag
segitsetek legyszi
egy ismeros HP 6715s laptopjaba kellene ramot boviteni
jelenleg 2x512 pc2-5300 van benne, nezegettem itt az aprohirdetesek kozott ramot bele, de annyi fele van... 2x1 gigat vegyek bele vagy jo 1x2 giga is?
linkelnetek hirdetest amit ajanlanatok bele? koszi elore is -
cserry193
tag
Hali!
Szeretnék venni laptopomhoz (Pavilion DV6-1110eh) egy 5.1-es hanszórót.Egy ilyet. De közbe rájöttem, hogy a gépen csak jack dugó van,így csak sztereóba szólna
Nincs valami okosság erre?
-
Erre esetleg valakinek ötlete?
Egy kis plussz infó miután olvasgattam a neten.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
kacsyx #11890 üzenetére
Úgy értettem, hogy int., hogy tényleg az, tehát HD3200, HD4200.
A HD3650-esre nem megy fel a referencia Catalyst, csak ha moddolod a programmal, amit az előbb írtam. Ha le lehet kapcsolni a Radeont, és helyette az int. VGA-t használni, akkor sajnos ez nem szokott működni, de HP-nál "szerencsére" még nem láttam kapcsolgatós mókát. Javítson ki valaki, ha rosszul tudom.
#11892 spyduck: Már azt hittem van magyar oldal is.
Gondolom com-ot akartál írni.
-
spyduck
nagyúr
-
kacsyx
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11889 üzenetére
Úgy is telepítettem fel mindent korábban, csupán írták itt többen a SoftPaq-t, gondoltam megnézem, talált is rögtön pár apróságot ami eddig nem volt feltelepítve, csakhát ez lett belőle.
A 3650-esből úgy tudom nincs integrált megoldás. Nekem jól ment eddig a normál Catalyst is, de valamit frissített a SoftPaq ami ezt a hibát előidézte. Hogy mit azt még mindig nem tudom, szerencsére a rendszer vissza(nem)állítása megoldotta, így Win reinstall megúszva. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
kacsyx #11887 üzenetére
Legközelebb szedd le magad a meghajtókat, és tedd fel egyenként, ha van rá lehetőség, akkor a legfrissebbet az eszköz gyártójától (ne amit a HP méltóztat feltenni fél-egy évente), ha nem int. a Radeon, akkor a ref. Catalystot moddold a Mobility Modderrel.
Így nem szokott gond lenni. -
kacsyx
aktív tag
válasz
kacsyx #11886 üzenetére
Na megoldottam...
Driver unistall\reinstall semmit nem ért, még a Windows is ráfrissített egyszer a meghajtóra, de az sem jelentett megoldást.
Gondoltam megpróbálom visszaállítani a rendszert egy korábbi időpontra, ez a SoftPaq telepítése előtti időpont lenne. Mondanom sem kell, nem tudta visszaállítani a rendszert valami hibára hivatkozva, ám megszűnt ez a felugró ablak és újra van CCC-m is
Érdekes azért ez a Win7 (ikon eltűnések néha, pedig gyakran használtak) vagy a SoftPaqSzóval részemről ez volt az utolsó találka a SoftPaq-val, maradok a kézi letöltésnél
-
kacsyx
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11885 üzenetére
Amit leszedtem a HP oldaláról abban van elvileg CCC is, de külön még nem próbáltam. Ha linket tudnál adni megköszönném (ha jó mindegyik minden féle karihoz akkor nem kell, megtalálom).
Amúgy most radíroztam le minden ATI motyót, majd fel a régit (ami tökéletes volt eddig), de ugyanez van. Tuti valamit jól befrissített a SoftPaq...
3650
-
kacsyx
aktív tag
Amióta a Softpaq-val telepíttettem, frissíttettem a hiányzó drivereket, azóta minden Win betöltés után az fogad:
Valami ötlet? (Catalyst újratelepítés nem segít)
-
adm
őstag
válasz
VaniliásRönk #11882 üzenetére
tudtam, hogy láttam már valakinél, így az is meg van, hogy kinél.
-
adm
őstag
válasz
VaniliásRönk #11880 üzenetére
mondhatni feature és nem bug.
-
capafog23
őstag
Laptopomnak cpu-z programba a core speed ugrál, ez baj?
997 és a valós 2160 szám váltakozik. -
mobbo
senior tag
segitsetek legyszi
egy ismeros HP 6715s laptopjaba kellene ramot boviteni
jelenleg 2x512 pc2-5300 van benne, nezegettem itt az aprohirdetesek kozott ramot bele, de annyi fele van... 2x1 gigat vegyek bele vagy jo 1x2 giga is?
linkelnetek hirdetest amit ajanlanatok bele? koszi elore is -
spyduck
nagyúr
A HP oldaláról letölthető az új 8530p\w BIOS!
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
jorden06 #11868 üzenetére
Én fogtam magamat anno és vettem bele egy CSX modult, amin mint utólag kiderült szintén Elpida chipek voltak, de nem teljesen egyforma a két modul így sem, mégis megy a dualchannel.
Szerintem vegyél egyet amelyik szimpatikus, aztán ha nem megy együtt a kettő, max. veszel még egyet, és eladod ami benne van. A garit úgy tudom nem befolyásolja a RAM és a HDD cseréje.
-
jorden06
senior tag
Érdekes, lehet, hogy kontakthibás lett, de legalább sikerült megjavítani.
MÁS: Az én RAM bővítésemre tudna valaki tanácsot adni? Milyet vegyek bele?
-
sonar
addikt
válasz
jorden06 #11865 üzenetére
Nah egy óra googli meg káromkodás és sikerült megjavítani.
Szét szedtem [link]
Majd a Step 5-nél látható fehér szalag kábelt kellett kivenni és visszatenni, ez vezérli azt a felső touch részt. No meg a WiFi kártyát is ki kellett venni és visszatenni. Egyenlőre úgy néz ki, hogy müxik. -
sonar
addikt
Sziasztok,
Van egy HP6715b laptopom aminek van egy érintős része. Ráteszem az ujjam és tudom ki/be kapcsolni a Wi-Fi-t, hangot...
Öcsém elvitte egy hétre és azóta nem működik vmint a WiFi-t abszolút nem látja
Vkinek ötlete?Esetleg egy szétszedős manuálja van vkinek?
-
jorden06
senior tag
-
adam3
aktív tag
-
cellpeti
nagyúr
Hadd kérdezzem meg,hogy a DDR2 800Mhz-rammal mennyivel lenne gyorsabb a masin,mint a 667Mhz-vel?
-
adam3
aktív tag
hol kapok én az előbb említett notebookra magyar billentyűzetet, és ki tudom én azt cserélni?
-
adam3
aktív tag
Helló!
Ezt a
http://notebookstore.hu/hu/termekek/reszletek/419_hp-compaq_6730b_notebook_asis_gb988etra/
notebookot néztem ki magamnak, a tesztek szerint jó is, de a videókártyájáról sehol nem találok semmi információt...
Segítenétek??
Fősulira kéne info szakra, de néha egy kis játékra is...Köszi
-
törölt tag
Sziasztok, szerintetek mi az az ár amiért viszonylag hamar elkelne ez a gép?
HP Pavilion dv7-1008eg kitűnő esztétika és műszaki állapotban
HP Pavilion dv7-1008eg EntertainmentCPU - 2 GHz AMD Turion X2 Dual-Core Mobile Processor RM-70 1 MB L2 cache
RAM - 4096MB (max. 8GB)
VGA - ATI Mobility Radeon HD 3450 256MB dedikált ram (max. 1533MB)
HDD - 250 GB
ODD - Lightscribe Super Multi DVD DL
Kijelző - 17 WXGA+ High Definition BrightView Widescreen (1440 x 900)
56K modem, LAN, WLAN, Bluetooth
Altec Lansing hangszórók, integrált hangkártya
Kikapcsolható Touch Pad
Hangerőszabályzó, némító, 2 gyorsindító gomb
ExpressCard/54 (/34)
5-in-1 kártyaolvasó
3 USB 2.0
1 VGA port
1 HDMI
1 RJ45 ethernet
1 eSata
S-video TV out
2 headphones-out
1 mic-in
1 IEEE 1394
Infra port a távirányítóhoz
HP Pavilion WebCam integrált mikrofonnal
HP Mobile távirányítóMéret - 39.6 cm (W) x 28.5 cm (D) x 4.5 cm (H)
Súly - 3.46kg
Áramellátás - 90 W AC Power Adapter
8 cellás Li-Ion akkuEredeti Windows Vista matrica, német bill.
2010. Augusztus- Szeptemberig garancia!
-
cellpeti
nagyúr
üdv!
Tett már valaki a notija elejére matricát? Ezzel nem vesztem el a garit róla,ugye?
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #11845 üzenetére
A crystal nálam buhera nélkül is gond nélkül ment/megy x64-en, rm nem. Only intel a cpugenuine? A rasszistafajtájátneki'
szerk: Amúgy nekem sincs ilyen számlám, de ph-s tag ajánlota aki megvette, biztos elintézni ha úgy adódna, számomra így értelmetlen.
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #11841 üzenetére
Alapból x64-en nem indul az rm, lehet az volt a problem. Van rá 3 módszer is hogy menjen, meg bármi aminek nincs digitális aláírása.
30$ a cpugenuine, sztem azért nem vészes. Olyan prociknál lehet ez jó amiknek az idle feszük kicsi, mint a T5250-em, 6x166@0.95V, ennyi feszen vígan megy 9x166-on is. T4200-nél meg 6x200@1.1- 10x200@1.15V. De rmclock is teljesen jó cucc ha kezeli a procit, azért egy T4200 nem olyan régi cpu. -
VaniliásRönk
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #11832 üzenetére
Az enyémet támogatja, 45nm-es t4200. De ajánlottak egy pofásabbat, CPUgenie a neve. Ez már újabb eresztés, viszont nálam egyik se tud alap VID alá menni.
-
xcbiker
addikt
válasz
VaniliásRönk #11837 üzenetére
pont ezt magyaráztam neki MSN-en is.
Idióta böszme, ami pont szinte semmire nem jó.
Hordozni nagy, asztalinak meg túl drága és nem bővíthető akárhogy.
TV-nek meg végképp drága! -
adam526
tag
válasz
VaniliásRönk #11830 üzenetére
új gépekkel is jól müködik. nekem win7 64bittel is megy
-
kcs73
aktív tag
Szevasztok!
Most készülök venni 1 HP Pavilion HDX9130eg laptopot.
http://www.notebookcheck.net/Short-Review-HP-Pavilion-HDX9130EG-Notebook.7996.0.htmlParaméterek:
- 20.1” WSXGA+ HD Ultra Brightview Display (1680 x 1050) dual lamp
- Intel Core2Duo T8300 CPU (2x2,4GHz, 3MB L2, 800MHz FSB)
- 4 GB RAM
2X160Gb Hdd
- nVidia GeForce 8800M GTS MXM VGA 512MB DDR3 VRAM-mal
- analóg + digitális TV-tuner
- 4.1-es beépített hang
- ujjlenyomat-olvasó
9 cellás lithium ionos akksi2007 Novemberben lett véve (Dajcs) 2009 Dec 7 én járt le a gar
(egyébként ezt lehet hosszabbítani,így hogy már lejárt?)
Kérdésem:szerintetek mennyit szabad érte adni?
-
Ipse89
tag
Hallottam olyan programól, amivel lehet állítani, hogy terhelés nélkül, ill terheléskor, mekkora feszültésget kapjon a gép. Ha van ilyen, akkor, az kompatibilis régebbi HP gépekhez ( nc4010)
köszi! -
-
laci.k
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #11805 üzenetére
Köszönöm a tippet!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Pulsar #11807 üzenetére
Ki van csukva, ugyanis a HP olyan genya, hogy a BIOS (whitelisted BIOS) csak a gyári WLAN karival engedi bootolni a gépet, ha kicseréled, egy hibaüzenettel elküld a halálba (Unsopported wireless device detected. Remove the device then restart. Error code:104) és nem bootol. 3 mód van rá, hogy ezt kijátsszad:
1.: BIOS patch, sajnos elég kevés típushoz található, köztük az enyémhez sem
2.:A Pavilionokon általában 2 PCI-E port van (a másik a TV kártyának), ha a másikba teszed az új kártyát bootol a gép, és fel is ismeri. Hátránya, hogy az antenna nem ér el odáig, tehát vagy nincs, vagy rohadt gyenge a jel még szobán belül is.
3.: És a legjobb megoldás, amit én is csináltam, bootolod a gépet, hogy a gyári wifi kari van benne, (ez fontos hogy benne legyen, ha kari nélkül bootolod, utána a másikat nem fogja látni), megvárod, míg feláll az oprendszer, majd alvó módba teszed a laptopot, kicseréled a wifi karit az újra, és voila, működik flottul. Egyetlen hátránya ennek a módszernek, hogy minden újraindítás után meg kellene csinálni, tehát ha nem muszáj ne indítsd újra a gépet, és is csak alvó módba szoktam tenni kikapcsolás helyett. Nagyon picit zabál az akkuból reggelre. A hibernálás sem oké, mivel az is újrabootolásnak számít.Nekem meg mindenképpen ki kellett cserélnem, mivel a gyári Atheros csak g szabványú, tehát 20Mbps max, nyomtam bele egy n-es Intelt, 150Mbps max. Persze a routerem is n-es. Mindjárt más...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
jorden06 #11775 üzenetére
Itt vettük Szlovákiában (a barátnőm itt lakik), a Komarnoi Nay-ban a gépet, úgyhogy oda vittem vissza. Onnan küldték Prágába. De azóta megtudtam, hogy villággaris, úgyhogy mikor az akku kaksizott be, már a magyar HP-t hívtam, és küldtek egy zsír új akkut csak úgy. Ha a Szlovák megoldást választom, akkor megint 1 hónap tuti, ha a magyar HP-val intézem, (futár jön érte, elviszi stb.), akkor is lenne annyi, mivel itthon nem javítnak Pavilionokat úgy tudom. Szerintem ők is Prágába küldenék.
-
mobbo
senior tag
válasz
VaniliásRönk #11815 üzenetére
koszi
-
Chaser
legenda
Pavilonokról úgy általában mi a vélemény?
-
mobbo
senior tag
van egy hp 6715s amin most gyarilag vista van
a tulaj megvette a win7 home premiumot
a kerdes: hogy tudom feltenni ra? felmegy siman vagy hp-s win7 kell hozza?
a vinyon levo hp_recovery particioval mi legyen?
koszi a tanacsokat -
Neon king
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy miért nem mükszik a Hard Drive Protection a HP-ben.
Egy pavilion dv5-1120eh-val rendelkezem, és most raktam fel a win7-t. Lehet hogy az op rendszer nem szereti a progit?
Vistámon működött, most azt írja ki hogy a merevlemez nem megfelelő.
Gondolom azért erre a rázkódás védelemre mindenképp szükség van.Köszi:
Roland -
taxi
aktív tag
Sziasztok!
nc8000-t érdemes lecserélni nx6120-ra szerintetek? -
VAn egy DV6000-em. VAn rajta egy HDMI csati. Már több kábellel, és több TV-vel is próbáltam, de nem jön ki hang a HDMI porton. Ez normális szerintetek?
-
Werrew
csendes tag
most megy ... nem tom mitől meg meddig ...ez még idegesitőbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Házi hangfal építés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged