- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
SSD tudástár nagy cikk - minden ami SSD, egy helyen cikk és topik.
-
Ren Hoek
veterán
Mire kellene, főleg ettől függ
Játszani? Mivel, milyen minőségben stb...
Radeon 8750 azért nem egy erős GPU, kb olyan 2x erősebb mint egy Intel HD4600...
i5 4200U nál ha jól emlékszem 30-40%-al erősebb az M-es. Nekem az van, meg vagyok vele elégedve. Játszani viszont nem nagyon játszanék rajta, max egyszerűbb gameket. (8750-en)
-
albi31
aktív tag
ha már szét volt szedve,akkor adhattál volna neki egy kis kenés,így szárazon messze nem az ideális,és mostanság nem terhelni egy gépet azt jelenti,hogy bekapcsolod és úgy is hagyod,mert akármit indítasz el az Interneten,már jönnek is a flash-k meg minden más ami húzz a gépet,és ahogy Senior már mondotta,legrosszabb esetben lekapcsol,ami persze nem egy egészséges dolog,se a gépnek se a hdd-nek!
-
-
albi31
aktív tag
szedd szét(már ha van hozzá affinitásod)és olajozd meg mondjuk egy wd40-l,mint ahogy említettem,szerintem a házból(műanyag) nem lehet külön lehúzni a ventilátor lapátos egységet,én úgy szoktam,hogy csavarhúzóval óvatosan megemelem a lapát rész és annak a háza között(mondom,óvatosan)és bespriccelek egy kisebb mennyiséget,majd felfordítom,és kézzel hajtom egy kicsit,aztán a kijövő löttyöt letörlöm,így is lesz wd40 illata egy darabig,de nem lesz zajos ha szerencséd van...ja,és mivel szét fogod szedni,ajánlanék egy takarítást is,vagyis a CPU-GPU-ról a megkeményedett paszta le és friss fel,ha nincs otthon,akkor rendelj itthon is van sok helyen,min. egy 1000-1200Ft-s artic cooling-t(MX3, MX4) vagy hasonlót!
Ha jól látom akkor ők hazaiak!Kérdezd meg,hátha van valamijük!
-
Speeedfire
félisten
nem értem mi benne a komolyabb?
mellesleg nekem nem otthonra kell az asztalra mert asztali pc-m az van
nekem húzni nyúzni kellene az egyetemen
mert ha csak asztali noti kellene akkor kicsit más márkákat néznék (acer,msi,asus)mellesleg nézegettem énis [link] csak nekem az anyaga nem jön be
ha lenne rá pénzem akkor thinkpadot vennék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Disney+
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest